Shin Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 (edited) GLEDAITE EUROTRIP.GLEDAL SAM GO PONE 5 PATI .FILMA E SUPER QKA KOMEDIQ .PREPORA4VAM GO NA VSEKI KOITO ISKA DA SE RAZCEPI OT SMQH. <{POST_SNAPBACK}> gati 6ibaniq film samo kato vidqh kak predstavqt Izto4na Evropa kato nqkakuv pepelnik tozi film mi vleze v klasaciqta za nai gadni filmi edit:izklu4vai si Caps Lock-a dokato pi6e6 vuv foruma Edited March 14, 2005 by Shin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 skoro se setih za beyond re-animator, vikam da vi go preporycham... filmcheto ne e koi znae kakvo no ima mnogo kiutek i kyrvishta... zaslujava si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Gledah The Machinist.7/10.Prelicha na The Game s Michael Douglas.Stava za gledane ama e malko muden(ne mnogo malko ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Finding Neverland - много красиво филмче,особено за романтици като мен И много тъжно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Elephant-pokartitelen film........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 (edited) Филма е добър и интересен.Става въпрос за един руски кораб който го завладяват извънземните и чрез някав вирус управляват компютрите!така започват да избиват хората които после намират изоставения кораб.Само като изключат захранването или взривят кораба ще унищожат вируса! Оценка 8/10 Edited March 17, 2005 by KenwooD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 SAW i az nemam dumi.Prosto gledai i pla4i 9/10 mnogo dobre zamislen i zaklu4enieto e dobro "O4enqvate li kak si pileete jivota-vreme e da se zamislite" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 1.Duplex - много свежа комедийка . Бен Стилър е уцелил доста точно с тази роля, а за Дрю Баримор имах лоши очаквания,защото по принцип не я харесвам, но тя не ги оправда. А за бабичката направо нямам думи. Колко досаден и дразнещо нагъл може да е един човек? Е гледайте го, за да разберете . 2.City of Angels - завладяващ и оригинален, този филм наистина завладява зрителите си . На какво ли е способен човек (и не само) за истинската любов и за съжаление не винаги нещата се развиват така, както ни се иска . 3.Heat - както някой каза по-горе "старичък", но въпреки това не го бях гледал. Великолепна игра на Робърт де Ниро, Ал Пачино и останалия актьорски състав. Лично на мен малко ми напомня на Бандата на Оушън, но версия от преди 10 години . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Аз лично ви препоръчвам да гледте "Хпониките на Ридик". Филма е страшно интересен и има много добри ефекти. С Вин Дизел е. Продължение е на "Пълен мрак" ако някои се сеща. Просто филма е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се гледа !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Аз лично ви препоръчвам да гледте "Хпониките на Ридик". Филма е страшно интересен и има много добри ефекти. С Вин Дизел е. Продължение е на "Пълен мрак" ако някои се сеща. Просто филма е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се гледа !!! Hronikite na ridick spored e men e mnogo slab film.Pulen mrak e mnogo po interesen.Zabelqzul sum tendenciq pri suzdavaneto na produljeniq na daden film.V 80% ot slu4aite prodiljenieto sux....hardly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Zabelqzul sum tendenciq pri suzdavaneto na produljeniq na daden film.V 80% ot slu4aite prodiljenieto sux....hardly <{POST_SNAPBACK}> Да, но Хрониките на Ридик не влиза в това число ,филмът си е даже доста добър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Мда, още един положителен глас за Хрониките. Лично на мен много ми хареса, някъде назад писах за него. Вин Дизел играе страхотно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 (edited) Не ми хареса много тоя филм.Страшен филм е по добър! Оценка 4/10 Edited March 18, 2005 by KenwooD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmc Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 prepora4vam Kung Fu Hustle.samo zaradi efektite si zaslujava da se gleda. 8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Абе въобще Вин Дизел става точно за екшън филми Ето защо и Хрониките също е доста добър филм наситен с екшън и фантастика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 men lichno hronikite na riddick mnogo me izkefi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Гледах Alone in the Dark имах по-големи очаквания за филма,но не ме разочарова много бива,който иска да му метне по едно очо филмчето става за един път гледане. Гледах и Assault on Precinct 13 много добър екшън хареса ми и ви го препоръчвам участват Ja Rule,Matt Craven,Peter Bryant и други... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Единственото нещо в Alone in the Dark, което ми направи впечатление, е че "7 seconds" наистина е идеална за секс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 (edited) The Wisdom Of Crocodiles - няколко човека ми го препоръчаха и наистина се оказа хубав филм(както почти всичко с Jude Law:) )Представя по различен начин "облика" на чувствата(съществуващи в кръвта на човек) Лична оценка - 9/10 Edited March 19, 2005 by RiMy_SuN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 White Noise - Останах леко разочарован от филма. Мислех, че историята ще е малко по-поглъщаща,но се оказа съвсем друго - мъж чиято жена е починала при инцидент получава сигнали от нея в отвъдното за убийства и т.н. Чисто и просто, това е. Имаше заченък на хорър елемент,но той беше унищожен в началото. Оценка:5/10 The Magdalene Sisters - Ето нещо което си заглужава да се гледа. Действието се развива в Ирландия. Млади момичета са "обявени" че са развратни по една или друга причина и са пратени в манастир за да станат монахини. Мястото в което са пратени е по-близо до Ада, отколкото до Бога. Филмът ни показва по-отблизо съдбите на 4 от момичетата там. Наистина тежък филм. Оценка:7/10 G.O.R.A. - Много бях любопитен какво са направили съседите ни от Турция. Останах страшно доволен от филма, пародия на куп холивудски хитове като The Matrix, Star Wars и 5th Element. Разказва се за пъкленият план на военоначалник от планетата ГОРА, който иска да вземе земляните за роби. Започва да събира хора от всякакви националности, но много бърка, когато взима неподходящия турчин . Засега съм срещнал само една версия на субтитрите и тя беше уникална, защото съдържаше балкански лафове. Всъщност главния герой прилича доста на българският Бай Ганьо. Гледайте непременно филмчето, заслужава си. Оценка: 7/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIGO Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 prepora4vam vi da gledate EUROTRIP super qka comediq prosto nqma kak da ne se razcepite na neq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Съжелявам за големичките букви :Banlieue 13 но филма го заслужава !!!! Скоро не бях гледал по -добър екшън (и то френски) гледайте го ,залагам си главата , че ще хареса на хората, обичащи екшън!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Preporychvam vi seriala "Angel"(vsashtnost toi shte vi haresa ako haresvate vampiri, demoni, i intrigi - Buffy...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 The Beach (Плажът) - Един филм на Дани Бойл(режисьорът на Трейнспотинг).Леонардо ди Каприо и Виржини Ледойен са по известните актьори.И моя човек Робърт Карлайл се появява за малко(филм на Дани Бойл все пак ).Съществува ли рая и какво става когато го откриете?Ще разберете като гледате филма,а ако може да намерите да прочетете и книгата още по-добре.Саундтракът също е доста добър... 8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Гледах Alone in the Dark имах по-големи очаквания за филма,но не ме разочарова много бива,който иска да му метне по едно очо филмчето става за един път гледане............................. <{POST_SNAPBACK}> Ммдаа и аз имах по големи очаквания за филма, ама кво да се прави........иначе започва доста обещаващо............... Единственото нещо в Alone in the Dark, което ми направи впечатление, е че "7 seconds" наистина е идеална за секс <{POST_SNAPBACK}> Определено песента е идеална за целта............еми все пак има някаква полза от филма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts