Белов Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Препоръчвам ви Страхотен филм! Отново брилянтни Том Хенкс и Джулия Робъртс! 10/10 Филма си заслужава!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Препоръчвам ви Страхотен филм! Отново брилянтни Том Хенкс и Джулия Робъртс! 10/10 Филма си заслужава!! И аз го изгледах, и наистина си заслужава филчето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Numb и The Straight Story. Също и The King of California и Somewhere on the map. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 An Empress and The Warriors 2008 Китайците са се оляли Страхотен филм, даже точно такова нещо ми се гледаше. Само дето няма БГ събс, но си намерих английски и горе-долу се закърпи положението. 6+ за филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Добавям си в списъка и Into The Wild. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 A good Year (2006) August Rush (2007) The Ultimate Gift (2006) My Blueberry nights (2007) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 (edited) За пореден път ще се доверя на избора на жена за филм( визирам горните предложения ), ще видим какво ще излезе. После ще го допълня този пост с едни размишления... The Ultimate Gift - много добър, леко върви иска още и още...нищо революционно, просто много добър My Blueberry nights - толкова бавно се развива, че не успях да го догледам, нямах нерви за това. Edited March 30, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Изгледах едно недоразумение, наречено "War of the worlds 2: the next wave". Участват точно петима актьора на кръст,които играят смехотворно слабо, едни такива никакви спец. ефекти и са използвани два декора - въобще всичко е толкова несериозно и бездарно направено; сигурно и за месец са го заснели. Концепцията е поредното клише за унищожаване на кораба майка, а сюжет липсва. Дали въобще някой от екипа на първата част знае за съществуването на тоя антифилм и как са допуснали да се ползва името! Наистина много боклуци са ми попадали и вече не трябва да се впечатлявам, но това е вече твърде много. Не знам с какви още думи да си изкажа възмущението.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 The 11th Hour (2007) :ph34r: :ph34r: :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Untraceable - супер филмче.Особено като го гледаш след лекция и сте само вие в салона.Свежичко, трилърче, което не му пука за рейтинг комисиите.Въобще, напред към киносалоните! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 25th hour(2002) - изключително добър филм с блестяща игра на Едуард Нортън! Гледах го вчера за трети път, но не смятам да ми е последния. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Full Metal Jacket-не ми хареса особено, имаше само няколко добри момента... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 WAR Добро филмче става за гледане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Zeitgeist. Уникален филм, който разказва за произхода на християнството, слепият патриотизъм, скритите факти около 11 септември и опитите на американските милиардери да натрупат още пари чрез своите банки и марионетки в политиката. Препоръчвам го! 10/10 Big Nothing. Невероятна комедия! Най-смешният филм, който съм гледал за последните няколко месеца. 10/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Zeitgeist.Уникален филм, който разказва за произхода на християнството, слепият патриотизъм, скритите факти около 11 септември и опитите на американските милиардери да натрупат още пари чрез своите банки и марионетки в политиката. Препоръчвам го! 10/10 Тъкмо щях да пиша за него. Невероятен филм наистина. Дори и да не вярвате в съществуването на световни конспирации, заслужава си да се види, за да се запознаете с "алтернативната истина". Лично аз съм малко пристрастна, защото Zeitgeist отразява моето собствено виждане за глобалните манипулации от страна на медии и правителства, но хубавото на филма е, че ти предоставя доказателства и те оставя сам да си изградиш мнението. P.S. Адмирации към авторите и за некомерсиалното разпространение! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Ali и 21 Grams; Lock, Stock and Two smoking barrels; Outlaw; Ronin. :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Just. My. Luck Доста добро попадение, заслужава си да го гледате. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Гледах Requiem for a Dream . Просто нямам думи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Ей тва филмче Zavet е размазващо;. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 История с пчели! Онзи ден го гледах на кино... мн забавно беше! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 (edited) Не е лошо филмчето, но е малко предвидимо. На мен като ми го препоръчаха ми казаха да не го гледам сам и това беше грешката, трябваше да го гледам сам... защото едва ли не ще си повърнеш сърцето от страх. Може би тръгнах с грешна нагласа за наистина много страшен филм. Лична оценка: 6/10 Edited April 2, 2008 by Sothbiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 наистина много страшен филм. Такова животно нема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 От мен The Colour of Magic . Без коментар . Само едно име. Тери Пратчет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Mad Money. Доста развлекателно и добро филмче, гледаите го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 (edited) Туко що изгледах Match Point. Филма е убиец...немога да намеря по-подходяща дума точно сега. http://imdb.com/title/tt0416320/ Edited April 4, 2008 by KenwooD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts