OutSider Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Stardust наистина много добро филмче много ми хареса препоръчвам го горещо на всички които не са го гледали и обичат приказните филми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 D-Wars. Не го гледайте. Доста е тъпичък... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 D-Wars. Не го гледайте. Доста е тъпичък... В тоя ред на мисли, не препоръчвам да гледате Видове 4, адски ТЪПОТИЯ!!! Действително убива мозъчни клетки и заглажда гънки Изгубих си ценно време от хубавия си живот. А иначе аз препоръчвам: The Ring Of The Nibelungs 2004, има го в замунда. Супер яка и зарибена приказчица, става за разпускане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 (edited) No Country for Old Men братя коен отново са на ниво, хавиер бардем е страшно добър актьор (в скоро време мога да кача mar adentro с него) ... а бе, филм който заслужава да му се отделят 2 часа. Edited January 8, 2008 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 (edited) TRADE http://imdb.com/title/tt0399095/ Резюме : Адриана е 13 годишно момиче от Мексико сити и бива отвлечена от трафиканти на деца. Нейният 17 годишен брат (Джордж) тръгва на отчаена мисия за да я спаси. Хваната в ужасната подземна мрежа на международни трафикати печелещи милиони от екслпоатацията на човешки животи, Адриана остава сама сред ужаса, единствено Вероника, млада полякиня хваната в същата мрежа и помага чрез съчуствие и подкрепа. В търсенето и разбиването на организацията се включва Тексаският полицяй Рей, чието симейство загива заради същите тези трафиканти. Той е готов да жертва живота си за спасяването на децата изпаднали в тази голяма беда. Рей и Джордж оставят всякаква предпазливост и правят отчаян опит да спасят Адриана преди да бъде продадена и безследно изчезнала в огромната международна престъпна мрежа. Много добър филм. Edited January 8, 2008 by Silver_bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 The Invasion Много добър трилър в главната роля на който е Никол Кидман. Силно препоръчвам. 8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 The Game Plan (2007) Понякога човек трябва да спре да мисли само за себе си и да погледне другите около него! Може да имаш $ и коли и какво ли още не, но хората до теб те правят истински щастлив (семейство, приятели, близки) ! Приятно филмче, става за гледане. Скалата май добре се настани от кеча в киното. Stardust (2007) Приятно е филмчето. Идеята не е взаимствана от дгуги филми (поне аз така си мисля или не се сещам за друг такъв филм) за падаща звезда и другите работи около нея. Който обича приказни измами да го гледа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 The Hunting Party 2007 Мен лично ме разцепи..много готин филм 10/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Интересен филм. На няколко пъти ме изненада. Лична оценка: 7/10 Още едно готино филмче за отмъщение. Блестяща игра на Джоди Фостър Лична оценка: 7/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Fracture (2007) (Пропукване) Един от най - уникалните филми които съм гледал някога, препоръчвам го ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Онзи ден гледах: GOLDENSS COMPASS доста добро и развлекателно филмче. Всъщност Хрониките на Нарния (2). Ако гледате такива филмчета този ще ви хареса със сигурност. Гледаите го няма да загубите нищо все пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Аз вчера гледах Hitman и изключително много ми хареса тоя филм.Най-много се изкефих на играта на тоя пич кадето играе hitman не му помня името обаче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Аз вчера гледах Hitman и изключително много ми хареса тоя филм.Най-много се изкефих на играта на тоя пич кадето играе hitman не му помня името обаче Снощи и аз го изгледах. Наистина добро филмче, а името на нашият човек е номер 47. Филмът наистина си заслужава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Аз вчера гледах Hitman и изключително много ми хареса тоя филм.Най-много се изкефих на играта на тоя пич кадето играе hitman не му помня името обаче Филчето не е лошо,но много емоции показваше "47",не си го спомням такъв от играта Пък и като знам къде снимана въртолета,браво супер монтаж,не се разбра,че Ми-24 е сниман на Пловдивското летище Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 (edited) We own the night доста тривиална полицейска кримка ... поне аз не открих в него нищо, което да го разграничи от повечето филми напоследък, а доколкото четох го определят като кандидат за разни награди, а-у ... става за губене на време. The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford много ми хареса. един от малкото уестърни, които не се вписват в разбирането за "вади патлаците и пукай!", "добрите срещу лошите" ... Edited February 1, 2008 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 (edited) Току-що се връщам от кино. Гледах Cloverfield. Хора, не допускайте моята грешка. Толкова смотан филм и още по-трагично тъп край. Аман вече! Трябва да почнат да ги глобяват сценаристите за тия боклуци дето ги пускат... Тоя филм осакатява - очите ми станаха на фльонга докато разбера какво става. Освен това бяха оставили звука на макс та ми се обелиха ушите да ги стискам. Пълен потрес.. Edited February 2, 2008 by Zaec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Току-що се връщам от кино. Гледах Cloverfield. Хора, не допускайте моята грешка. Толкова смотан филм и още по-трагично тъп край. Аман вече! Трябва да почнат да ги глобяват сценаристите за тия боклуци дето ги пускат...Тоя филм осакатява - очите ми станаха на фльонга докато разбера какво става. Освен това бяха оставили звука на макс та ми се обелиха ушите да ги стискам. Пълен потрес.. То беше ясно, че ще е боза... все пак тази идея ( идва чудовището Х и почва да мачка цял Манхатън ) не е спирала да бъде популярна от 20-те години насам. Аз пък гледах Джуно. Гледах е много пресилено... Спрях го 30 мин преди края. Водят го комедия/драма, ама не намерих нищо толкова драматично ( още повече пък смешно ) в този филм. Не знам как е докарал до номинация за Оскар, честно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 (edited) Juno е супер свежарско оптимистично филмче с прекрасна игра на главната актриса. Дори само заради това си струва да го гледаш. Напълно заслужена номинация за Оскар. Edited February 2, 2008 by Silver_bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 (edited) Juno е супер свежарско оптимистично филмче с прекрасна игра на главната актриса. Дори само заради това си струва да го гледаш. Напълно заслужена номинация за Оскар. Актьорската игра - да... Ама иначе филмът не ми хареса. Може би е защото бях седнал с нагласата да гледам някаква свежа комедийка. Току що доизгледах Atonement. Кийра Найтли <3, само това е достатъчно. Невероятен филм, невероятна актьорска игра, за мен това си е най-силният й филм досега. Конкуренция може да прави само "Гордост и предразсъдъци". Препоръчвам и двата филма на всички! Edited February 2, 2008 by Blitz_krieg_1941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 На мен Juno супер много ми хареса. Нямах никакви предварителни очаквания, освен да се окаже хубав, и затова не се разочаровах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Преди малко изгледах Whisper-Шепот. Филмчето ми допадна доста никак не бе лошо,ако гледате филми на такава тематика значи този ще ви допадне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Току що изгледах и GABRIEL. Ами какво да кажа, добър филм заслужава си да се гледа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Току що изгледах и GABRIEL. Ами какво да кажа, добър филм заслужава си да се гледа. още един глас за гейбриъл малко е тъмничък филма, но си заслужава. нещо от рода на константин е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Гледах "В името на краля". Хареса ми , напомни ми за 13тият войнм който го гледах вреки път, когато го пуснат по Диемата - по 3 пъти в семицата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinaniko Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 (edited) Into the Wild , film baziran po istinski sluchaj i napraven po knigata na Jon Krakauer i director ne koj da e, a Sean Penn. Gledah go na kino, a ne kakto obiknovenno na PCto i ... "pogleda" mi se krystosa. Ta priroda li be ili goleemi planini, neveroqtni gledki i cvetove. Za men mnogo plenqvasht film i te kara da se zamislish za neshtata ot sobstveniqt ti jivot. Mnogo dobro aktiorsko predstavqne, sound-track i scenarij. Bih kazala istoriq s poslanie! into the wild Edited February 11, 2008 by irinaniko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts