samkijot Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 мерси, май не е гледан ... ============================= Joyeux Noël много човешки филм.... трогва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 (edited) препоръчайте някой съдебен трилър, че на един човек му се е прегледало нещо подобно ..... "където доброто, правдата побеждава в крайна сметка", както се изрази той. Подобни филми,за които се сещам са: And Justice for All Primal Fear Dead Man Walking Днес ще гледам In the Name of the Father,смятам че и той ще спадне към тази категория,но утре ще кажа със сигурност Задължително да се гледа и класиката To Kill a Mockingbird(Да убиеш присмехулник)! EDITED:In the Name of the Father се оказа прекрасен филм,който препоръчвам на абсолютно всички!Допълнителен плюс е,че е правен по истинска история.Има 7 номинации за 'Оскар' Edited December 25, 2006 by HBK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 (edited) Вчера гледах The Island и ви го препоръчвам горещо . Филма е супер,да не говорим за кака Скарлет каква наслада за окото е !!! Edited December 25, 2006 by NRG_God Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Вчера гледах The Island и ви го препоръчвам горещо . Филма е супер,да не говорим за кака Скарлет каква наслада за окото е !!! daaaa taka e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Snakes on a plane Филмчето много ме изкефи просто ... гледайте го Заслужава си! 8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Днес гледах Flushed Away много готина анимацийка Оценка:8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Snakes on a planeФилмчето много ме изкефи просто ... гледайте го Заслужава си! 8/10 според мен - 4/10 максимум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Highwaymen Много здрав филм.Много ми се изкефих. Одавна не бях гледъл толкова добро нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 (edited) The Illusionist 8/10 Edited December 27, 2006 by charsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Deja Vu (2006) Филмчето е голям трепач Лично на мен много ми хареса Denzel Washington си подбира все добри роли Оценка: 9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Аз пък вчерта преди лягане изгледах Crank и мога да кажа ,че е добро филмче . Доста фантасмагории има в стил Командо и Рамбо , но е свежо филмчето и му давам 8/10 оценка . Гледайте го, няма да съжалявате. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Една ненормално улигофренска комедия ... Много луд смях става препоръчвам ви го горещо ... The Benchwarmers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Deja Vu (2006) Филмчето е голям трепач Лично на мен много ми хареса Denzel Washington си подбира все добри роли Оценка: 9/10 Мен пък точно този филм на Дензъл не ми хареса особено,прекалено много фантасмагории имаше 6/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Гледах Crank филма е голяма лудница и пада голям смях просто пича си изигра много добре ролята Оценка: 8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Deja Vu 9/10 По едно време наистина прекалиха с фантасмагориите,но екшъна е на ниво. Happy Feet 7/10 Готина анимацийка.Има си лафове и смях има си и напрежение и приключения. The Oh in Ohaio 3/10 Хубавото на филма е историята(развитието на отношенията между двама съпрузи повлияни от факта,че мадамата не може да стигне до оргазъм) и небрежният начин по който се поднася на зрителя.Лично на мен не ми хареса особено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 защо не? Hogfather готино е.. само не мога да спра да си задавам въпроса, какво щеше да е, ако Terry Gilliam беше режисьор... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 The Illusionist (2006) Някой по-назад беше споменал хубави думи за филма ама аз не останах с това впечатление.Може проблемът да е в моя телевизор До сега е имало доста филми с подобно развите на действието (инсценирано убийство и любов още от деца) било то криминални сериали или други . Иначе за час и половина загуба на време ... на 2 път задрямах , но пак казвам , че това е лично мнение и може да не съвпада с реалността Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 (edited) и аз не съм във възторг от филма , стори ми се доста тъп само края ми хареса но това не може да ми компенсира загубеното време , ако имаше какво друго да правя изобщо нямаше да го гледам edit : никога не правете грешката да гледате този филм http://movies.co.jp/info.php?id=6322 спрях го на 10тата минута и то не за друго ами защото просто ме мързеше да стана от леглото , заклевам се по тъп филм няма Edited January 4, 2007 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Глидах всички части на Rocky и мога да кажа, че е уникален филм. Просто като го гледам и супер много ме надъхва. Оценка:10/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_333 Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Наскоро гледах Blood Diamond и ми хареса доста интересна история и неочаквано добра актьорска игра от страна на ДиКаприо Цък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 и аз не съм във възторг от филма , стори ми се доста тъп само края ми хареса но това не може да ми компенсира загубеното време , ако имаше какво друго да правя изобщо нямаше да го гледам edit : никога не правете грешката да гледате този филм http://movies.co.jp/info.php?id=6322 спрях го на 10тата минута и то не за друго ами защото просто ме мързеше да стана от леглото , заклевам се по тъп филм няма прочетох това и пак го пуснах да вида толкова ли е зле щото един приятел ми го препоръча... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 (edited) Night at the Museum (2006) Реших да отида на кино и да гледам филмчето . Не е лошо , приятно е за гледане . С две думи за какво става въпрос =>(слагам го в бяло в случай , че някой не иска да знае) ... Нашият човек (Ben Stiller) е нощен пазач в един музей , в който всека вечер всичко оживява ... Edited January 6, 2007 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 (edited) Гледах концерта , който даваха по Нова ТВ в памет на Фреди Меркюри и за борбата против СПИН-а . Останах без думи . Обещавам си да отида на един от тези концерти на Куин и всички останали звезди в Англия! Това ще е нещо като сбъдната мечта! Edited January 7, 2007 by NRG_God Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 daaaa taka e наистина този филм е страшно добър!!!!Сега го гледам и съм още във възторг от него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 (edited) The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning Много ме изкефи!По-голяма касапница е от първия. Накрая на филма разказват с 2-3 изречения какво се е случило в действителност през 1973г. Edited January 7, 2007 by KenwooD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts