snejko Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Все още ли го харесваш? О да, харесвам го и още как. А и като човек, на който също отвреме навреме му избиват чивиите и поизгонвам някой друг ученик от час напълно го разбирам, той просто си ми е сродна душица Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 The departed доста интересен филм струва си гледането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 walking tall и rnning scared-препоръ4вам ви ги,яки са много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 INKHEART Една много приятна приказка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 The Bridges of Madison County - УНИКАЛЕН !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Gran Torino хубав филм. хареса ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Gran Torino хубав филм. хареса ми. добър е,макар и да е леко муден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 XIII Хареса ми, въпреки че не е най-оригиналния сюжет и въпреки че е ТВ мини сериал. Заслужава си отделеното време. И два уникални филма, които пак скоро гледах: с изключителния Donnie Yen, и: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Mutluluk / Bliss / Блаженство ... за "старото" и "новото" в днешна турция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 DOOMSDAY Филмчето на мен лично ми хареса, току що го изгледах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 THE LOST ROOM Чудесен и увлекателен Sci-Fi филм. Много съм доволен. Най-добре е да се изгледат 3-те части наведнъж, така че си пригответе 4.5 часа. Заслужава си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Подкрепям Раптора (а.к.а. Виден), филмът е уникален Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 (edited) подкрепям neslomim за първите два филма наистина си заслужават ! RaptoR тъйтато съм фен на Sci-Fi ще изгледам посоченият от теб филм,а надявам се дами хареса ! А аз ви препоръчвам: The Last Templar (2008) в две части ! Edited March 24, 2009 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Гледах Untraceable и задържа интереса ми през цялото време. Интересно е и да видим дали вие бихте посетили такъв сайт, ако знаехте, че спомагате за убийство. Аз лично не издържах на любопитството и посетих сайта от филма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Yes Man приятна комедия. джим кери е роден за такива роли. п.п. джогинг-фотография Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 И аз се присъединявам към Yes Man. За губене на времето е доста добра... но не е някаква класика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 И аз се присъединявам към групичката за Yes, man! Не е кой знае какво, но за хора без работа (като мен) става... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 El Rey De La Montana Ето този филм просто надмина очакванията ми. Има уникален край. Въобще не съм предполагал, че така може да се развие тоя филм. Наглед проста история за филм, но наистина е много стойностна реализацията. Препоръчвам го на всеки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Inkheart що годе става, ама детска му работа де... ако имах деца щях да им дам да го гледат, но определено щях да им спестя примерно Bedtime Stories. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Руслан и Людмила. От много време не бях попадал на хубава Пушкинова екранизация.Тази просто ми напълни душата. За ценители е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ky4e Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Препоръчвам ви Knowing с Никълъс Кейдж.Много добър филм,особено ми хареса края,въпреки че има някои доста поизтъркани елементи в сюжета.Отдавна не се бях радвал така на филм.Седмата симфония на Бетовен допълнително допринася за чара на филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Препоръчвам ви Knowing с Никълъс Кейдж.Много добър филм......... Напълно съгласен, филмът си заслужава да се види, изчакайте обаче хубаво качество. Аз ще го гледам отново задължително, тъй като по незнайни причини изневерих на стила си и го гледах на глупав TS. ECHELON CONSPIRACY/THE GIFT Не лош филм, спокойно може да се изгледа и най-важното - за първи път виждам приемлива продукция с основно българско участие (не в актьорския състав). Останах много приятно изненадан като видях накрая, че екипът е основно роден. Продукцията си е направо много добра, играта и ефектите са на ниво, не е нискобюджетна боза. INSIDE Брутален хорър! Филмът е добър, но НЕ го препоръчвам на хора със слаби нерви. Останах силно впечатлен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 XIII Conpiracy просто няма такъв филм трябва да се гледа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 It's all gone Pete Tong Много добър филм!Отдавна ми го беше препоръчал един приятел и чак сега се наканих да го гледам.Определено си заслужава .Много по-интересен и различен от повечето бози,с които ни заливат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Филма е много луд. Особено като видиш изпушилата наркоманска физиономия на главния актьор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts