Shin Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 (edited) Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse (2004) много добър филм ,не колкото първата част ,но пак е супер ,гледайте го ,няма да съжелявате. А Жан Рено ме кърти отвсякъде , супер изрод ,не съм му гледал лош филм на този артист Edited February 1, 2005 by MaNoSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 DEATH TO SMOOCHY Очаквах този филм да е жизнерадостна комедия, въпреки присъствието на "death" в заглавието. Оказа се обаче, че нещата са доста по-сериозни. Филмът засяга проблема за задкулисните игри в шоубизнеса, за завистта и жаждата за отмъщение. Въобще според мен идеята на филма е "Светът е гадно място". И все пак трябва да сме оптимисти и да гледаме напред - "Може да не може променим света, но поне можем да оставим следа" ( поне аз така си превеждам тези думи на главния герой) Като стана дума за главни герои - Едуард Нортън и Робин Уилямс. Както винаги, те се представят на много високо ниво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom_05 Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Prepora4vam na vsi4ki da gledat YOU GOT SERVED film4eto e ot 2004 a filma si go biva i to mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 K-Pax Препоръчвам го на всеки,който има желание да гледа наистина стойностен филм над който да се замисли .Поредна силна и завладяваща роля на Кевин Спейси в компанията на Джеф Бридес. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 ГЛЕДАХ APPLESEED I E MNOOO QKA MANGA S 3D ELEMENTI NAPRAWO E ZADALJITELNA ZA WSI4KI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Preporu4vam The Grudge.Posledniqt film (sled The Ring) na koito na nqkolko mesta se stresnah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 (edited) Току що попаднах на тази тема и не ми се четат 70 страници,така че: Eternal Sunshine of the Spotless Mind - невероятен филм. Ако сте хааресали The Butterfly Effect и/или Donnie Darko, има голяма вероятност този филм да ви допадне(въпреки че няма почти нищо общо с гореспоменатите филми). Не се подлъгвайте от факта че в него участва Джим Кери-филма не е,повтарям не е поредната олигофренска комедия,а си е съвсем сериозна драма. Филма е поредното доказателство,че Оскарите пропадат с всяка изминала година-ако не се лъжа филма няма нито една награда,а е просто перфектен по всеки критерии(поне според мен). Гледайте го,няма да съжалявате(освен ако по принцип не си падате по филми от типа "One Man Army"). Edited February 2, 2005 by RottenBrain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 A CIVIL ACTION Филм по действителен случай. Малка адвокатска кантора се заема с непосилна задача - да докаже, че с умишленото изхвърляне на токсични отпадъци две големи фирми са виновни за смъртта на 8 деца от едно малко и забутано градче. Джон Траволта отново показва много добра и убедителна игра. Много добър съдебен трилър с елементи на дълбока човешка драма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Prepora4vam na vsi4ki da gledat YOU GOT SERVED film4eto e ot 2004 a filma si go biva i to mnogo. <{POST_SNAPBACK}> Извинявам се но немога да се сдържа, защо щом като си го бива тва филмче е на 9-то място в топ 100 на най-тъпите филми в imdb ? Не вярвам всичките 6,026 потребители които са гласували за него да са се объркали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 itanium, филмът е с участието на оная смешна бандичка ,b2k ,и за това от към актьорска игра е много зле,а и сюжетът е ужасен ,т.е. почти го няма.. Ама филмът наистина е много готин , неговата главна идея са музиката и танците-хип-хоп.муувито просто си има по тясна аудитория. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Току що попаднах на тази тема и не ми се четат 70 страници,така че:Eternal Sunshine of the Spotless Mind - невероятен филм. Ако сте хааресали The Butterfly Effect и/или Donnie Darko, има голяма вероятност този филм да ви допадне(въпреки че няма почти нищо общо с гореспоменатите филми). Не се подлъгвайте от факта че в него участва Джим Кери-филма не е,повтарям не е поредната олигофренска комедия,а си е съвсем сериозна драма. Филма е поредното доказателство,че Оскарите пропадат с всяка изминала година-ако не се лъжа филма няма нито една награда,а е просто перфектен по всеки критерии(поне според мен). Гледайте го,няма да съжалявате(освен ако по принцип не си падате по филми от типа "One Man Army"). <{POST_SNAPBACK}> i az sam saglasna , kato gledah tozi film vesnaga se setih za The Butterfly Effect . Az gledah i dvata filma s kompaniq i da vi kaja 4e nqkoi na 15-20 min se otkazaha da go gledat .. taka 4e e vapros na vkus , no spored men unikalni filmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buhal4e Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 А какво ще кажете за Helen of Troy заслужава ли си времето?!!?И да питам също препорачайте ми някой South Park-толкова са много не знам кой да си изтегля аз съм гледал How to eat with your dick,Коледата когато Исус и Дядо Коледа се биеха и сас Осама бен Ладен и Властелина на прастените <{POST_SNAPBACK}> Filma e super typ ne go gledai bujeta mu e 100 kinta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 (edited) Извинявам се но немога да се сдържа, защо щом като си го бива тва филмче е на 9-то място в топ 100 на най-тъпите филми в imdb ? Не вярвам всичките 6,026 потребители които са гласували за него да са се объркали <{POST_SNAPBACK}> moga da ti kaja 4e opredeleno sa se obarkali ako obi4at da slushat klasi4eska muziak a sa gledali tozi film no ako sa privarjenici na Hip-Hop i black muzik sa6to i na breik dance opredeleno filma e za vas Току що попаднах на тази тема и не ми се четат 70 страници,така че mi izpolzvai searc POMAGA I TO MNOGO Edited February 2, 2005 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 BRINGING DOWN THE HOUSE Весела комедия. Особено забавни са опитите на Стив Мартин да говори като негър Куийн Латифа също е голяма сладурана. Голяма в буквалния смисъл Въобще - свежо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 "Списъкът на Шиндлер"-покъртителната история на евреите по времето на Втората Сверовна война и желанието на един човек да ги спаси с цената на собственият си живот.Невероятен сценарий,режисюра на Спилбърг и страхотна игра на Р.Файнс и Л.Нийсън.НАпълно заслужил многобройните си Оскари.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 (edited) Instinct Невероятен и въздействащ филм. Поредна завладяваща роля на Антъни Хопкинс (той май няма слаба роля) и Куба Гудинг Джуниър. Препоръчвам го на всеки(най вече на PSYCHOSIS )ценящ добрата история и добрата актьорска игра. Kss The Girls добър трилър с участието на Морган Фрийман. (не ме бива в разказването на филми ) гледайте го няма да съжалявате. Edited February 3, 2005 by pyroman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Препоръчвам го на всеки(най вече на PSYCHOSIS ) <{POST_SNAPBACK}> PSYCHOSIS обещава да гледа филма...когато научи френски Иначе гледах GET SHORTY Много остроумен и заплетен мафиотски филм! Краят и да се насерете (с извинение), няма да го заподозрете Траволта все повече ме кефи и се доближава до заеманата от Джони Деп позиция "любимец". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 (edited) Е аз си ревах... ,а ти си ебати робота щом и тук не си се разплакал . Edited February 4, 2005 by RIP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 vidqh 4e sega sa ka4ili Sky Captain and the World of Tomorrow.mnogo hubav film az go bqh gledal predi dosta vreme i mi haresa za tova vi go preporu4vam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Rock Star filma e jestok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 (edited) Знам, че е доста стар и най-вероятно сте го гледали, но ако има някой който да не е, горещо препоръчвам The Green Mile.Това е според мен най-страхотния филм, правен по книга на Стивън Кинг.Разказва се за съдбата на няколко затворници осъдени на смърт и надзирателите им.Само ще кажа, че това е единственият филм, на който за малко да се разплача.едит:e добре насълзиха ми се очите, но се сдържах. <{POST_SNAPBACK}> Е да знаеш къв мерак имам да го гледам тоя филм . И та вчера аз решавам да си го взема от видеотеката(щото филма е 3 сд-та и ще го свалям 1 седмица ) ама жената решава да ми каже, че го нямат на ДВД и аз кво да правя го взимам на касета(като забравих да спомена, че го взех от втората видеотека,в която отидох, щото първата го нямаха) и прибирам си се аз с кеф, че най- накрая ще го гледам тоя прословут филм(след като съм чел книгата преди около 3 години) и какво: оказва се, че шибаната касета е развалина и не става за гледане. Пробвах я на 2 VCR-чета, ама йок . И след като вече бях полудял реших или ДВД, или Уарез.ру Иначе аз препоръчвам The Passion of The Christ- Филмът е наистина много добър. Почти всичко е изпипано до съвършенство, но все пак мисля, че нещо му липсва, ама още не съм разбрал какво е то. Оценка няма да давам, защото по принцип аз оценка под 7/10 не давам( кво да правя такъв съм си) Edited February 5, 2005 by archangel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 "Най-дългият годеж"-поредният много добър френски филм.За почитателите на "Амели Пулен" той е просто задължителен..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Разбрах ,че има и друг филм с глупаците от "Jay And Silent Bob Strike Back " . Може ли някой да ми каже как се казва ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Разбрах ,че има и друг филм с глупаците от "Jay And Silent Bob Strike Back " . Може ли някой да ми каже как се казва ? <{POST_SNAPBACK}> Ами тези, които са по-популярни и съм гледала са Догма и Clerks. И двата често са ги давали по кабеларките и е чудно как си ги пропуснал. Освен ако не търсиш още по-други. Този пич Кевин Смит е виден продуцент и ... абе я сам виж! Kevin Smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts