lautahools Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 (edited) точно и аз го гледах страшен е филма Edited January 21, 2009 by lautahools Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 (edited) Абе Бенджамин Бътън е хубав филм, ама наистина на места е досадно дълъг и блудкав... Като свърши седях и си виках колко велик е филмът, сега малко размислих... не е кой знае какво... Пак е нещо, което рядко виждаме, нещо ново, уникално, но не заслужава да е на 79-то място в imdb. Между 120-130 до 200 може... Идеята му е страхотна, но можеше да е малко по-динамичен, заспах на 50-тата минута. Така и не го догледах. Стори ми се, че се точи, точи, точи това действие, като локум точно... Не си заслужаваше. Много хора ми го хвалеха, какво точно им е направило впечатление, историята мълчи Голяма работа, все едно да се кефя на "Троя" или "Александър" Високобюджетни проекти, които не струват. Добре, че са известните имена на актьорите, че нямаше да налеят приходи от "n" на брой милиони долари иначе... Едит (отправен към хХх) : Edited January 23, 2009 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Rocknrolla хареса ми филмчето определено си струва да се гледа. Layer cake едно също добре филмче коеот си струва отделеното време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Идеята му е страхотна, но можеше да е малко по-динамичен, заспах на 50-тата минута. Така и не го догледах. Стори ми се, че се точи, точи, точи това действие, като локум точно... Не си заслужаваше. Много хора ми го хвалеха, какво точно им е направило впечатление, историята мълчи Голяма работа, все едно да се кефя на "Троя" или "Александър" Високобюджетни проекти, които не струват. Добре, че са известните имена на актьорите, че нямаше да налеят приходи от "n" на брой милиони долари иначе... ...галченцето-лишена от всякъква логика и мисъл Иначе аз гледах Pride and Glory...като цяло скучен филм.Само последните 20 минути става по-интересен...края е добър Моята оценка е 6/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 RocknRolla с една дума - гай ричи. с няколко - не е лош, но не е на нивото на "две димящи дула" и "гепи". става за гледане. мдаааа явно мадона кат спря да му пие мозъка па взе да прави читави филми +1 за филмчето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Аз мога да дам предпочитания за "The curious case of Benjamin Button" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 (edited) Gran Torino Не е лош, Clint Eastwood е много готин дядо, който прилича и се държи като старо сърдито куче, обаче ме кефи. Беше едновременно забавен и драматичен. Не е точно най-добрия филм на Eastwood, обаче като за тази история с тези възможности ми хареса. Не мога да спра да се възхищавам на творческото либидо на този човек... на 78 години и прави по-добри филми от повечето режисьори на половината на годините му. Дълбок поклон! Edited January 26, 2009 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 (edited) Препоръчвам да се гледа филма Seven pounds - oпределено е добър филм с добра идея. Малко тъжен, но това го прави още по-хубав. Edited January 25, 2009 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 И на мен ми препоръчаха Seven pounds. Веднага щом се прибера вкъщи ще го гледам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Gran Torino С две ръце ЗА! Съсипа ме от смях старият Клинт! BODY OF LIES Много добър филм, но качеството е калпаво, поне в нашия тракер... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 (edited) Underworld: Rise of the Lycans Много ми хареса! Скоро не бях гледал хубав филм. Обикновено продълженията са бозави ама това не е така. Edited January 26, 2009 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 (edited) Специфичният стил и хумор на Гай Ричи.Как не му омръзна да прави само и единствено такива филми.Не е за изпускане "People ask a question... What's a Rock-n-Rolla?and I tell 'em - it's not about drums,drugs and hospital drips.Oh no! There's more there than that, my friend.We all like a bit of the good life. Some, the money.Some, the drugs.Others the sex game,the glamour or the fame. But a RocknRolla, oh, he's different. Why? Because a real RocknRolla wants the fucking lot." Edited January 26, 2009 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Небесно Кралство( Kingdom of Heaven ). Ами не е лош филма, даже въобще.Имам още 15-на минути от него да догледам, но много голямо впечатление ми направи режисьорската работа.Впечатлен съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Хаха, гледах You Don't Mess With The Zohan. Много ми беше смешен. Пародийка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Небесно Кралство( Kingdom of Heaven ). Ами не е лош филма, даже въобще.Имам още 15-на минути от него да догледам, но много голямо впечатление ми направи режисьорската работа.Впечатлен съм. Вие с мъжа ми да би да сте се наговорили да го гледаде по едно и също време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Гледах Дзифт и останах приятно изненадан.Хареса ми и дано българското кино да продължи да ни изненадва с още филми като този Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Doubt Много готин, сериозен филм, с ужасни субтитри, така че ако не знаете английски не се захващайте да го гледате, ще изпуснете много. Мерил Стрийп отново е изключителна, както и Филип Сиймор Хофман. Образите им са изградени въздействащо и събуждат противоречия, така че човек наистина започва да се съмнява относно много въпроси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 RRRrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Абе гледах Дзифт, ама не знам в коя от двете теми да го сложа. Имаше си своите моменти, ама доста неща ме издразниха. Най-много ме изнервяше гласът на "разказвача зад кадър" - чувствах се все едно чета съвременен БГ роман, само дето ако исках да чета такова нещо щях да го правя, не да гледам филм. Исках повече диалози и ако може и оная кльоща дето е адски некадърна актриса да я нямаше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Гледах на кино днеска АВСТРАЛИЯ - ЕБАХТИ ТЪПИЯ ФИЛМ , тоя ми се вписа на първо място след ония с Джордж Клуни - Майкъл Клейтън или нещо от сорта. Тоя австралия почна леееко забавно и след 10тата минута вече обмислях как да накарам целият ред да стане за да мога да изляза , абе .... ЕБАХТИ ФИЛМА - романтична драма , кво да говоря повече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 (edited) "Yes Man" (последния на Джим Кери) Става за гледане ,доста откачен филм трябва само да издържите първите 30 минути в които има и една малко извратена сцена... "Welcome.To.Mooseport" лека комедия с Рей Романо("Всички обичат Реймънд") "The.Negotiator"1998 малко стар филм ,но е динамичен почти екшън със неочквана развръзка.Няма да ви се доспи докато не го изгледате до края. "The.Curious.Case.of.Benjamin.Button." на този ми се доспа иначе има 13 номинации за "Оскар".Може би нещо в мен е сбъркано ,но не ми хареса и не издържах до края. "Take.The.Lead" ще се кареса на дамите има майтапи и главният герой се изпълнява от Антонио Бандерас,филма е по действ. случай .Става за гледане. А за "Дзифт" ,става за гледане обаче типично по български има сцени в които много се мълчи,озвучаването е типично за Бг.филм(тъпо) не дочувах какво си говорят артистите и си прехвърлих звука на слушалки.Това което ме дразни в нашенските филми: някаква сцена в която за да ни въведът 10 минути показват интериора и декорите около артистите ,следва 1 минута напълно безмислен разговор между някой си... и край на сцената . Всичките ни филми са от един и същи калъп извадени и май по един и същи начин дразнят хората. Това си е моето лично мнение. Edited January 31, 2009 by kodi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo_ Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 гледах изгубени сезон 5,еп 1 хареса ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Гледах на кино днеска АВСТРАЛИЯ - ЕБАХТИ ТЪПИЯ ФИЛМ , тоя ми се вписа на първо място след ония с Джордж Клуни - Майкъл Клейтън или нещо от сорта. Тоя австралия почна леееко забавно и след 10тата минута вече обмислях как да накарам целият ред да стане за да мога да изляза , абе .... ЕБАХТИ ФИЛМА - романтична драма , кво да говоря повече Като не ти е харесал защо пишеш в темата "Гледах, препоръчвам го" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 За "Дзифт" - добро, но посредствено. Тоя филм сме го гледали, тоя мач сме го играли.Съседите от српско го измислиха тоя социал-реализъм( не без огромната основа на руското кино ) мила през цедката на сърказъм и изкривена реалност.Нямаме нужда от копия на това.Нямам нужда да гледам псувни на български, щото видите ли били по-реални от тези в американските филми. Липсват блестящи идеи.В този филм има заряд, има и наченката на нещо интересно, но отгоре му е излята цистерната от самия него и е нужно човек да рови из тоновете фекалии за да оцени хубавата идея.Еми не, когато актьорската игра и режисьорската работа не помагат на зрителя да се влее във филма, то те му пречат.За мен случая е такъв.Сценариста и автора на книгата няма да ги коментирам, не съм чел книгата - няма и да я прочета. Понеже сигурно ще бъда попитан "Какво искам от този филм и книга, че сега не били хубави?"Просто е.Искам да могат да пишат със замаха и смисъла на Казандзакис.Толкова. Оценка на филма 5.5/10( само защото е БГ е толкова висока оценката ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts