snejko Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Changeling Мноооого е добър. Ама мнооого мнооооооого. Историята е превъзходно разказана, Джоли е на висота, която по принцип не познава, Малкович си е Малкович, Клинт отново е свършил невероятно добра работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 (edited) Horton Hears a Who OMG! OMG! OMG! Тонове фън! In my world everyone is a pony, and they all eat rainbows, and poop butterflies. Katie rulz! Edited January 31, 2009 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Horton Hears a WhoOMG! OMG! OMG! Тонове фън! In my world everyone is a pony, and they all eat rainbows, and poop butterflies. Katie rulz! Съгласна Когато го гледах не очаквах нищо, не знаех нищо, нямах идея... а след него се почувствах... като пухче носено от вятъра Едно от най-добрите филмчета за деца и не само )) Много мисъл, много поука, много, много... някой ден пак ще го гледам само, за да се почувствам пак така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 (edited) За Дзифт... Типично по български... Замисъл - добър, изпълнение - лошо. Опитват се да придадат реализъм като говорят за лайна, пишки и гъзове... Ем... не става само с пишки, трябва и акъл! 3/10. Мирише. Не си губете времето. Edited January 31, 2009 by Blitz_krieg_1941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Гледах Фрост / Никсън и останах страшно впечатлена - не само от прекрасно направения филм, но и от историята сама по себе си. След което реших да се поровя за истинските интервюта, в които Никсън се пържи като цаца в тиган, и за час и половина не можах да се отлепя от монитора - http://video.google.com/videoplay?docid=2622746270623660113 Не знам тук, в България, дали ще се намери журналист, който може да направи нещо подобно. А и най-вече няма да се намери политик, който - макар и отклонявайки темата до шизофрения - да признае, че не се е справил и че е разочаровал народа си... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Гледах Фрост / Никсън и останах страшно впечатлена - не само от прекрасно направения филм, но и от историята сама по себе си. Не знам тук, в България, дали ще се намери журналист, който може да направи нещо подобно. А и най-вече няма да се намери политик, който - макар и отклонявайки темата до шизофрения - да признае, че не се е справил и че е разочаровал народа си... Страхотен филм наистина. Не вярвам Франк Ланджела да спечели Оскар, но се надявам Рон Хауърд да успее. В тройката на най-добрите за мен филми на 2008 г. заедно с Revolutinary Road и неверотният Changeling. Макар и все още да не съм гледал Milk, Doubt и Gran Torino:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Макар и все още да не съм гледал Milk, Doubt и Gran Torino:) Значи има още какво да видиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 (edited) Значи има още какво да видиш Знам, знам) Тъкмо гледах и 'Doubt'. С тези четирима номинирани за Оскар актьори, като че ли очаквах повече. И Стрийп, и Хофман, съм ги виждал в по-добра светлина. Другите две актриси (Ейми Адамс и Виола Дейвис) бяха неизвестни за мен до този момент и такива ще си останат си мисля. Особено негърката се появи само през последния половин час на филма. Би било странно да й дадат Оскар за две-три сцени, в които участва. Иначе, филмът е пълен с прекрасни диалози и разглежда задълбочена проблематика, но не е по-добър от гореизброените от мен три. Снежко, намери ли някъде из тракерите 'Милк" с добро качество, че аз не успявам? Edited February 1, 2009 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Horton Hears a Who OMG! OMG! OMG! Тонове фън! In my world everyone is a pony, and they all eat rainbows, and poop butterflies. Katie rulz! Да, ама сина на кмета - Джо Джо е ЕМО! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Гледах Фрост / Никсън и останах страшно впечатлена - не само от прекрасно направения филм, но и от историята сама по себе си. Абсолютно съгласна. Страхотен филм. Снежко, намери ли някъде из тракерите 'Милк" с добро качество, че аз не успявам? Мне, чакам го още, дано скоро се появи, че тъкмо загрях, бях забравила какво да се гледат хубави филми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Body Of Lies Ужасно много ми хареса. Много добра игра на Леонардо. Първоначално си мислех,че няма да струва заради него,но почва да ми харесва като актьор. Ако сте гледали The Kingdom и ви е харесал,значи Body Of Lies е за вас. Приличат си малко,но на кой му пука? Важното е филма да е добър. А лично на мен ми хареса и нямам никакви забележки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 (edited) Every Given Sunday ( Всяка една неделя ) - Супер филм с Ал Пачино и Джейми Фокс.Нищо, че не разбирам почти нищо от амер. футбол и че поуката е изтъркана.Филма е добър, дори ще го гледам пак, но този път full HD, 5.1 - просто излъчването му по НТВ тази вечер( неделя 2.2.09 ) нещо не ми хареса като качество чак толкова. Айде и аз да кажа за Фрост/Никсън , защото гледам каките са се изказали вече. Дам, добър филм...но...твърде лек, прекалено по американски сниман.Липсва онази тежест която я има във всеки един брой на Hard Talk по BBC.Да видиш събеседника как е в недоумение какво изпитва като му задава въпроси по актуални теми журналиста.Но това не пречи да е добър филма.В интерес на истината ако човек му се мисли, може да бъде провокиран доста да почете и да направи доста изводи от случая Уотър Гейт като цяло за американската държавна структура и лостовете й. И нещо в страни, замисляли ли сте се защо има толкова малко филми за Корейската война?Като цяло.И документални и игрални?Мен лично ми е доста интересен този въпрос.А и самия конфликт като цяло е сякаш тема избягвана за коментар по какъвто и да е повод. Edited February 1, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 MAN TO MAN Много интригуващ и показателен филм! Не е от най-новите, но го препоръчвам на всички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 High Tension...naistina beshe high! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Ip Man/ Grandmaster Yip Man (2008) - много добър филм, мисля че ще се хареса на всеки,който обича филми относно бойни изкуства. На мен ми напомня за Fearless с Jet Li. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 The Reader Хубав и истински филм. Кейт Уинслет отново е много добра, това май е нейната година. Малкият с Големия също се справя доста добре. Мъжа ми се издразни на прекалената голота, но мен тези неща не ме впечатляват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Lie to Me Имам слабост към сериали/филми за хора, които могат да "виждат" повече от останалите. Не става дума за паранормални способности (Ghost Whisperer ), а за засилени сетива и способност да забелязваш и най-дребните детайли (Psych , The Mentalist ). Lie to Me е точно такъв сериал - Tim Roth, на който съм фен от Four Rooms (който не го е гледал, моля, да се обеси демонстративно на някой площад), играе специалист по body language, способен да каже кога някой лъже и кога казва истината. Засега са излезли три епизода. Надявам се да ви харесат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Horton Hears a Who OMG! OMG! OMG! Тонове фън! In my world everyone is a pony, and they all eat rainbows, and poop butterflies. Katie rulz! МЕГА ХИПЕР ЯК ФИЛМ!!! А какво е жълтото нещо?! Така и не разбрах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 (edited) Tropa de Elite - страхотен бразилски филм от хората създали .. City of God ще ви хареса .. ако ви е допаднал този филм. P.S. търсете го с английското му име .. Elite Squad Edited February 5, 2009 by bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Green Street Hooligans. Брутален. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Така и така си тръгнал - гледай и The Football factory! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 ONE WAY Филмът е малко особен, но определено си заслужава да се гледа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Така и така си тръгнал - гледай и The Football factory! Гледал съм го Изгледах "Елитен отряд" филма много ми хареса, метнал съм го и в нашия тракер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Така и така си тръгнал - гледай и The Football factory! ID е доста по-добър от тия 2та. От 1995та май беше. И ако се поразтърсите даже може да намерите и субтитри на български. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Не го намирам - можеш ли да дадеш линк? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts