zlobil Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 http://movies.co.jp/info.php?id=4012 tova e li filma night watch koito reklamirat po FOXLIFE , tam pi6e 4e e 2005-ta i izglejda dosta interesen i mai ne be6e ruski... ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Аз ви препоръчвам тези два филма : Firewall [2006] - Thriller (Harrison Ford, Jimmy Bennett, Virginia Madsen) [DVDRip Xvid] 9/10 Eight Below [2006] - Drama (Paul Walker, Bruce Greenwood) [DVDRip Xvid] 9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 (edited) http://movies.co.jp/info.php?id=4012 tova e li filma night watch koito reklamirat po FOXLIFE , tam pi6e 4e e 2005-ta i izglejda dosta interesen i mai ne be6e ruski... ?! Да, това е. "Нощна стража" се превежда на бг. А иначе фимът си е на руски. Има още две части... Edited May 25, 2006 by Moon Light Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 The man who knew too little - един от най-любимите ми филми,страхотна комедия,която определено ще ви оправи настроението.imdb.com link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Препоръчайте ми филми, в които главния герой е супер изрод и кърти наред. Нещо като Underworld 1,2; Van Helsing, Blade, The Chronicles of Riddick... Важното е нашия човек да не е точно "човек" . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Да, това е. "Нощна стража" се превежда на бг.А иначе фимът си е на руски. Има още две части... Само две са Ночной дозор и Дневной дозор. Или гледаш в бъдещето Ночной дозор3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 (edited) Само две са Ночной дозор и Дневной дозор.Или гледаш в бъдещето Ночной дозор3 Да, гледам в бъдещето , обаче се казва "Сумрачный дозор". След година две и филма ще гледам... Edited May 26, 2006 by Moon Light Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 (edited) Препоръчайте ми филми, в които главния герой е супер изрод и кърти наред. Нещо като Underworld 1,2; Van Helsing, Blade, The Chronicles of Riddick... Важното е нашия човек да не е точно "човек" . Ми Дечо, ти си ги изброил почти всички, но все пак ako не си гледал "Sin city" и "Exit wounds" - там главните герои се приближават до твоето определение. Само където няма някви митични същества да кълцат, ами къртят с тукати и куршуми мафиотите и корумпираните ченгета Edited May 26, 2006 by NRG_God Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 (edited) Да, гледам в бъдещето , обаче се казва "Сумрачный дозор". След година две и филма ще гледам... Ами в imdb са го писали "Nochnoy dozor 3", и като гледам догодина ще излиза . В края на "Ночной дозор", "Дневной дозор" го представят като "Ночной дозор 2" Edited May 26, 2006 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Препоръчайте ми филми, в които главния герой е супер изрод и кърти наред. Нещо като Underworld 1,2; Van Helsing, Blade, The Chronicles of Riddick... Важното е нашия човек да не е точно "човек" . BloodRayne отговаря на т'ва описание. Малко е бозав и се ле е кръв с литри. Може и да ти хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Lucky Number Slevin [2006] - Action, Thriller ми тоя филм не е просто филм. Според мен си е чиста класика в жанра и ще хване пътя към колекцията ми от филми гледайте го.Брус Уилис, Морган Фрийман, Луси Лю и компания... Еми невероятен филм е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Running Scared (2006) Лично на мен много ми хареса , препоръчвам го Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Днес гледах X-men 3: The last stand. Мога да кажа, че въ филма няма нищо невиждано и впечатляващо. Просто поредния филм по комиксите на Marvel. Като за екшън не не беше лош, но просто можете да си го изгледате на компа вместо да ходите на кино. Моята оценка е 7/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralanov Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Препоръчвам ви този документален филм за това колко е лесно да си намериш патлак в америка има много ирония и сарказъм в тоя филм и е много забавен Bowling for Columbine се казва, а ето и линк http://movies.co.jp/watch_movie/play.php?a...lumbine.(2002)/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoKPa Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Още един глас за Stay Alive ..мноо яко филмче..аз съм любитен на хорора и мноо добре ми дойде.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Гледах Sky High. На мен лично ми хареса, но съм сигурен, че на някои ще се стори прекалено децко. Да не забравяме че все пак тук имат роля Дисни. Препоръчвам го на всички, които се чудят с какво да си загубят времето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Гледах Bloodrayne.Много е интересен направен е по играта..които е играл знае за какво става вапрос ето и линк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Гледах Bloodrayne.Много е интересен направен е по играта..които е играл знае за какво става вапрос ето и линк Аз изиграх и двете части на играта,но филма само развали приятните емоций,които имах.Много е претупано всичко във фелма,а Райна са я направили адски скована. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 (edited) моля препоръчаите ми филма от сорта на Entrapment ( http://movies.co.jp/info.php?id=292 ) и бандата на оушън примерно Edited May 28, 2006 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Гледах Sky High. На мен лично ми хареса, но съм сигурен, че на някои ще се стори прекалено децко. Да не забравяме че все пак тук имат роля Дисни. Препоръчвам го на всички, които се чудят с какво да си загубят времето. Те и Дисни са правили Eight Below [2006] - Drama НО найстина ултра сполучлив филм... А колкото до самото филмче, ми не е зле като се има предвид сценария му, бе определено за губене на време в комедийки става.... Защото за мен това си е чисто и просто комедия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Определено Eight Below ме заинтригува. Много интересен филм. До края чаках да видя какво ще се случи..страхотно обучение и тренировка на кучета. Шапка им свалям. Гледайте го няма да съжалявате! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 моля препоръчаите ми филма от сорта на Entrapment ( http://movies.co.jp/info.php?id=292 ) и бандата на оушън примерно The Italian Job link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 gledal sum go ne6to drugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 (edited) Еми гледах The Detonator-типично екшънче не различаващо се от другите холивудски екшъни.Който иска да разпусне и да се покефи на някоя-друга каскада да го гледа А и забравих да ви питам нещо-гледа ми се от ония гангстерски екшъни за италиянската мафия примерно.Наскоро даваха по БТВ(една събота)един такъв.Беше по-късния филм от 10:30-11:00 часа Edited May 28, 2006 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 от много време не бях гледал филм и тези дни имах време и гледах 9-ya rota (2005) Става въпрос за войната на СССР и Авганистан през края на 80. Един филм който е руски и бях малко скептичен но спокойно мога да кажа че не отстъпва на американските филми на военна тема.Ефектите са добри единственото странно за мен бе руския език просто не съм свикнал да гледам филм на руски.Хубав филм на военна тема дошъл от Русия и просто накрая се дава извода от целия филм като мисъл на главния герой наистина добър филм 7/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts