PSYCHOSIS Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Нека никой не си губи времето с The Hitcher. Плосък и предсказуем. Глупав. Блях! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HarDTokiLL Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Nikoi li neznae komedii we deiba,dori da gi nqma v nashiqt warez prosto imeto mi kajete da go potursq iskam da ima smqx deiba ne sum se smql ot dosta vreme na film... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Препоръчвам ви Man of the Year http://www.wrzru.com/movies/info.php?id=6205 Забавен и същевременно различен по своему. Робин Уилямс е страхотен актъор и за пореден път в този филм го доказва. Невероятен комик Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Jade Warrior (2006) IMDB Лично на мен ми допадна доста заглавието препоръчвам ви го Оценка: 6/10 Shooter (2007) Очаквах повече от филма но като цяло не ме разочарова и останах доволен Оценка: 7.8/10 TMNT (2007) Анимацийката е много забавна и развлекателна ако сте фенове на нинджите ще ви хареса Оценка: 8.4/10 The Gravedancers (2006) Ебати пуснах си го една нощт да го гредам в 00:25 мин. издържах 30 мин и го догледах на следващия ден че ако го бях изгледал до край със сигорност нямаше да мога да заспа Оценка: 6/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 The Lost Room //www.imdb.com/title/tt0830361/ Уникален филм оценка 9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Mr. Bean's Holiday imdb.com info Imdb Rating: 6.0/10 (3,573 votes) Филма има своите добри и лоши страни , но мен лично ме накара най-много да се усмихна, но не и да се смея. По някое време толкова скучен ми стана , че едва едва се сдържах да не го изгася. Оценка 4/10 White Noise 2: The Light imdb.com info imdb Rating: 6.3/10 (425 votes) Ми според мен това е едно прилично добро трилърче и на мен ми хареса. Така че , ако няма какво да правите гледайте го... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 (edited) The Kovak Box Hostel -малко е старичък ама става. В близката седмица гледах доста филмчета, но тези двете ми направиха силно впечетление. Не са за изпускане. Edited May 19, 2007 by apo_hd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Thr3e IMDB Rating: 5.1/10 (804 votes) Ми какво да ви кажа. Не ми хареса чак толкова филма , но не беше и толкова лош. Абе посредствен е , но все пак ще успее да ви изненада. Shooter IMDB Rating: 7.1/10 (8,080 votes) Екшънчето е доста добро и бих препоръчал на всеки да го изгледа. Има с какво да ви заинтригува P.S. Виждам че темата малко замря и приканвам всички, който са гледали някакъв филм , независимо дали им е харесал или не да го постнат тук с малко инфо за да се ориентират хората какво да гледат и какво не , защото излизат прекалено много нови заглавия, който лично аз не познавам ,а някои от тях си заслужават... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 (edited) Гледах 88 Minutes с Ал Пачино.Невероятен филм.Заслижава си гледането.Погълна ме от началото до края.Определено давам най-висока оценка за филма,а и актиорската игра на Пачино просто няма нужда от коментар Edited May 20, 2007 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Hot Fuzz IMDb Rating: 8.5/10 (2,160 votes) В този филм има от всичко по малко - драма, екшън, комедия. Всичко от което има нужда човек. Отдавна не бях се смял толкова на бойни сцени и то без да ми стават тъпи. Абе препоръчвам на всеки да гледа този филм. В началото ще ви се стори малко тъпичък може би, но после ще вникнете в него... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 (edited) Гледах "Кръв и шоколад", ами готино филмче е и мисля, че добре се е получило,който иска нека го гледа Edited May 21, 2007 by daniobg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacardi.girl Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Относно "Кръв и шоколад",вчера го гледах и на мен ми хареса поради няколко причини:1добра музика и готинки парчета! 2красиви актъори (не известни,но красиви )и добра игра3романтична историика,която не раводнява филма 4вълците бяха мн готини Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Home of the Brave (2006) Филмчето ми хареса тва е истина след една такава засада или война никога не се забравя остава за цял живот Оценка: 6/10 Doing Hard Time (2004) Малко като на магия попадна в същия затвор но филмчето ме разчуства малко и наистина показва как хората в затвора се променят Оценка: 6.5/10 Stomp the Yard (2007) Много сладурско филмче иска ми се да излизат повече подобни доста ми допадна Оценка: 7.5/10 Norbit (2007) Оценката за мен в IMDB няма значение Филмчето си е много забавно и не съжелявам че го гледах много му се изкефих Оценка: 7.5/10 Spider-Man 3 (2007) Незнам защо но по принцип и нямах големи очаквания филмът оправда всичко според мен 1-ва и 2-ра част са много по добре пипнати не че и 3-та нестава но просто не е някаква зашеметяваща както се очакваше Оценка: 5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 House MD Страхотен докторски сериал! Много добра комбинация между хумор (в лицето на вездесъщия доктор Хаус) и драма (под формата на завързани и трудни за диагностициране болести). Със сигурност ще се хареса на феновете на Е.R. Ако някой прояви интерес - в арената има всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 House MD Страхотен докторски сериал! Много добра комбинация между хумор (в лицето на вездесъщия доктор Хаус) и драма (под формата на завързани и трудни за диагностициране болести). Със сигурност ще се хареса на феновете на Е.R. Ако някой прояви интерес - в арената има всичко. Също така от понеделник до четвъртък по нова от 22:30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 (edited) Моля спешно ми препоръчайте семейна комедия! Благодаря! charsi, благодаря! Изглежда обещаващо! Edited June 6, 2007 by Salida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 (edited) Моля спешно ми препоръчайте семейна комедия! Благодаря! Fun with Dick and Jane Филмчето е един от любимите ми комедиини филми Edited June 3, 2007 by charsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Току що изгледах по HBO-Goal .Невероятен филм.Просто нямам думи.Страшен е http://wrzru.com/movies/info.php?id=5413 -ГЛЕДАЙТЕ ГО Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Stranger Than Fiction .... хареса ми. ето една рецензийка, на която попаднах преди да го гледам - тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Поредната невероятно филмирана новела на Филип К. Дик. Толкова ли свършиха добрите писатели на научно-фантастични новели, та само от негови творби правят наистина добри филми ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Premonition (2007) Лично на мен ми хареса изпълнен е с въпроса как по какъв начин и защо според мен си заслужава Оценка:7.7/10 Shade (2003) Много добър филм ако сте фенове на картите и хазарта не трябва да го изпускате Оценка:8.2/10 Curse of the Golden Flower (2006) Незнам защо но имах големи очаквания за това заглавие но изобщо не останах доволен общо взето слаба работа Оценка:3/10 Blood and Chocolate (2007) Става за гледане хареса ми като цяло е измислица ма се гледам Оценка:6/10 Half Past Dead 2 (2007) Първата част е добра но и втората не е лоша яко екшан в затвора Оценка:7/10 The Condemned (2007) Ако ви се гледа как 12-13 осъдени на смърт ги праштат на безлюден остров пълен с камери и само един ще оцелее и напусне жив то това е вашия филм Оценка:7.5/10 The Number 23 (2007) Много силен филм на Jim Carrey не си го представях в такава роля но заглавието е много интересно и напрегнато определено си заслужава гледането Оценка:8.8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Next IMDB Rating: 6.2/10 (6,147 votes) Абе филма на мен лично ми хареса, но края не ме удоволетвори някакси беше прекалено отворен. Можеха да не дават толкова подробности и поне да изгладят края малко. Pathfinder Imdb Rating: 5.1/10 (2,137 votes) Много добро екшънче. От режисюра на Тексаско клане (правете си сметката). С една дума филм подобен на 300 и ще се хареса на хората , на които се е харесал и споменатия филм. На мен лично даже ми хареса повече. Викингите са ги направили малко като чудовища, но това е за да подпомогнат малко за получаването на подходящата атмосфера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 току-що и аз изгледах next и наистина ми хареса много с изключение на края, който беше доста странен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 (edited) Pathfinder Imdb Rating: 5.1/10 (2,137 votes) Много добро екшънче. От режисюра на Тексаско клане (правете си сметката). С една дума филм подобен на 300 и ще се хареса на хората , на които се е харесал и споменатия филм. На мен лично даже ми хареса повече. Викингите са ги направили малко като чудовища, но това е за да подпомогнат малко за получаването на подходящата атмосфера. Стига глупости, PathFinder беше най-тъпия филм, който съм гледал последните години. Предсказуем, слаби ефекти, слаба режисура, слаба актьорска игра. Не знам какво ти е харесало. Викингите бяха омазани с черни бои и т.н., изглеждаха повече като хокеисти с тия подпори под рамената, но не приличаха на викинги. Прекалено банална и типична история. Гледах го на кино и това бяха 4 лв и час и 30 минути, които аз никога няма да си върна! Не допускайте същата грешка! Edited June 17, 2007 by KnoppiX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts