hoStel_1912 Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Хаиде сега-кои филм е по страшен и по як? Silent hill Creep Кои от двата?!Едно момиче ми каза,че щом на Saw съм се изплашил значи тези двата по-добре да не ги гледам...Наистина ли е така или не са чак толкоз страшни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 The Green Mile 10/10 Страхотен филм, много покъртителен. Струва си 3-те часа. Талантливият Мистър Рипли 9/10 Също хубав, само края малко не ми хареса. Двата филма си струват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Хаиде сега-кои филм е по страшен и по як?Silent hill Creep Кои от двата?!Едно момиче ми каза,че щом на Saw съм се изплашил значи тези двата по-добре да не ги гледам...Наистина ли е така или не са чак толкоз страшни Silent hill естествено... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipilot Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Slent Hill още е прецакан втория диск и не съм го догледала до край. Иначе филма е много добър според мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Miami Vice (2006) Филмчето като цяло не е нищо особено но се гледа и ще се хареса на повечето хора Оценка: 7/10 Silent Hill (2006) Филма е много добър според мен си заслужава гледането и само какъв край има! Оценка: 8.8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahP Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Requiem for a dream - http://movies.co.jp/info.php?id=628 Препоръчвам го на всички които незнаят последствията от дрогата. 8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Miami Vice (2006) Филмчето като цяло не е нищо особено но се гледа и ще се хареса на повечето хора Оценка: 7/10 Silent Hill (2006) Филма е много добър според мен си заслужава гледането и само какъв край има! Оценка: 8.8/10 Miami Vice 4/10 Silent Hill 8/10 Така ги виждам нещата аз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Почувствах се ограбен, след като изгледах Маями Вайс. С нищичкоооо не се отличава от третокласно екшънче. История (хаха, намерих с какво да започна) има, ама е толкова изтъркана, че направо усещаш и изтъркването по себе си. Екшън общо взето нямаше. Пуцаха се по едно време, взривиха две лодки. Малиииий, яко. И ако някой може да ми обясни защо снайперистите си махнаха покривалата, че да ги видят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 http://movies.co.jp/info.php?id=6061 комедия .. заслужава си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 The best of the best Най-якият филм, който съм гледал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 (edited) Хора, препоръчайте ми нещо в стил Resident Evil, Silent Hill, Dawn of the Dead Не знам що, ама напоследък само такива филми понасям ... барабар с екшън-комедий тип Гай Ричи Edited August 28, 2006 by BoqoJIa3a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Някой да ми препоръча филми от тоя жанр: http://movies.co.jp/info.php?id=2206 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Хора, препоръчайте ми нещо в стил Resident Evil, Silent Hill, Dawn of the Dead Не знам що, ама напоследък само такива филми понасям ... барабар с екшън-комедий тип Гай Ричи това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) Пробвай с това. Досега никой не се е съгласил с мен, че филмът е по-добър от Resident Evil, може ти да си първият Хм, то като се замисля, не позавам някой, който да e харесал филма... Стига анти-реклама. Гледай го! Edited August 29, 2006 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Пробвай с това.Досега никой не се е съгласил с мен, че филмът е по-добър от Resident Evil, може ти да си първият Хм, то като се замисля, не позавам някой, който да e харесал филма... Стига анти-реклама. Гледай го! Оо тва е невероятен филм Гледал съм го, ама може пак щото мноого ми хареса, обаче ми е много трудно да реша дали е по-добър от Resident Evil. hoStel_1912 мерси за предложението Изглежда много добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Някой да ми препоръча филми от тоя жанр:http://movies.co.jp/info.php?id=2206 гледай втората част също е добра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 а може ли линк, защото в локалния ми дава само един филм с такова име ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Някой може ли да ми препоръча филми от типа на Острието...общо взето да става въпрос за хора който по някакъв начин остават далеч от цивилизацията и трябва да оцеляват...малко тип Сървайвър Иначе по темата....гледах I'll Always Know What You Did Last Summer, познатата история за Рибаря, който трепе с куката историята е вече леко изтъркана, но като цяло става за гледане.Лично на мен предишните 2 части ми харесаха повече Оценка 6/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 а може ли линк, защото в локалния ми дава само един филм с такова име ;( link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Гледах just my luck. Филмът е доста приятен и разпускащ. Препоръчвам го на всички, които обичат романтичните комедий. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Cobra (1986) Класически екшън със Сталоун . Малко стар , но няма значение . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 The Lake House - Филмът е доста добър. Гледайте го . Оценка 9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 На които му се гледа размазваща комедия му препоръчвам това още немога да спра да се смея линк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Хора, препоръчайте ми нещо в стил Resident Evil, Silent Hill, Dawn of the Dead Не знам що, ама напоследък само такива филми понасям ... барабар с екшън-комедий тип Гай Ричи снощи гледах Clive Barker's The Plague и останах с доста добро впечатление от тодавна не ми се беше случвало да гледам за по малко от месец два качествени американски хоръра (наскоро гледах Silent Hill) така че ПРЕПОРЪЧВАМ ГО Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts