mobo Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 (edited) Requiem for a Dream (2000) Знам, че откривам топлата вода, но няма начин да не си изкажа мнението след като гледах филм като този. Няма оценка, която може да оцени филма подобаващо. Невероятна история за наркотиците и по-точно потребителите им - някои неволно до полуда, други съвсем съзнателно, докато това ги довежда до дъното. Един прекрасен саундтрак, като днес чух около 30 пъти главната песен, ако мога така да я нарека. Просто това е филм, който може да ви светне по някои въпроси и определено не е загуба на време. хубаво е този филм точно така през 2-3 години да излиза пак на главна страница и да бъде забелязван от следващото поколение. още не съм открил друг толкова разтърсващ филм. Може би "Хлапета" или "Кен Парк", но реквиема е просто много по-голям! Това което го прави уникален е че успява да грабне всеки млад човек и да го застави да си представя себе си като участник на мястото на георите във разглежданите във филма хипотетични ситуации. зрителя взема решенията съвместно с героите и сам да стига до същия край като тях. и когато края не му хареса, да се замисли. един от малкото филми, които наистина успяват да накарат млад човек да мисли. и то за себе си. п.п. след 3 години ако съм жив и здрав ще напомня за филма. идват и други младежи след нас Edited December 10, 2006 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Beerfest- приятна комедийка,без никакви ангажименти, прилична доза смях и МНОГООООООООООООО бира 6/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Requiem for a Dream (2000) днес прочетох поста на @WriteR4e, гледах филма и наистина е страхотен. Главната песен е Lux Aeterna нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Requiem for a Dream (2000) днес прочетох поста на @WriteR4e, гледах филма и наистина е страхотен. Главната песен е Lux Aeterna нали? Радвам се, че съм накарал и други хора да гледат нещо наитина стойностно! Ами аз говорех за това, но всъщност мотивите на песента са еднакви с другата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 а на мене не ми хареса особено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 а на мене не ми хареса особено И на мен .Гледал съм много по-хубави филми за наркотиците и другите му неща.Тоя нещо не ми хареса много много.Имаше един с бат Ди Каприо такъв подобен,но може да се бъркам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 (edited) Ами... Wicker Park Не знам дали отговаря на 100%(особено за частта с комедията), обаче е гадно хубав Добър филм, приятно съм изненадан. . Edited December 11, 2006 by Silver_bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 http://www.movies.co.jp/info.php?id=4897 невероятен филм , незнам от колко време не бях гледал толкова интересен филм 10/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 (edited) Като искане филм за наркотиците Ето ви най-добрия за мен: Trainspotting Няма да съжалявате, не гледайте че филма е стар, всъщност е много добро попадение! Даже сега като се замислих, ще го гледам след малко пак Edited December 14, 2006 by KnoppiX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 http://www.movies.co.jp/info.php?id=4897 невероятен филм , незнам от колко време не бях гледал толкова интересен филм 10/10 "Snatch", "Lock, Stock and two smoking barrels"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 http://www.movies.co.jp/info.php?id=4897 невероятен филм , незнам от колко време не бях гледал толкова интересен филм 10/10 Кой е тоя филм, че не съм в мрежата на ЕК и няма как да отворя линка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Не съм писал от доста време тук Днес гледах WORLD TRADE CENTER дота добър филм, разправя се за двама полицаи спасени изпод останките от търговския център. Оценка 9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Кой е тоя филм, че не съм в мрежата на ЕК и няма как да отворя линка? Layer Cake (2004) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 http://www.movies.co.jp/info.php?id=4897 невероятен филм , незнам от колко време не бях гледал толкова интересен филм 10/10 Layer Cake (2004) Eй, господ здраве да ви дава! Добре, че ми го казахте тоя филм! Ся ша го завтаргам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 (edited) Beerfest !!!!! http://movies.co.jp/info.php?id=6115 9/10 Разби ме филма! Edited December 17, 2006 by I`GoT`Da`PoWeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 препоръчайте ми някой добър og hood филм. нещо подобно на Juice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 (edited) Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby http://movies.co.jp/info.php?id=6028 Отвратителен филм! 3/10 Давам му 3 заради Will Ferrell..но просто филма е тотална повърня Crank http://movies.co.jp/info.php?id=6109 Определено си заслужава филма. Екшънче,комедийка държи те в напрежение..яко жици 9/10 Edited December 22, 2006 by I`GoT`Da`PoWeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Аз пък снощи и днес доизгледах една от любимите ми поредици комедий Friday,Next Friday,Friday After Next Определено оценката ми и за трите филма е 11/10 .Размазвам се от смях .Който не ги е гледал и е фен на "негърските" комедий веднага да се поправи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Аз пък снощи и днес доизгледах една от любимите ми поредици комедий Friday,Next Friday,Friday After Next Определено оценката ми и за трите филма е 11/10 .Размазвам се от смях .Който не ги е гледал и е фен на "негърските" комедий веднага да се поправи олееееее не знаех че има и 3та част веднага почвам да го дърпам ей ся гледах ерагон на кино щото няам нерви да го чакам на хубаво качество.който се кефи на приключенски/фентъзи/приказни филмчета опредено ще му хареса както мен ме накефи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Flushed Away отдавна не бях гледал толкова "свежа" анимация. хареса ми. общо взето възрастовата границата за "съвременните" анимации е .... хм, доста относително понятие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Invincible 10/10 Невероятен филм страшно надъхващ,тези които се занимават сериозно със спорт ако го гледат ще разберат точно какво имам в предвид дори и тези които не се занимават !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Като цяло.. редно е да се изгледат всички филми засегнати от Slavoj Zizek във The Pervert's Guide to Cinema Мисля че и Кафка беше зачекнат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 препоръчайте някой съдебен трилър, че на един човек му се е прегледало нещо подобно ..... "където доброто, правдата побеждава в крайна сметка", както се изрази той. и давайте повече предложения, за да има възможност за избор (може да е гледал някои) п.п. от екранизациите по гришам май всичко е гледано Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 препоръчайте някой съдебен трилър, че на един човек му се е прегледало нещо подобно ..... "където доброто, правдата побеждава в крайна сметка", както се изрази той. и давайте повече предложения, за да има възможност за избор (може да е гледал някои) п.п. от екранизациите по гришам май всичко е гледано 12 Angry Men щях да ти предложа Runaway Jury, но.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts