artilerist Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 добро филмче въпреки че не рабирам нищо от играта на карти ми беше интересен и смятам че си заслужава високите оценки Става определено, и аз го гледах онзи ден и ми хареса. И сега се чудя дали да не изгледам Индиана Джоунс, понеже доста хора го свалят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 What happens in Las Vegas(Да си остане във Вегас) - със учатието на Камерън Диаз и Ащън Къчър филма е нов от 2008 и сега го въртят по кината.Комедия е и е доста забавен и свеж има доста добри моменти.Бих казал че отодавна не бях гледал наистина добра комедия като тази напоследък все излизат някви дебилни филми дето тря насила да се смееш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 The.Chronicles.of.Narnia.Prince.Caspian Снощи го гледохме и честно казано си заслужава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 How To Rob A Bank Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 The Librarian - подобие на Индиана Джоунс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 The Librarian - подобие на Индиана Джоунс дам. и двете части са много добри улични крале - поредната недоизгледана бозичка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 дам. и двете части са много добри не е лош филма да като сме на вълна търсачи на съкровища - комедиика радва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 мда, fool's gold е доста приятно филмче - неангажиращо и разпускащо. лично на мен ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Намерих едно уникааално шоу.Казва се fonejacker.Общо взето 1 пич си прави майтап с някви хора по телефона.Има някои уникални работи, на които направо паднах от стола от смях. Има dvd(doovde ) с майтапите.Препоръчвам го много яко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 The chronicels of Narnia.Prince Caspian На мен лично доста ми допадна филмчето, става за отбиване на времето и е доста и развлекателно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 The.Chronicles.of.Narnia.Prince.Caspian Снощи го гледохме и честно казано си заслужава. The chronicels of Narnia.Prince Caspian На мен лично доста ми допадна филмчето, става за отбиване на времето и е доста и развлекателно. Хайде още веднъж за късмет А на The Librarian, какво му харесвате не мога да разбера. Изключително посредствен филм, също като National Treasure, но с по-калпави ефекти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Хайде още веднъж за късмет А на The Librarian, какво му харесвате не мога да разбера. Изключително посредствен филм, също като National Treasure, но с по-калпави ефекти. ами точно това му харесваме - че е като националното съкровище Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 ами точно това му харесваме - че е като националното съкровище Демек харесвате посредствени адвенчъри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Препоръчвам 2 много готини филмчета пародии.Единия е The Onion Movie , пародия на новинарска емисия , но за такива новини не може и да става на въпрос , по която и да е телевизия! Другия е Meet The Spartans , то заглавието говори само по себе си , просто изключително брутален филм от създателите на Scary Movie , Romantic Movie и Epic Movie Такава гавра с 300 не си бях и мечтал да видя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull Добро продължение на поредицата,изкефих му се много.Пълен с екшън,има и доста хумор,както и познатите и от старите филми "страшни" сцени. The Big Lebowski Ебати якият филм!!! Снощи го гледах по БиТяВи-то и се сцепих от смях. Добра смесица между далавери,изнудвания и такива работи и МНОГО смях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Уффф, тая тема или трябва да се забрани за непълнолетни, или да не се чете. Само спам и малоумни препоръки. Добре, че са поне коментарите на samkijot и на psychosis, че всичко друго е за триене. Знам, че съм офтопик, ама отдавна ме нерви това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Уффф, тая тема или трябва да се забрани за непълнолетни, или да не се чете. Само спам и малоумни препоръки. Добре, че са поне коментарите на samkijot и на psychosis, че всичко друго е за триене.Знам, че съм офтопик, ама отдавна ме нерви това. Не разбирам какво те нерви. Различни хора различни вкусове. Забелязваш кой има вкус подобен на твоя и слушаш какво е казал. Виждаш и на кой вкуса му е коренно противоположен и ако на него/нея му е харесало определено не го гледаш... Наскоро някой каза за Железния човек ли, рамбо 85 ли беше какво беше. Аз само като му гледам заглавието и ще пасувам, ако ще и на 10 човека да им е харесало, като видя обложката ми става ясно за какво иде реч. Преди време се обърках да отида на кино на Final Destination, после колко пъти четох тука че на някой им бил харесал... ми тва е... аз едвам изтраях до средата докато си довърша пуканките и си излезнах. Досега филми на ужасите и подобни само са ме отегчавали или разсмивали. Жената ме закара на някаква изпанска романтична комедия, то се оказа нито романтично нито комедия, на нея обаче и хареса, аз взех да се хиля като идиот като взе един да пее "кукурукуууууу", а половината салон ме изгледа като отровен, а жената взе да ме рита по кокалчетата и решиш че по-добре да си дремна че да не им преча Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 The Onion Movie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 The Skeleton Key. На ме лично ми допадна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 THE OTHER BOLEYN GIRL -наистина много добър филм по мое мнение.Перфектен във всяко отношение. Особено ме впечатли играта на Натали Портман-в съвсем различна светлина я виждаме тук. Взаимотношения, интриги, мръсни номера само и само да се докопат до парите и властта-много добре показано.Препоръчам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Meet The Spartans НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ!!! Неслучайно е сред 100-те най-тъпи филма првени някога според imdb. И с право. Този филм убива мозъчни клетки. 60 минути крадени скечове, не само, че са крадени, ами и лошо преиграни. Не си губете времето. The onion movie беше як на моменти ( особено, когато монахинята пиеше сперма от горила xD ), ама е посредствена работа. Препоръчвам Shaun of the dead и Run, fatboy, run. Simon pegg rulz ^^!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Simon pegg rulz ^^!!1 Евала! Подкрепям те с две ръце и един крак! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 В последните 2 седмици изгледах: Полицейска Академия 1-7 И Little Man 2 Невероятни комедии, няма такъв смях, попилях се. Препоръчвам ги с 2 ръце. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Meet the spartans е подходящ филм за силно улигофренясали хора .Аз лично като го изгледах му се кефих поради 2 причини 1-скечовете са супер дебилни и малоумни 2-изиграни са от още по-дебилни актьори .Абе има смях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Parfume: The story of a murder е прекрасен филм. Свалете си някое HD-рипче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts