KenwooD Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 (edited) Гледах Van Helsing.Много е як,няма да съжалявате ако го гледате! ОЦЕНКА 9.5/10 Edited September 5, 2004 by WoS.SoW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Аз препоръчвам Out Of Time, много е як.Който харесва криминални екшъни това е филма за него А за хората, които искат да се посмеят на наистина стойностна комедия, препоръчвам Cheaper By The Dozen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Аз препоръчвам Out Of Time, много е як.Който харесва криминални екшъни това е филма за него А за хората, които искат да се посмеят на наистина стойностна комедия, препоръчвам Cheaper By The Dozen <{POST_SNAPBACK}> хех май гледаме еднакви филми е само по-различно време де иначе днес гледах най-тъпия филм на света: изгубени в превода - lost in translation ае кво да ви кажа пълна простотия не го гледайте!!!!!!!!!! оценка 3/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 аз препорачвам подземен свят от типа на Van Helsing е гледайте го ще ви изкефи максимално Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Най-после се реших да изгледам DAWN OF THE DAED .Имаше някои ефектни сцени,но като цяло филма не успя да ме впечатли.Явно нищо ново при зомбитата. Другият филм,който гледах беше COLLATERAL .Том Круз в ново амплоа,това на професионален убиец.Не мисля,че може да го нареди сред най-успешните си филми.Обикновена крими история,при това не особено интересна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Много е як и Underground за феновете на вампирите и върколаците и за останалите. Филма се нарежда в личната ми класация на едно от първите места Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 (edited) Много е як и Underground за феновете на вампирите и върколаците и за останалите. Филма се нарежда в личната ми класация на едно от първите места <{POST_SNAPBACK}> да нямаш предвит UNDERWORLD ? Edited September 6, 2004 by don_anton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Дааааа, точно UNDERWORLD. Моя грешка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 da underworld e gotino film4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Гледах I,Robot. Много як филм,в който се разказва за бъдещето на човечеството (около 2035г.)Напреднали технологии,роботи които стават дясната ръка на хората!Въобще много як филм!И както винаги Уил Смит е на ниво! ОЦЕНКА 8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 (edited) Гледах I,Robot.Много як филм,в който се разказва за бъдещето на човечеството (около 2035г.)Напреднали технологии,роботи които стават дясната ръка на хората!Въобще много як филм!И както винаги Уил Смит е на ниво! ОЦЕНКА 8/10 <{POST_SNAPBACK}> Лично аз толкова не харесах този филм,че няма накъде повече.Мнението ми е,че напълно са опропастили иначе отличната книга на А.Азимов.Оценка 8/10 !?! Не бих му дал повече от 2,5. Edited September 6, 2004 by jojo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 (edited) Лично аз толкова не харесах този филм,че няма накъде повече.Мнението ми е,че напълно са опропастили иначе отличната книга на А.Азимов.Оценка 8/10 !?! Не бих му дал повече от 2,5. <{POST_SNAPBACK}> И аз гледах филма и на мен лично много ми хареса, а що се отнася до книгата на Айзък Азимов, нищо чудно да си разочарован ако си очаквал филма да е едно към едно с книгата, в едно резюме за филма прочетох, че сценарият всъщност е базиран на криминална история от Джеф Винтер, и само в определни моменти от филма са заимствани идеи от Азимов.... но иначе за почитателите на жанра, филма си е наистина добър !!!! И още нещо извън темата за " Аз, роботът ", искам да препоръчам на всички филма "MAN ON FIRE " , като предварително се извинявам , ако в тази тема има вече такъв пост. Тъй като не съм чела цялата тема, незнам дали вече някой не го е препоръчал, но филма , меко казано, е страхотен, затова ви призовавам - гледайте го и няма да съжалявате !!! Edited September 6, 2004 by dorina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 gledah Insomnia, mi Al Pacino towa trqbva da e dostatu4no da si napravite sami izvodi intersno mi e sam edno tozi 4ovek ne ustarqva li ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 прав си той от Усещане за Жена до Страшни безсъния (insomnia) не се е променил ама хич Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 (edited) q prepory4aite nqkoe qko film4e janr 'Horror' ama da e fantasy kato Aliens mi se gleda pak nqkvo sy6testvo takova oniq den Gledah Hellboy dosta tupo film4e hi4 ne go haresah.Alien vs Predator sym go zapazil za kino.Za drugo qko ne se se6tam.Ako nqkoi moje da mi prepory4a tnx.Vidqh avatara na DeZoeker i nqkvo sy6testvo takova interesno mi se stori dali e ot nqkoi movie ? Edited September 7, 2004 by Soul_Fly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 (edited) Ако някой още не е гледал " The butterfly effect " / Ефектът на пеперудата / и " Runaway jury " / Присъда за продан / - да го направи. И двата филма са страхотни - първият си пада малко психарски, но същевременно има много дълбок смисъл, а вторият определено е доста зарибяващ, защото сюжета е непредсказуем и те държи нащрек до самия край ! И на двата филма давам оценка 10/10 ! Enjoy !!! Edited September 8, 2004 by dorina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Exorcist: The Beginning .Някой гледал ли го е?Да каже заслужава ли си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trinity Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Hi na vsi4ki, az vi prepora4vam ( dosta e stari4ak, no....) -NATURAL BORN KILLES, rejisira go O.Stone, a scenarista e K.Tarantino, ako nqkoi e propusnal filma, neka go gleda, 4akam nqkakvi otzivi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Лично за мен изключително тъп филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trinity Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 a ti po kakvi si pada6? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 По всякакви.Ако прочетеш по-назад ще разбереш по-добре. Но този филм беше просто едно голямо нищо (пак казвам,за мен).Не успях да разбера какво точно трябва да ме грабне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Kill Bill vol.1 & vol.2 - и какво?! въздух под налягане... много тъпо! Tuxedo - сигурно най-скучния филм с Джеки Чан дето съм гледал... при все че не съм гледал The Medalion Guyver: Dark Hero - еййй, много готино бре! гледах го да си припомня доброто старо време Rock and Rule - много готина анимация, заслужава си да се гледа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Kill Bill vol.1 & vol.2 - и какво?! въздух под налягане... много тъпо! <{POST_SNAPBACK}> Малко хора могат да разберат Тарантино. За мен той е велик, за други е боклук. Препоръчвам FOUR ROOMS, още един филм , благословен от докосването на Куентин! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 posledniq film koito mi napravi vpe4atlenie kato go gledax be6e The Terminal. . geroqt na Tom Hanks e ot "Krakoziq"... i govori na Balgarski.. ako ne za drugo , filma si zaslujava da se vidi zaradi tova + komi4nite situacii v koito vseki "balkanec" bi izpadnal na leti6teto ) ako ste fenove na Tigar i Drakon i Tarantino, bix vi prepora4ala su6to i Hero.... 6te se nasladite otnovo na scenite sas "letene" i nerealisti4ni bitki .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 гледах на кино Гарфийлд с бг. озвучение разбих се да се хиля супер смях е ! оценка за смях 10/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts