ra4eto Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 skoro gledah Redline i mi haresa stava vapros za visoki skorosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Карибски пирати 3..... скука... дори Джони Деп не оправя положението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 BloodRayne II: Deliverance (2007) Скучен, без интрига и дори глупав. Едвам го изгледах. Спирах на 3-4 пъти за да си почина или да се събудя, може би щеше да е по-добре ако си бях останал да спя. Все пак това е мое мнение и може да не съвпада с вашите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 (edited) http://wrzru.com/movies/info.php?id=511 -Memento Това където го пише на абложката-A new classic among thrilers е съвсем точно определение.Такъв филм не сте гледали сигурен съм(освен ако не сте гледали Fight Club,но и нековия край не е толкова неочакван).Просто си заслужава да гледате филма Edited October 19, 2007 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Тъй като ме мързи да пиша многословни хвалебствия, ще кажа само едно - Уникален! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 (edited) Resident Evil : Extinction - 10/10 Наскоро го гледах и мога да кажа една дума УНИКАЛЕН Turistas - 9/10 Просто потресаващ Mr.Brooks - 7/10 Имах по големи очаквания Fracture - 8/10 Определено си заслужава Freedom Writers - 8/10 Много приятен и поучителен филм Stomp The Yard - 8/10 Който харесва такъв тип филми определено няма да си загуби времето Waist Deep - 10/10 Просто уникален филм Препоръчайте ми филми от сорта на Resident Evil,28 Days Later и такива подобни Edited October 22, 2007 by HitMan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 The Invisible! Много добър филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Harry Potter And The Order Of The Phoenix - 5/10 Първия филм от поредицата който не ми хареса,с 2 думи слаба работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Тъй като ме мързи да пиша многословни хвалебствия, ще кажа само едно - Уникален! Съгласен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 (edited) Aбсолютна класика на Алехандро Инариту, наподобяващ '21 grams', 'Babel' и 'Crash". Великолепна актьорска игра и изключително впечатляващи и преплетени човешки съдби. Трябва да се гледа. Edited October 27, 2007 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Aбсолютна класика на Алехандро Инариту, наподобяващ '21 grams', 'Babel' и 'Crash". Великолепна актьорска игра и изключително впечатляващи и преплетени човешки съдби. Трябва да се гледа. Уникален филм ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 (edited) Вчера гледах Американски Гангстер уникално филмче по истински случай с Дензел (мн ме кефи тоя актьор супер тежък тип) и Ръсел Крол. Горещо го препоръчвам на почитателите гангстер сагите. Edited November 2, 2007 by 5starGeneral Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Препоръчайте някакъв филм на баскетболна тематика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Juwanna Man , Like Mike , Like Mike 2 : Streetball , Space Jam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Juwanna Man , Like Mike , Like Mike 2 : Streetball , Space Jam Всички съм гледал, без първия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 (edited) Всички съм гледал, без първия Glory Road гледай, ако не си. Иначе ето ти един списък със страшно много филми с баскетболна тематика - цък. Edited November 5, 2007 by WriteR4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Еее мерси това вече ми е доста от полза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Good Luck Chuck Honey А познаите защо ги гледах .... Оказаха се доста свежарски филмчета, за разпускане и губене на време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Jesica Alba разбира се Blue Chips 7/10 Готин филм, разпускащ и показващ как спорта е превърнат не за забавление, а средство за печелене на пари. Много се издразних, когато намесиха и България в филма, а моментът беше никак розов и ми стана доста гадно, въпреки да съдържа доста голяма доза истина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 (edited) The Blue Wolf (2007) Фимчето си заслужава много добре е направено става въпрос за Чингиз Хан Оценка: 8.5/10 Edited November 8, 2007 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Good Luck Chuck И аз вчера го гледах.Мн свежарски и разпускащ.Има и бая смях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 препоръчайте ми някакъв филм който сте гледали с много стреляне и гърмежи ама да не много нов защото искам да си го намеря с ац3 или дтц Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 препоръчайте ми някакъв филм който сте гледали с много стреляне и гърмежи ама да не много нов защото искам да си го намеря с ац3 или дтц Shoot Em Up е най-новия ама по-добър от него няма.Толкова гърмежи няма и в Пърл Харбър+трите части на Заразно Зло Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 аз нямах предвид най-новия а да не е най-новия тоест по старичак от пролетта или от миналата година защото искам DTS ili AC3 аудио а пък няма релийз още на Shoot 'Em Up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Опасни типове Днеска го гледах от 13:30 по БТВ,наистина много добра комедийка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts