xXx Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 "Монгол" на Сергей Бодров. 100/100. Наистина много хубав филм!И аз току що го изгледах-супер е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaGratH^ Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 The Midnight Meat train-касапница, психария, неочакван край.Хареса ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Allan Quatermain and the Temple of Skulls бозичка - 20 минути го изтраях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Allan Quatermain and the Temple of Skullsбозичка - 20 минути го изтраях и аз да завторя, че филма или поне началото му е много мудно и чак тъпо ... толкова максимум 20 минути. LA ANTENA - мразя да коментирам хубави филми. гледайте го и преценете сами. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 WALL·E 10/10 Едно уникално филмче! Дисни и ПИКСАР отново изумяват с творението си, филмче, което ме накара да се просълзя на моменти, което съдържа в себе си поуки, на които трябва да се обърне внимание. Както сме тръгнали в момента, отиваме точно на там, но дали ще има роботче, което да помогне на нас? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 The Midnight Meat train-касапница, психария, неочакван край.Хареса ми Абсолютна тъпотия, не си губете времето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 WALL·E 10/10 +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 WALL·E 10/10 Едно уникално филмче! Дисни и ПИКСАР отново изумяват с творението си, филмче, което ме накара да се просълзя на моменти, което съдържа в себе си поуки, на които трябва да се обърне внимание. Както сме тръгнали в момента, отиваме точно на там, но дали ще има роботче, което да помогне на нас? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 WALL·E 10/10 Едно уникално филмче! Дисни и ПИКСАР отново изумяват с творението си, филмче, което ме накара да се просълзя на моменти, което съдържа в себе си поуки, на които трябва да се обърне внимание. Както сме тръгнали в момента, отиваме точно на там, но дали ще има роботче, което да помогне на нас? +3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 WALL·E 10/10 Едно уникално филмче! Дисни и ПИКСАР отново изумяват с творението си, филмче, което ме накара да се просълзя на моменти, което съдържа в себе си поуки, на които трябва да се обърне внимание. Както сме тръгнали в момента, отиваме точно на там, но дали ще има роботче, което да помогне на нас? Става. Touching the Void Обаче превода е от смотан по-смотан.Абстрахирайте се от това, че е за алпинисти.Просто усетете идеята...Абе , гледайте. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 OGRE - учудващо сполучлив филм, правен без много шум и ресурси. Лично за мен много по-добър от онзи боклук на индиеца - The Village. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 ...онзи боклук на индиеца - The Village. Какво те кара да класифицираш The Village като боклук? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 (edited) "Монгол" на Сергей Бодров. 100/100. Наистина много хубав филм!И аз току що го изгледах-супер е! И от мен 100/100 и бих добавил: Ей това е филм, който американци (при цялото ми уважение) немогат да направят ! Друг филм, който мога да препоръчам горещо: Red Cliff => линк към Арена 100/100 Edited September 19, 2008 by neslomim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 чудя се коя част на филма "Goal" да гледам някой може ли да ми каже коя е по-яка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 чудя се коя част на филма "Goal" да гледам някой може ли да ми каже коя е по-яка? Първата Втората също я бива,но е доста измислена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 "Get Smart" Според мен филмчето е леко и приятно и става за разпускане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 "Get Smart"Според мен филмчето е леко и приятно и става за разпускане. Един глас и от мен. Филмчето наистина е приятно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 MIRRORS Не помня откога не съм гледал толкова добър филм в жанра! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 MIRRORS Не помня откога не съм гледал толкова добър филм в жанра! Подкрепям!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 THE KINGDOM Чудесен филм! Много добре направен, страхотен край.... Как можах да го оставя толкова дълго време по рафтовете неизгледан... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Fear and Loathing in Las Vegas журналист и адвокатът му отиват във вегас с куфар, пълен с почти всякаква дрога Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 MIRRORS Не помня откога не съм гледал толкова добър филм в жанра! Един глас и от нас. Филмът наистина си заслужава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 MIRRORS Не помня откога не съм гледал толкова добър филм в жанра! Съгласен! Психарски филм с доволно брутални моменти. Хареса ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 100 Yards - още един много добър хорър/трилър... Тия дни хубави филми ми попадат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 (edited) Fear and Loathing in Las Vegasжурналист и адвокатът му отиват във вегас с куфар, пълен с почти всякаква дрога е тва е класическа идиотщина , но все пак не може да се качи на малкия пръст на Requim for a dream вчера гледах (пак) Full Metal Jacket и Memento - големи филми ... едит: форума май нещо бъгва Edited October 1, 2008 by Heller12a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts