Светлия Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 (edited) От мен има 10/10 Скоро не бях гледал нещо, което да ми хареса така. Може да не е най-оригиналния сюжет, но режисьора си е свършил отлично работата т.е. има много динамика и напрежение. Edited November 30, 2008 by neslomim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 От мен има 10/10Скоро не бях гледал нещо, което да ми хареса така. Може да не е най-оригиналния сюжет, но режисьора си е свършил отлично работата т.е. има много динамика и напрежение. Подкрепям абсолютно казаното от теб! И мен доста ме държа в напрежение! Заслужаваше си! Яд ме е само че не успях да го гледам на кино Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Новият Бонд не е лош. Препоръчвам го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Новият Бонд не е лош. Препоръчвам го. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Fire And Ice Наистина малко фантастични моменти, но добро филмче. Леко и приятно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Мертвое поле/Мъртво поле/ Филмът е повече от добър.Направо 15/10 му давам.Дори ще се хвана да направя субове, а вечерта ще го кача в тракера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Наско земи напиши "РУСКО КИНО" и да сме наясно, какво си играеш един по един да ни ги подаваш ---------------- CHOCOLATE - много приятен филм, навяващ спомени от края на 80-те години. Браво на авторите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Докато не се направи такъв раздел в тракера, ще ви ги пускам като на малките дечица - лъжичка по лъжичка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 (edited) Мдааа Eagle Eye (2008) Незнам но фимчето наистина си заслужава вниманието, даже ми хареса повече от новия филм за Бонд няма как да не се хареса, всичко е много добре направено с изключение на последните 5 минути ( можеше да бъде много по ефектно и добре замислено ) Оценка: 9/10 Madagascar 2 Escape To Africa (2008) Развлекателно филмче на моменти смешно но не е лошо като цяло Оценка: 7.2/10 Edited December 4, 2008 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Boy A so fucking british ... на някои мисля, че това им е достатъчно, за да обърнат внимамние на този филм. поредното доказателство, че в европа се прави много по-стойностно кино отколкото зад океана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Няма такава комедия просто!!!Въргалях се по земята от смях!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Transporter 3 (2008) Това е най смешната част просто незнам как са го пуснали тоя филм ( ако аз бях създателя щеше да ме е срам ) в целия филм има една-две сцени които стават с колелото и накрая с колата!!! Просто втората част която не беше по добра от първата бие бие 100 пъти новата Оценка: 3,7/10 Надявам се новия филм на Fast And The Furious да не е трагичен като Transporter 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Няма такава комедия просто!!!Въргалях се по земята от смях!!! Сега ако кажеш и коя е комедията... снимката нещо не излиза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 THE BEAR - много приятен филм. За пореден път се убеждавам, че навремето филмите бяха по-стойностни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Сега ако кажеш и коя е комедията... снимката нещо не излиза. Pfu, deba...Gitler kaput se kazwa komediqta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 30 days of night ...хареса ми как е измислен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinanikolina Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 а[/color]ми и аз да не остана на зад , трябва да напиша не6то ! снощи гледах stay alive и много ми хареса и го препоръчвам на почитателите на ужаси във филма лма напрежение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Drillbit.Taylor.. Доста добро филмче, развлекателно и приятно. А и смях има доста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Elegy - великолепна актъорска игра, перфектна музика, камера, режисура. Прекрасен филм за отношенията между хората, за пропуснатите шансове, за любовта в най-общ смисъл. Най-добрият филм, който съм гледал може би от години. P.S. Искам да се оженя за Пенелопе... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Resident Evil:Degeneration-добра анимацийка,определемо ни хареса филмчето,НО сюжетната линия е малко по-различна отколкот във игралните филми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Apostol.(2008). Невероятен сериал...нямам думи.Заслужава си гледането. Сериала е повече от добър.Оценката ми е 11/10 ( последно бях така зарибен да гледам 2,3 серий една след друга с PB ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 От мен два фима коит мисля че си заслужават: "Wild child" , "My best freind's girl" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Der Rote Baron (Червеният Барон) Много добър филм! Бях чудесно изненадан, че не е само ефекти и глупости, а съдържа доста сериозни неща. Браво на създателите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 От мен два фима коит мисля че си заслужават: "Wild child" Нееее... шегуваш се... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Еми като няма кво друго и на това съм доволен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts