zlobil Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Bal-Can-Can (2005) http://movies.co.jp/info.php?id=5912 доста тъп филм , само дет си загубих времето , на рекламата изглеждаше 1000 пъти по интересен 2/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Aquamarine - Доста добър филм. Не е кой знае какво, но е доста над средното ниво. 6/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 снощи попаднах на един стар,но хубав филм American Ninja филма си заслужава да го изгледате 8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnominio Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 "help" не мога да намера този филм "Night Watch" или на български Нощна Стража Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 (edited) "help" не мога да намера този филм "Night Watch" или на български Нощна Стража http://movies.co.jp/info.php?id=4012 само че руските филми на сървъра ги няма трябва да го свалиш от другаде Edited June 7, 2006 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahP Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 (edited) Grandma's boy --- Най-добрата комедия за тази година и якото е че сценария не е изтъркан. http://movies.co.jp/info.php?id=5639 Edited June 7, 2006 by ahP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnominio Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 (edited) http://movies.co.jp/info.php?id=4012 само че руските филми на сървъра ги няма трябва да го свалиш от другаде 10x все пак намерих от др. Edited June 7, 2006 by gnominio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 моля препоръчаите ми няква комедиика интересна че имам чувството че изгледах всички интересни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 снощи попаднах на един стар,но хубав филмAmerican Ninja филма си заслужава да го изгледате 8/10 Верно че е готин Те са общо 5 части, ама ги има качени само до 3-та. Въртяха ги доста по Диемата едно време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahP Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 моля препоръчаите ми няква комедиика интересна че имам чувството че изгледах всички интересни Гледай Grandma's boy от тази година е и има много смях http://movies.co.jp/info.php?id=5639 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 гледал съм го , други предложения ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 гледал съм го , други предложения ? Black knight с Мартин Лорънс.Много див филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Poseidon - Горе-долу бива. Не беше кой знае какво, но го препоръчвам на тези които харесват Титаник, не че има много общо, но... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Supernatural Доста добър сериал за феновете на свръхестесвеното и мистериите.След края на Lost и Prison Break си е направо перфектен за запълване на времето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 моля препоръчаите ми няква комедиика интересна че имам чувството че изгледах всички интересни Всички анимации от 1999 насам. И това : Senseless. Също и това: Dumb & Dumber. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 (edited) Всички анимации от 1999 насам. И това : Senseless. Също и това: Dumb & Dumber. и това съм гледал по темата току що изгледах: http://movies.co.jp/info.php?id=3210 доста различен филм, нищо особено като цяло но просто различен от сичко което излиза напоследък на мене лично доста ми хареса изгледах го с интерес от началото до края :allien edit: Tomahawk и тоя съм го гледал бате еdit: bd1 и тия съм ги гледал Edited June 9, 2006 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Злобиле кво ще кажеш за това : click Action/Comedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 (edited) гледал съм го , други предложения ? Jay and Silent Bob Strike Back (2001) Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (1996) Date Movie (2006) Shaolin Soccer (2001) - ne e mn komediq ama e gotin filmite sa stari4ki i moje si4kitet da si gi gledal.... ama kato ne se setih za drugi po bezizvestni Edited June 9, 2006 by bd1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 гледал съм го , други предложения ? хмм,виж това The Shaggy Dog adventure/comedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Айде някой да ми препоръча хубав приключенски филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 USS Poseidon Phantom below.Добро филмче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 The Hills Have Eyes - Нелошо хорърче. Гледате, ако обичате подобни филми и това ще ви хареса. Моята оценка е 7\10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Glory Road За сички фенове на баскетбола !!!Филмът е мн як Оценка 9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Още един глас за Aeon Flux - филмът е страшен, направо ме изкефи тоя филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 по темата току що изгледах:http://movies.co.jp/info.php?id=3210 доста различен филм, нищо особено като цяло но просто различен от сичко което излиза напоследък на мене лично доста ми хареса изгледах го с интерес от началото до края :allien О да! И в тая връзка още две творения на Srdjan Dragojevic - Mi nismo andeli, който не съм сигурен че ще хареса на някой който не е фен на югославкото кино и Lepa sela lepo gore, който е истински шедиовър и е може би най-добрата продукция на тема войната в Босна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts