Xciter Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Макдоналдс... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0870209/ този филм...печели първо място в класацията ми по тъпотия по принцип като не ми хареса филма го спирам на 10-20 минута, но този си викам дай да видим колко тъп може да бъде един филм...еми не успях да го изтрая - 30та минута и дел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0870209/този филм...печели първо място в класацията ми по тъпотия по принцип като не ми хареса филма го спирам на 10-20 минута, но този си викам дай да видим колко тъп може да бъде един филм...еми не успях да го изтрая - 30та минута и дел Поне има готина обложка и на трилър го докарва горе долу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Hoodwinked отдавна не бях гледал толкова свежа анимация. става както за малки, така и за "големи" деца Ааааа, това филмче му се изкъртих преди 1-2 месеца, ще излиза и 2-ра част. А иначе -> Harold and Kumar go to White Castle. Свежа наркоманска комедийка общо взето . Сега чакам да пуснат 2-рата част с яко качество и усещам как ще се разцепя пак :Ь. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Ils (2006) Доста яко филмче.Особено ако го гледаш в 1 часа през нощта. По истински случай е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasse Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 хора плс кажете от къде мога да си сваля сезоните на The Kids from Room 402 на бг плс хелп Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 хора плс кажете от къде мога да си сваля сезоните на The Kids from Room 402 на бг плс хелп Задай си въпроса в ТАЗИ тема, че тук сигурно ще ти изтрият мнението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Преди малко изгледах STREET KING- На мен лично доста ми допадна филчето, имаше доста интрига. Заслужава си да го гледате ако несте. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 The Andromeda Strain Бях се отчаял, че вече никой не прави хубави филми. Днес изгледах двете серии на тоя филм. Не съм се наслаждавал така на подобен тип филми от години. Жанрът е като цяло фантастика, но филмът е за смъртоносна вирусна зараза. За разлика от останалите 10 подобни филма, които може да сте гледали, този не е скучен, защото не е правен от Холивудски пудриери, а е продукция на Sci Fi Channel и е правен по роман на Майкъл Крайтън. Хареса ми толкова много, че всъщност ще си намеря и сваля и оригиналния филм 1971! Препоръчвам на всички, които обичат хубавото кино. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 The Godfather Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 The Andromeda Strain Бях се отчаял, че вече никой не прави хубави филми. Днес изгледах двете серии на тоя филм. Не съм се наслаждавал така на подобен тип филми от години. Жанрът е като цяло фантастика, но филмът е за смъртоносна вирусна зараза. За разлика от останалите 10 подобни филма, които може да сте гледали, този не е скучен, защото не е правен от Холивудски пудриери, а е продукция на Sci Fi Channel и е правен по роман на Майкъл Крайтън. Хареса ми толкова много, че всъщност ще си намеря и сваля и оригиналния филм 1971! Препоръчвам на всички, които обичат хубавото кино. аз вече гледах този от 71 докато чаках субс за 2 част нз защо някъде четох че щяло да има 7 части - май не е така защото си завърши Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 аз вече гледах този от 71 докато чаках субс за 2 част нз защо някъде четох че щяло да има 7 части - май не е така защото си завърши кое завърши ти си го гледал, но май не си видял нищо от филмчето тва с числото, което се оказа, че е номера на кутията, където сложиха единствената проба от вируса май си го пропуснал щото само този факт е напълно достатъчен за продължение според мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Последно гледах Zeitgeist The Movie. Щом изгледаш филма започваш да гледаш на нещата по различен начин... Препоръчвам го Пффф... Това си е направо задължително ако питате мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 кое завърши ти си го гледал, но май не си видял нищо от филмчето тва с числото, което се оказа, че е номера на кутията, където сложиха единствената проба от вируса май си го пропуснал щото само този факт е напълно достатъчен за продължение според мен забелязах и логото също но никъде не намирам информация за повече серии филма от 71 са 2 части надявам се новия да има продължение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Гледах The Fountain. Музиката на Клинт Мансел е превъзходна, а и филма си струва гледането, но определено не е по вкуса на всеки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Железния човек Най-глупавия филм , който съм гледал , най-глупаво прахоснаите 5 лв. , най-глупаво загубените 2 часа от живота ми . Замалко да заспя още се чудя защо се навих да ида поне да беше някой друг по-свестен. Толкова ме е яд , че не искам да гледам за линкове с инфо и име на английски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 The Forbidden Kingdom Свежо филмче с добри мелета. Джет Ли и Джеки Чан в 1 филм-доста добре. Harold and Kumar go to White Castle Доста смях вкарва филма,пълен е с идиотски моменти.С нетърпение чакам втората част. Semi-Pro Очаквах филма да е по-смешен,щото все пак е с Will Ferrel, а той е пълен изруд.Става да го изгледаш,но не ме грабна много много... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Железния човекНай-глупавия филм , който съм гледал , най-глупаво прахоснаите 5 лв. , най-глупаво загубените 2 часа от живота ми . Замалко да заспя още се чудя защо се навих да ида поне да беше някой друг по-свестен. Толкова ме е яд , че не искам да гледам за линкове с инфо и име на английски. Недей бре, не си само ти. Аз ходих на премиерата на Рамбо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 "The Andromeda Strain" Подкрепям мненията от миналата страница, че филмчето е добро и става за гледане. Честно казано не усетих кога изгледах и 2-те части. Нз дали ще има продължение или не, но ако има се надявам да е интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Romance & Cigarettes :smile: Предупреждавам, че е kind of a мюзикъл, но някакси не е досаден. Режисьорът - Джон Туртуро - е невероятен пич по принцип и тук е направил чудесен филм. В главните роли са Джеймс Гандолфини ( =Тони Сопрано ), Сюзън Сарандън, Мери-Луиз Паркър (Weeds), и не-човекът Кристофър Уокън... Препоръч! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 сериалчето weeds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Въпреки е филма вече остаря и е от 2007 година чак ся се наканих да го гледам Step up(Пристъпи) и филмът се оказа доста добър и много ми хареса както и някой от парчетата в него според мен си заслужава и особено за някой който се зарибява по танците и и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 (edited) Alpha dog. Някак си ми хареса. Добавям и 10 things or less... Едит: ето http://www.bravenewtraveler.com/2008/05/27...blow-your-mind/ едно листче. Edited May 28, 2008 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 добро филмче въпреки че не рабирам нищо от играта на карти ми беше интересен и смятам че си заслужава високите оценки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 (edited) здравейте,препоръчайте ми някое леко и романтично филмче скоро гледах 200 Pounds Beauty и ми допадна Гледах и 21 и определено ми хареса гледайте го ! Edited May 30, 2008 by ra4eto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts