intense Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 И все пак през цялото време докато го гледах си мислех "Да, хубава история, но предпочитам да я чета, не да я гледам". Винаги съм предпочитала книги когато става дума да се опише и разкаже нещо наистина красиво и дълбоко. <{POST_SNAPBACK}> Не съм отрекла книгите,но и никога няма да отрека такъв хубав филм.За мен киното е най-голямото изкуство на света и такова ще си остане,независимо че невинаги може да предаде емоцията.И все пак,се чувствам много по-близо до историята и персонажите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Последен offtopic- чувал съм на английски да го казват Иън. <{POST_SNAPBACK}> Е може незнам...аз мисля, че има 2 различни имена, които се казват по различен начин! Guess Who-имаше някакъв идентичен филм, но сега не се сещам как се казваше.Като цяло филма е забавен.Разказва се за едни влюбени мъж и жена-бял и черна.Оттам нататък следва запознаванео с родителите, които много много не одобряват избора на момчето...има къде да се посмеете, не е като да няма.Препоръчвам го на всеки! Оценка 7/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 The Dreamers 9/10 Супер реалистично филмче за трима приятели. Не е за хора със слаби сърца, обаче е супер яко!! (само да не си помислите че е horror – нищо общо) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 (edited) Ааа, не знам дали тази тема е мястото, но да попитам. Наскоро гледах "A Walk To Remember" и разбрах, че е правен по едноимения роман на Николас Спаркс ( Nicholas Sparks ), та се чудех, някой чел ли е книгата и въобще има ли я на българските пазари ( даже и на английски ), и ако е има на български как точно е преведено името. Edited August 30, 2005 by DeVoLvEr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 (edited) На вниманието на всички веселяци!!!!!! Madagascar (2005) - Ех,откакто излязоха такива свежи анимационни филмчета като Шрек,Немо и Мадагаскар просто ми е много кеф!Това филмче е супер забавно,сладко,готино,прекрасно! Историйка за животинки(Лъв,жираф,хипопоТам,зебра) които тръгват към Мадагаскар ама не нарочно от Ню Йорк. Абе определено ще се посмеете на свежите лафове.Препоръчвам ви да го гледате без субс или бг превод,да се насладите на оригинала! И отделно че из филма се мотат разни пингвини и сладки лемури 9/10 Edited August 31, 2005 by intense Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 (edited) Love Actually (2003) Страхотен филм!!! Просто думи нямам! Как не съм го гледал до сега не знам. Edited August 31, 2005 by Rafaello Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Е може незнам...аз мисля, че има 2 различни имена, които се казват по различен начин! Guess Who-имаше някакъв идентичен филм, но сега не се сещам как се казваше.Като цяло филма е забавен.Разказва се за едни влюбени мъж и жена-бял и черна.Оттам нататък следва запознаванео с родителите, които много много не одобряват избора на момчето...има къде да се посмеете, не е като да няма.Препоръчвам го на всеки! Оценка 7/10 <{POST_SNAPBACK}> Идентичният се казва "Запознай се с наще" , а "Guess Who" e абсолютно същия . Който не е гледал първия , сигурно "Guess Who" ще му се стори забавен . Моята оценка е 6/10 --- между двата за мен "Запознай се с наще" е по-свеж и забавен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 На вниманието на всички веселяци!!!!!! Madagascar (2005) - Ех,откакто излязоха такива свежи анимационни филмчета като Шрек,Немо и Мадагаскар просто ми е много кеф!Това филмче е супер забавно,сладко,готино,прекрасно! Историйка за животинки(Лъв,жираф,хипопоТам,зебра) които тръгват към Мадагаскар ама не нарочно от Ню Йорк. Абе определено ще се посмеете на свежите лафове.Препоръчвам ви да го гледате без субс или бг превод,да се насладите на оригинала! И отделно че из филма се мотат разни пингвини и сладки лемури 9/10 <{POST_SNAPBACK}> филмът наистина е мн готин... аз му давам 10/10 и наистина е по хубаво да гледате без субтитри, защото повечето от базиците не се превеждат лесно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 (edited) Deuce Bigalow: European Gigolo (2005) Mi kato sqlo filma e v stil haho hihi prostotiika e no stava za gledane Оценка: 5/10 1-vata chast poveche mi haresa Edited September 2, 2005 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Shaft Released: 2000 Genre: Action Starring: Samuel L. Jackson, Vanessa L. Williams... Филмчето не е от най-новите ,но определено си заслужава! Rating:8/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Гледах Monster in Law. Романтична комедийка, в която Джей Ло играе невинна девойка, влюбена в чаровен мъж, който впрочем не е като останалите мъже. Естествено майка му не е съгласна с връзката им и от тук започват комичните ситуации. Става за гледане. Оценка 5/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Cube Zero-Какво да ви кажа...по-добър от втората част и по-слаб от първата. Лично мнение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Cube Zero-Какво да ви кажа...по-добър от втората част и по-слаб от първата.Лично мнение <{POST_SNAPBACK}> Е за мен са на кантар...аз дори бях писал мнение за 3-те филма. Final Destination 1, 2-пиша ги на 1, защото де факто филма е един и същ, само с различни хора и случка.Филма на мен ми хареса доста, няма да го разказвам...просто го гледайте! Заслужава си... Оценка:8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 (edited) Bet Your Life (2004) http://imdb.com/title/tt0381980/ Kato sqlo filma ne e losh Stava vapros za edin pich koito e zatanal ot dalgove (komarjiq takav) i zalaga jivota si za edna mnogo golqma suma trqbva da oselee 24 chasa i pochva edno presledvane strelbi mrelbi aauuu Оценка: 7.5/10 Edited September 5, 2005 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Е за мен са на кантар...аз дори бях писал мнение за 3-те филма. Final Destination 1, 2-пиша ги на 1, защото де факто филма е един и същ, само с различни хора и случка.Филма на мен ми хареса доста, няма да го разказвам...просто го гледайте! Заслужава си... Оценка:8/10 <{POST_SNAPBACK}> Final Destination 2 съм го гледала сигурно над двайсет пъти и всеки път ми е кеф да го гледам отново. Звукът на макс и купонът е здрав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Гледах Alien vs. Predator много яко филм4е Rating: 5.5/10 ама аз му давам Rating: 10.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 (edited) Duma (2005) Spored men filmcheto e interesno zaslujava si stava za semeina obstanovka Оценка: 7.5/10 Edited September 5, 2005 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Final Destination 2 съм го гледала сигурно над двайсет пъти и всеки път ми е кеф да го гледам отново. Звукът на макс и купонът е здрав <{POST_SNAPBACK}> наистина ,то сигурно и аз съм го гледал над 20 пъти и определено мисля че е мн добър (оценка 9/10) разбира се 2 е по-добър от 1 ,но така де всеки си знае иначе аз чакам с нетърпение 3-ката през февруари следващата година ,и дано и тя да е толкова 'брутална' колкото и другите 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Гледах Alien vs. Predator много яко филм4еRating: 5.5/10 ама аз му давам Rating: 10.5/10 <{POST_SNAPBACK}> не знам що,ама не ти вярвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Защото трябва да се вгледаш в ника му и особено края... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolev83 Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Гледайте Godsend ; White Noise ; Guess Who ; The Longest Yard ; The Island ; The Jacket Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (2005) Mi ne sam chel knigata no filma ne me ocharova s nishto porednata izmislisa Оценка: 5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Изгледах всички налични епизоди на South Park. Първоначалната ми идея беше да гледам 1-2 епизода, да видя аджеба за какво става дума. Само дето не предвидих, че толкова много ще ми хареса, че няма да мога да се отлепя от компа цяла седмица. Какво да ви кажа...много се смях, на 1-2 места плаках, но през цялото време мислих, разсъждавах, осъзнавах. Нито секунда не бях оставена без да си задам въпрос или без да получа отговор. Препоръчвам го само на хората, които нямат работа, харесват смислените неща, съзнанието им е отворено и все още имат чувство за хумор. Аз днес ще празнувам края на моята South Park одисея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Препоръчвам ви THE LONGEST YARD филма е много як. Супер смях има. Които са гледали Mean MAshine с Вини Джоунс да знаят че е този е американската версия с техния си футбол. Оценка:7.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts