sk8er Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Tropic Thunder-очаквах филма да е по-готин... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Zeitdeits. Ето това наистина си заслужава гледането. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Преди малко гледах Get Smart-определено добро разпускащо филмче,имаше няколко момента,където се побърках да се смея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 BANGKOK DANGEROUS Много приятен филм с великия Никълъс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Wall-E шапки долу пред Pixar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Един глас и от мен за Wall-E. Готин е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 НЯкой гледал ли е Max Payne да каже кви са му впечетленията от филма и кво мисли за него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Филма ми хареса,но както повечето филми за игри(хитмен например),играта не е представена много както трябва,а типично по холивудски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 МНООООООООООООООГО ПРОСТ МНОГ ОГООГ ОГОДСГ ОЙИ ЕЙлкЙЕ$КЛ ЙЕАЛК ЙРКЛЙЧА$ ЛКАМЛКЙСАДЛК ЙАСЛДК ЙКЛ!!!! От игра, в която има 20 минути екшън и 2 минути комикс, те са напрайли 20 минути комикс и 2 минути екшън!!! Дадох 20 леа за ГЛУПОСТИ!!! Как може!!! За тия пари можех да ида на курва! А АЗ ЧАКАМ МАКС ПЕЙН! Как може човек, който се занимава с военни драми да прави филм по игра? Само ми развали удоволствието оt играта! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 (edited) "Адмирал" Филмът е повече от добър. http://www.imdb.com/title/tt1101026/ И преди някой да се заяде, ще кажа, че новите руски филми отвсякъде насират холивудската бозица. Трейлър Едно от известните имена на Русия - Сергей Безруков. Edited November 3, 2008 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 "Адмирал" Филмът е повече от добър. http://www.imdb.com/title/tt1101026/ И преди някой да се заяде, ще кажа, че новите руски филми отвсякъде насират холивудската бозица. Трейлър Едно от известните имена на Русия - Сергей Безруков. Ми хубаво ама...от къде да го свалим тоз филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Ми хубаво ама...от къде да го свалим тоз филм Арена, Замунда...При това субтитрите са много качествени, което рядко се среща.Но ако го пуснат в кината, ще ида да го гледам - това с тия брутални ефекти е за голям екран. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 (edited) Някой да е ходил на 3D киното във Фламинго? Чудя се дали си заслужава парите... ако някой може да сподели впечатления Edited November 5, 2008 by 777 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Някой да е ходил на 3D киното във Фламинго? Чудя се дали си заслужава парите... ако някой може да сподели впечатления Аз ходих ... еми за първи пъх бях на 3Д кино и останах супер доволен и впечатлен...и от филма и от ефектите.Определено си заслужаваше парите за мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 За какво става въпрос?! За кой филм, цена на билета? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Пътуване до центъра на земята / 14 кинта, / май =] / Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Pineapple Express. IMDB 7.7/10 Лична оценка: 2/10 Не си губете времето... Нито комедията комедия, нито екшънът - екшън. Първият 1 час ще ви отчае, останалите 52 минути още повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Един глас и от мен за Wall-E.Готин е. И на мен ми хареса.Още един глас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Traitor От много време не бях се кефил така на филм.Особено края!!Докара ми душевен оргазъм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Traitor От много време не бях се кефил така на филм.Особено края!!Докара ми душевен оргазъм Филма е добър,но аз очаквах малко повече като цяло.Но все пак добър-има моя глас в подкрепа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=1604695578417499645 Bill Hicks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Току ще изгледах Taken. Много ми хареса филма. Типичен екшън е. Хареса ми това, че се случват супер много неща и е динамичен. Не е от типа 80 минути да се подготвят за финалната битка и 10 минути да се "млатят". Тука е по - скоро 15 минути подготовка и 75 минути динамика . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Boy A - английско кино. филмът определено си заслужава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Secondhand Lions ненатоварващо приятно филмче много ми хареса надявам се и на вас също след като го гледате Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 (edited) Току ще изгледах Taken. Много ми хареса филма. Типичен екшън е. Хареса ми това, че се случват супер много неща и е динамичен. Не е от типа 80 минути да се подготвят за финалната битка и 10 минути да се "млатят". Тука е по - скоро 15 минути подготовка и 75 минути динамика . Още един глас за Taken, заслужава си отделеното време Освен него мога да препоръчам и Eagle eye и Pathology Edited November 11, 2008 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts