Eleutherios Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Доста фантастичен, но много забавен филм...от одавна не бях гледал подобен филм. А и доста си падам по такива филми с кунг фу-та и тем подобни. Напомнят ми на Азиатските бойни филми от едно време. Давам му 6/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 още един глас за гейбриъл малко е тъмничък филма, но си заслужава. нещо от рода на константин е. Честно казано на места доста тъмен но готин. Може да се каже, че ми хареса повече и от КОНСТАНТИН. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Още един глас за Гейбриел.Доволно ме изкефи филмът. 9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 (edited) Преди няколко дена гледах Скалата ("The Rock") и трябва да призная,че много му се изкефих...екшън през цялото време...жалко,че вече не правят такива филми. Edited February 14, 2008 by Xeon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 RAMBO IV !!! =] идеален за убиване на времето..иначе..няма философия в тоя филм..пуцалка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 When The Last Sword Is Drawn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 "Romasanta" (2004) Испанско филмче, трилърче.Много хубав, чак се изненадах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Карибски Пирати на края на света. Доста добро филмче, дори не е за изтърване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Още един глас за Гейбриел.Доволно ме изкефи филмът. 9/10 Аааааа как можахте да го кажете това........ ебаси потискащия филм. Едно мрачно, леко лишено от смисъл... накрая се избиха един друг и последния скочи от сградата а мадамата стоеше и се пулеше през прозореца. Изобщо не разочарован ами не знам какво. По-зле само аризонска мечта е бил. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ МЕРИ С КОНСТАНТИН. МНОГО по-зле е... МНОГО МНОГО МНОГО по-зле. Не знам какво ви е харесало аз съм потресен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Филма далеч не е лош, НО не е за 9/10.Интересна идея, дори много.Има и интересни внушения..., но е горе -долу като чиния спагети със внушения?Т.е. изпълнението на филма е равнопоставимо с преждеспоменатата чиния.Много слаба игра, много слаб каст, много слаби сцени и диалог.Ако се филмира отново може и да стане нещо от този сценарий, но след шлайфане. Реалната оценка на филма би трябвало да е към 4.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Докато гледах "Гейбриъл", имаше опасност долната ми челюст да се откачи от прозяване! За мен филмът е отчайващо скучен, всички участващи са по-безполезни от еднокрак бегач срещу Бен Джонсън на екстази на 400 м с препятствия, а екшън сцените са...глупави е най-меката дума, за която се сещам. Енджой! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Въпреки всичките коментари, които изчетох, всички ревюта, които изгледах и въпреки факта, че бил по-тъп от Epic Movie ( А епик муви официално го бях признал за най-тъпия филм, който съм гледал някога ), гледах Meet the Spartans. Трябва да призная, че филмът беше опасно глупав, крадени лафове, скечове, краден беше дори скечът с девическия колан от "Робин Худ: Мъже с чорапогащи". Имаше 1 място, на което се засмях и едно, на което се усмихнах... ама дотам. И все пак оценка 3/10, все още епик муви е най-тъпият филм, който съм гледал ( 1.5/10). Сега свалям "Елизабет: Златният век". Очаквам нещо наистина грандиозно :]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Гледах Jumper. Заслужава си парите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Conversations with other women. Хареса ми ама малко станах разноглед докато свърши... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Гледах Аwake. Mи добро филмче какво да ви кажа. Заслужава си човек да го гледа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Гледах 2та филма на Джеф Дънам от тракера. Направо се попилях от смях. Фъстъка ми е любим А Ахмед мъртвия терорист...мм направо ме попиля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Into the Wild , film baziran po istinski sluchaj i napraven po knigata na Jon Krakauer i director ne koj da e, a Sean Penn. Gledah go na kino, a ne kakto obiknovenno na PCto i ... "pogleda" mi se krystosa. Ta priroda li be ili goleemi planini, neveroqtni gledki i cvetove. Za men mnogo plenqvasht film i te kara da se zamislish za neshtata ot sobstveniqt ti jivot. Mnogo dobro aktiorsko predstavqne, sound-track i scenarij. Bih kazala istoriq s poslanie! into the wild още един глас за този филм INTO THE WILD !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Току що изгледах HITMAN от ново и пак му се накефих на филма. Дори и женами доста го хареса а тя е човек които не гледа филми на такава тематика. Та уверявам ви за пореден път, че филма си струва да се гледа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Сега с женами изгледахме: Knight Rider Долу горе добър филм. За нас развлекателен, за вас вие ще кажете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Онзи ден гледах Безстрашен (Fearless) с Джет Лий. Мога да кажа само едно - ЛОЛ . Хем невероятно реалистичен бой , супер сюжет, актьорска игра на 6 и невероятен режисьор - ЕВАЛА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Jumper е супер филм.Много пари са вложени в него,много ефекти,а и историята е много хубава и интересна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Knight Rider Малко кратичък ми се стори ама става за гледане. Особено ако харесвате коли (Мустанга). Като добавим и измишльотините и фантастиката и се получава горе-долу. Не съм гледал сериала с Хаселхоф ама въпреки това пак се хваща смисъла му. (резюмето от линка в bt-to) My Webpage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Днес следобед гледах JUMPER какво да кажа за него Доста фантастичен на моменти но става за отбиване на малко време, или за някои скучен следобед например. Но хареса ми филма макар и не много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Гледах The Brave One с Джоди Фостър и сега имам нужда от детско анимационно филмче за прочистване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Jumper, гледах го, иновативен е, добре направен е, историйка - кратка, но я има и е супер филма, като за филм от новото поколение е направо уникален. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts