russsi Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Samurai 7 Genre: Anime / Sci-Fi Warez Rating: 9.5/10 Моята лична оценка определено е 10. Сериалчето наистина си заслужава и непременно трябва да го изгледате. Няма да ви отнеме много време, но след като започнете няма да можете да спрете. Имам малки възражение относно края, но това не ми развали удоволствието от филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 FLYBOYS http://www.movies.co.jp/info.php?id=6169 невероятен филм препоръчвам го на всеки 10/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 FLYBOYShttp://www.movies.co.jp/info.php?id=6169 невероятен филм препоръчвам го на всеки 10/10 Недей подлъгва хората да не вземат да се хванат и да го гледат.Филма и оценка 3 му е много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 щом си казъл така да бъде.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Недей подлъгва хората да не вземат да се хванат и да го гледат.Филма и оценка 3 му е много. 8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Хмм може ли да ми кажете какво пък толкова му намирате интересното на тоя филм(Flyboys)?Какво не ми хареса на мен...от този поучителен филм се научават следните неща.... 1 Американците спасяват света,изиграват ключова роля в първата световна война и спасяват бедните французи чиято единствена роля е да говорят английйски с ужасен акцент и да подвиват опашки. 2Американците са гении,научават се да летят за отрицателно време и им трябва точно 2 битки за да се сравняват по умения с германските асове които са адски проклети копелета...бе направо ЛОШИ. 3Бипланът е универсална машина и с него можеш да се разкарваш и да кацаш където си искаш(върху окопите,до фермата на гаджето.....). 3.Във въздушен бой трябва да се въртите и да се гледате лошо. 4.Когато пикира самолет да те застреля никога няма да хукнеш настрани...по ефектно е да ттичаш успоредно с самолета и да се надяваш че ще го надбягаш. 5.Войната е адски хубаво нещо,изпълнено с чест,романтика и тъпи диалози и помага да откриеш себе си. 6.Германия е лоша а съюзниците са ангелчета. 7.В първата световна война воюват САЩ,Франция и Германия. И още и още....абе с две думи поредния педераски военен филм.И още нещо.Как може да правиш филм за военната авиация през ПСВ и да не споменеш Червения Барон.....тва е все едно да снимаш порнио за хетеросексуални без жени,мамка му. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Доста добро описание. Впрочем това важи за почти всички американски военни филми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Accepted-Много яка комедия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Хмм може ли да ми кажете какво пък толкова му намирате интересното на тоя филм(Flyboys)?Какво не ми хареса на мен...от този поучителен филм се научават следните неща....1 Американците спасяват света,изиграват ключова роля в първата световна война и спасяват бедните французи чиято единствена роля е да говорят английйски с ужасен акцент и да подвиват опашки. 2Американците са гении,научават се да летят за отрицателно време и им трябва точно 2 битки за да се сравняват по умения с германските асове които са адски проклети копелета...бе направо ЛОШИ. 3Бипланът е универсална машина и с него можеш да се разкарваш и да кацаш където си искаш(върху окопите,до фермата на гаджето.....). 3.Във въздушен бой трябва да се въртите и да се гледате лошо. 4.Когато пикира самолет да те застреля никога няма да хукнеш настрани...по ефектно е да ттичаш успоредно с самолета и да се надяваш че ще го надбягаш. 5.Войната е адски хубаво нещо,изпълнено с чест,романтика и тъпи диалози и помага да откриеш себе си. 6.Германия е лоша а съюзниците са ангелчета. 7.В първата световна война воюват САЩ,Франция и Германия. И още и още....абе с две думи поредния педераски военен филм.И още нещо.Как може да правиш филм за военната авиация през ПСВ и да не споменеш Червения Барон.....тва е все едно да снимаш порнио за хетеросексуални без жени,мамка му. Огромен процент от американските филми са не само тъпи, но са и пропаганда. Абе за безмозъчни американци стават - нека да си ги гледат, да пляскат с ръце, да си мислят, че са велики и да продължават да тлъстеят на дивана, докато не починат от инфаркт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 (edited) Огромен процент от американските филми са не само тъпи, но са и пропаганда. Абе за безмозъчни американци стават - нека да си ги гледат, да пляскат с ръце, да си мислят, че са велики и да продължават да тлъстеят на дивана, докато не починат от инфаркт. Хахахаха ей хора дайте да неговорим за неща, които неразбирате. BelfordRoxo колко пъти си бил в САЩ?? Не са тъпи ! Ако бяха тъпи нямаше да са успели в много неща. Може би е по-добре много пенсионери да не могат да си платят сметките за ток и да умрат от глад. Edited November 29, 2006 by Amigo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Къде почнахте къде отидохте.....еби му майката! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 (edited) Абе ай стига обсъждайте филма.Как не разбрахте,че филмите са създадени за развлечение мамка му.Аз пък току що изгледах въпросния филм Flyboys Мога да кажа,че е супер.Естествено,че има измислица-като нещете измислица ша гледате документални филми.Филма много ми хареса.Въздушните битки са много добри и като цяло актиорската игра според мен беше на ниво . Като за такъв тип екшън Оценка-9/10,защото наистина малко попрекалиха с тфа където си приземи самолета по средата на бойното поле Едит:Krank не исках да кажа тъпите а по принцип филмите.Объркал сам се.И все пак твърдя че филма е супер и трябва да се гледа задължително.Да не говорим за надписа Inspired By True story.И някой по-горе каза за Червения Барон.Той да не е бил магиосник бе.Да участва във всички битки.Може би тази ескадрила и тези момчета не са се сражавали с него,а с тоя в черния самолет Edited November 29, 2006 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Абе ай стига обсъждайте филма.Как не разбрахте,че тъпите филми са създадени за развлечение Еми то опира до това какво разбираш под развлечение..Ако гледането един сериозен филм в който липсват изброените от мен дивотии те изморява..или депресира..твой проблем.Ако искаш да гледаш филми с дивотии които те "развличат" то гледай филми с летящи кучета и котки и се развличай.....за всичко си има жанр и за всеки влак си има пътници. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 (edited) Step Up IMDB Rating: 5.3/10 (3,370 votes) Warez Rating: 8.9/10 (72 votes) На мен лично филмчето ми хареса, с изключението на това, че в началото ти се струва , че филма ще е голяма боза. Но като погледате малко ще ви хареса. Лична оценка 8/10 Edited December 1, 2006 by russsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Новият Бонд КЪРТИ! Определено най-добрия, който съм гледал! От всички актьори, които са играли самия Бонд само Тимъти Далтън и Даниел Крейг(новият) ми се вписват в "екшън герой" представата. Издържан във всяко отношение филм без фантасмагорий от предишните с бай Броснън Гледах го и аз новия Бонд и какво да кажа. Ами фантасмагориите са си налице, но там където Броснън и Конъри имаха стил, Далтън и Крейг са селянчета. Далече от идеята за супер шпионина. Не може човек с визията и държанието на див селски бек да е супершпионина Бонд, да ме прощават. Ефектите са много зле. Личи си, че този Бонд е правен с доста по-малко пари. За сценарий и актьорска игра няма да говоря, че ще станат още по-зле нещата. Като цяло посредствена работа. Не вярвам феновете на Бонд да го харесат точно в този му вид Агент 007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Гледах го и аз новия Бонд и какво да кажа. Ами фантасмагориите са си налице, но там където Броснън и Конъри имаха стил, Далтън и Крейг са селянчета. Далече от идеята за супер шпионина. Абсолютно съм съгласен с теб , няма го финеса.Човека става за някои биткаджииски филм ,но тука му куца нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Гледах го и аз новия Бонд и какво да кажа. Ами фантасмагориите са си налице, но там където Броснън и Конъри имаха стил, Далтън и Крейг са селянчета. ... аз не съм го гледал все още, ама за мен е шон конъри е най-големия ръб като агент 007! (далтън пък изобщо не мога да го впиша в тази роля) за мен 007 е само един - роджър мур ... а иначе цялата поредица (филмова) е като някакъв комикс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Значи някой ако може да ми препоръча филмче романтично, което да има щастлив край. Може и някаква комедийка, но важното е да е с щастлив край. Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Значи някой ако може да ми препоръча филмче романтично, което да има щастлив край. Може и някаква комедийка, но важното е да е с щастлив край. Благодаря предварително Ами... Wicker Park Не знам дали отговаря на 100%(особено за частта с комедията), обаче е гадно хубав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Requiem for a Dream (2000) Знам, че откривам топлата вода, но няма начин да не си изкажа мнението след като гледах филм като този. Няма оценка, която може да оцени филма подобаващо. Невероятна история за наркотиците и по-точно потребителите им - някои неволно до полуда, други съвсем съзнателно, докато това ги довежда до дъното. Един прекрасен саундтрак, като днес чух около 30 пъти главната песен, ако мога така да я нарека. Просто това е филм, който може да ви светне по някои въпроси и определено не е загуба на време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Все пак е от director-a на PI (3.14) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Another Gay Movie (2006) Нз за другите които са гледали филма (ако изобщо някой го е гледал) , но аз не можах да стигна до края за да разбера , че трябва да бъде изтрит . В началото ми беше весело , но гейщината ми дойде в повече ... Може би причината е в това , че съм с нормална резба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 The Illusionist IMDB Rating: 7.7/10 (7,023 votes) Warez Rating: 8.8/10 (92 votes) Филмът е наистина добър и до самия край се чудиш "това стана ли или не стана". Ако зависише от мен щях да му дам поне оценка 9/10. Наистина си заслужава, изгледайте го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 WriteR4e, подкрепям напълно. И аз сега открих топлата вода като теб, филма е страхотен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Аз гледах Collateral(не мога да дам линк,защото не съм в Пловдив).Филма има силни и малко муднички части.Като цяло го бива,но и по-хубави съм гледал.Малко по-различен според мен от масовката холивудски филми.Играта на бат Том Круз е добра.А края на филма е размазващ и това ме кара да му дам оценка 7.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts