Krank Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Края на SAW e изключителен.Как такъв филм да завърши с хепи енд?Щеше да стане глупаво.Разбрах,че се работи по SAW 2.Очаквам го с нетърпение и се надявам да е също толкова брутален. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theshadow Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 (edited) Три цвята! Но не коментирайте, преди да сте гледали и тритe серии!!! После ще отговоря Edited December 22, 2004 by theshadow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 И според мен края на Saw беше смазващ! The Animatrix - Манията "Матрицата" продължава и с анимационна версия.Като фен я очквах,макар да не си падам по манга.Ясно е,че не мога да разкажа нищо,защото все пак става дума за Матрицата,а тя не може да се опише,трябва да се види .Филмът е разделен на части,като всяка от тях няма връзка с предишната.По-скоро доразвиват идеята от игралния филм.Показват действието преди или след първата серия.Абе показват доста интересни неща.Малко се изнервих докато го гледах...трябваше повечко 3D епизода да направят,но за жалост той е само един. Оценка:5/10 Jingle All The Way - С наближаването на Коледа, нагласата ми към филми с коледна тематика се увеличава.Това е един сравнително стар филм,който си е типична комедия на 90-те.Цялото действие се върти около една играчка,който бащата трябва да купи на сина си.Звучи елементарно за сегашните норми,но тогава такива филми се правеха с хиляди и си доставяха удоволствие от самата им простота.Тъй като си падам носталгичен тип, този филм ми допадна като че ли повече от колкото когато го гледах преди години.Препоръчвам го на всеки - малък и голям.Но не очаквайте Арни да показва мускули,тук той е малко..."разсеян баща" . Оценка:7/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Gothika Това е един от най-добрите психо-трилъри, които съм гледал. Мрачна атмосфера, странно убийство, свръхестествени сили и най-вече - добра игра от страна на красавицата Berry. Не съм много доволен от завършека, можеше да се напрегнат и да измислят нещо друго. Но и така си го бива филчето. И то много. <{POST_SNAPBACK}> Скучно до n-та степен, стари,изтъркани похвати за създаване на "съспенс" атмосфера! Гледах го само, за да мога да кажа: "Да, гледал съм го" , и за бройка, естествено.Без много напрягане и доста рано познах "виновника". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Prepora4vam "Species 3".Gotin e, a i darji 4at-pat v nqkvo naprejenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 jojo, няма да спорим Както казах, коментарите за този филм бяха на двата полюса. Така че е нормално да има разминавания в мненията. Сега сигурно съвсем ще разбуня духовете като кажа, че оплютият Celular ми хареса Вярно, не нищо специално. Не те обогатява по никакъв начин, нито те оставя в размисъл, нито пък ченето ти пада на земята. И все пак...забавен е. Не чувствам, че съм пропилял час и половина. Чувството, което ме обзе след TORQUE, Fast & Furious и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 ... Чувството, което ме обзе след TORQUE, Fast & Furious и т.н. <{POST_SNAPBACK}> Torque - най-грешните 3 лева които съм давал през живота си. По добре да бях почерпил някой с тях. Относно Fast & Furious - не съм го гледал и нямам никакво намерение да си губя времето с подобни простотии. .. Но всеки си има мнение, колкото и тъпи да ми се струват някои от тях. Препоръчвам The Beast of War - един от най здравите военни филми които съм гледал. Дразни че е направен малко по американски. Но като цяло атмосферата на Ада в които са попаднали танкистите не се нарушава - така че гледайте го няма да съжалявата 10/10 aph3x rating Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Гледах Kate & Leopold Не лоша комедийка,перфектна е за разпускане и убиване на времето http://www.warez.ru/movies/info.php?id=441 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Gledah "Memento" (4ak sega) i mislq 4e filma e super. Mnogo zdrava rabota! Takova ne6to ne sym o4akval da vidq! Prepora4vam go na vseki koito mu e haresal naprimer "21 grama" ili vsi4ki obarkani trilleri (ama ne teq deto stavat nqkvi ubiistva i nakraq tozi koito "nai-malko" o4akva6 e ubieca) ami trilleri kato "Se7en" naprimer! Za tva gledaite Memetno!Ama se iska dobra koncentraciq i malko um!Ako ne go razberete gledaite go 2, 3, 4, kolkoto si iskate pyti nakraq kato go razberete napalno prebroite kolko pyti ste go gledali, sled tova razdelete na 100, tova koeto polu4ite izvadete ot edinica i nakraq kato umnojite po 100 6te razberete... KAKAV VI E KOEFICIENTA NA INTELIGENTNOST! XAXAXAXa!Gledaite vnimantelno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Gledah "Memento" (4ak sega) i mislq 4e filma e super. Mnogo zdrava rabota! Takova ne6to ne sym o4akval da vidq! Prepora4vam go na vseki koito mu e haresal naprimer "21 grama" ili vsi4ki obarkani trilleri (ama ne teq deto stavat nqkvi ubiistva i nakraq tozi koito "nai-malko" o4akva6 e ubieca) ami trilleri kato "Se7en" naprimer! Za tva gledaite Memetno!Ama se iska dobra koncentraciq i malko um!Ako ne go razberete gledaite go 2, 3, 4, kolkoto si iskate pyti nakraq kato go razberete napalno prebroite kolko pyti ste go gledali, sled tova razdelete na 100, tova koeto polu4ite izvadete ot edinica i nakraq kato umnojite po 100 6te razberete... KAKAV VI E KOEFICIENTA NA INTELIGENTNOST! XAXAXAXa!Gledaite vnimantelno!!! <{POST_SNAPBACK}> Според мен пък изобщо не можеш да сравняваш Memento със 21 Grams или Se7en... Филма е доста по-различен от тях и според мен е от категорията Must see Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Току що изгледох "Теория на запоя" вярно ,че не емного нов ,но се размазах от смях.Страшна Руска комедийка .Препоръчвам я на всеки ,който иска да се посмее от сърце http://www.warez.ru:8083/Russian/Teoria.zapoia.(2003)/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Днес започнах терапия с филми на Дженифър Анистън Picture Perfect Интересен замисъл. И толкова. Нищо особено като актьорска игра. С осем думи - няма да ви заболи, ако не го гледате. Става дума за една почти отчаяна млада жена (Джени), която по не особено честен път се сдобива с работата,за която мечтае . И всичко е наред, докато един "щастлив" ден нещата се объркват и на нашата героиня и се налага да забърква още по-големи каши. Ако искате да разберете какво ще стане накрая - гледайте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Снощи се излъгах да гледам Unstoppable с Уесли и останах много разочарован от изгубеното време. Мислех си, че все пак след като пича прави филми като Blade не би се хванал да прави някакъв долнопробен екшън, но явно съм се лъгал. Оценката ми за филма е много слаба, тъй като подобен тип филми мога да гледам всеки ден по кабелната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Снощи се излъгах да гледам Unstoppable с Уесли и останах много разочарован от изгубеното време. Мислех си, че все пак след като пича прави филми като Blade не би се хванал да прави някакъв долнопробен екшън, но явно съм се лъгал. <{POST_SNAPBACK}> Споделям мнението ти.Много за кратко се усети стилът му,макар че замисъла не бе лош.Филм, който не бих гледал отново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Според мен пък изобщо не можеш да сравняваш Memento със 21 Grams или Se7en... Филма е доста по-различен от тях и според мен е от категорията Must see Ami dosta ob6to ima osobeno Memento sys 21 grams ot gledna to4ka na tova 4e otdelnite momenti vyv filma sa dadeni razbarkano, a tova sa edinstvenite filmi napraveni po tozi na4in(pone ot novite) i sa si dosta psiharski i dvata filma ina4e kato tematika i duma da ne stava 4e si prili4at!A seven ne sam kazal 4e ima ne6to ob6to s tqh ne si me razbral ama da ne ti puka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Според мен мотивите и смисъла на филма са доста различни, колкото до Se7en може и да съм се объркал Просто с тоя хубав аватар не мога да ти устоя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Снощи се излъгах да гледам Unstoppable с Уесли и останах много разочарован от изгубеното време. Мислех си, че все пак след като пича прави филми като Blade не би се хванал да прави някакъв долнопробен екшън, но явно съм се лъгал. Оценката ми за филма е много слаба, тъй като подобен тип филми мога да гледам всеки ден по кабелната. <{POST_SNAPBACK}> film4eto e mnoo tupo naistina! uesli ne mu otiva takuv glupav sjujet! The Village - Общо взето странен/различен филм.Краят е наистина неочакван и точно той ме грабна.Лошото е,че през останалото време си гледах тъпо в монитора очаквайки нещо да стане.Действието във филма започва от първата секунда, така че нямате време да се потопите в атмосферата.Постепенно обаче това става и точно когато си мислите дали да спирате филма от тъпотия,идва повратен момент.Добър замисъл,но не чак толкова добро изпълнение.Оценка:6/10 <{POST_SNAPBACK}> mnenieto mi za The VILLEGE - KOITO Ne go e gledal, v nikakuv slu4ai da ne go gleda! аз пък най харевам дързост и красота <{POST_SNAPBACK}> MITAK, ti si bil mnoo golqm bee! Gledah "Memento" (4ak sega) i mislq 4e filma e super. Mnogo zdrava rabota! Takova ne6to ne sym o4akval da vidq! Prepora4vam go na vseki koito mu e haresal naprimer "21 grama" ili vsi4ki obarkani trilleri (ama ne teq deto stavat nqkvi ubiistva i nakraq tozi koito "nai-malko" o4akva6 e ubieca) ami trilleri kato "Se7en" naprimer! Za tva gledaite Memetno!Ama se iska dobra koncentraciq i malko um!Ako ne go razberete gledaite go 2, 3, 4, kolkoto si iskate pyti nakraq kato go razberete napalno prebroite kolko pyti ste go gledali, sled tova razdelete na 100, tova koeto polu4ite izvadete ot edinica i nakraq kato umnojite po 100 6te razberete... KAKAV VI E KOEFICIENTA NA INTELIGENTNOST! XAXAXAXa!Gledaite vnimantelno!!! <{POST_SNAPBACK}> tva ako te nakaram da go napi6e6 pak , na bas 4e nqma da uuspee6! един стар но лубим мой филм може да си мислите че е за деца ала бала но като го гледах за 1ви път и супер много ми хареса скоро си го свалих и не ми омръзна да го изгледам целия лично много ми харесваше като бях малък а и сега като го гледах е много по-добър от повечето касови екшъни Най-добрия от най-добрите или бест оф тхе бест <{POST_SNAPBACK}> da be ti za koi film razpravq6 tuk ili samo po princip ei taka za laikuk4ka!?!??!? Аз гледах "You Got Served" и доста ми допадна , подобен на "8 mile" . Извинявам се ,ако някой е писал за филма обаче не съм чел цялата тема (40 pages ) <{POST_SNAPBACK}> you got served ima ama naistina unikalen soundtrack prosto sa patladee6! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 jorji_s,недей да спамиш като луд,а използвай опцията EDIT ,че като гледам не ти мърда WARN-a Гледах Amadeus-уникален филм.Безценен за ценителите на добро кино Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Гледах HEARTBREAKERS с Дженифър Лав Хюит. Приятна романтична комедия. Изключително сладка+сексапилна главна героиня. (за Дженифър говоря, Сигорни е далеч от приятна за гледане ) С две думи - забавен филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Нощтна стража (Ночной дозор,Night Watch)Завръщането на руското кино по един много убедителен начин - съчетани ефекти от матрици и пр. със стандартните руски реплики и изпълнения.Ван Хелзинг и Х-мен могат да лапат прахоляка на тоя филм.И е трилогия.Което значи - 6+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanueboy Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 ako moje da mi preporu4ate nqkoq hubava komediika poneje skorovreme ne sum se smql na nqkoi film blagodarq predvaritelno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Filma e dosta stari4yk,no e golqma prostotiq.Mislq,4e se kazwa6e "A Night at The Roxbury".Osnownata pesni4ka e na Haddaway-"What is Love".Ima edno mnogo izwestno klip4e s Jim Carey i s glawnite aktjori,w koeto wsi4ki te samo si klatqt glawite.Towa Wi go prepory4wam w slu4aj,4e iskate da se razwedrite malko.A ako zhelaete ne6to po-smisleno-"Dragonfly" s Kevin Kostnyr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Catwoman - super qko e film4eto, edno takova priqtno za gledane, ne natovarva6to a pyk Halle Berry mmmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 As good as it gets. Странен филм е, не всеки би го харесал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts