Jump to content
BulForum.com

Купувам SDRAM 1x128 MB PC 133 !

Recommended Posts

Еми това е ... тръся да закупя ЕДИН модул 128 МБ и задължително да е на PC133 мхз ....

Не искам мнения ми то нов го има еди къде си за еди колко си лева ....

Новите вървят по 25лв ~ зависи от курса на долара .... така че правете си сметката .... Кажете цена , марка и можем да се спорузумеем нещо ... и най-важното трябва ми до утре НАЙ-КЪСНО В ДРУГИ ДЕН :excl:

Имам два модула 128 SDRAM PC 133,и ако те интересува можеш да ми се обадиш!

Но ЦЕНА-та,която си цитирал за мен не е коректна!

Курса на $ е 1,628 и варира с 1-2стотинки и на 17-20$ това е около 30-40ст(така,че не оказва голямо значение)

А най ниската Дилърска цена е:

SDRAM 128 MB PC133 * 17,8 6mes.

Което не е 25лв,или е било на курс 1,40лв за $.

А също така я няма в момента(звездичката показва точно това).

Така,че ти си преценявай!

Иначе в Ера,Ноел цена от 20$ нагоре.

EDIT:Единият стик вече е запазен.

Паметта е PQI-8чипа.

Новите , че кой още произвежда SDRAM PC133!

notor1ous,

е прав.

До сега не ми се е налагало да купувам "НОВА" от фирми,но се поразрових и не видях никъде ГАРАНЦИЯ повече от 6м.

Даже ЕРА имат и с 1месец гаранция.

Което определено ме навежда на мисълта,че са "second hand",но им дават някаква гаранция.

кажи къде са по 25лв да ида да си купя още 256? :lol:

edit: в pic гледам 18$ за 128ца,което прави ~28лв, ако искаш бегай, може и аз да мина да си зема още :D

Ехххх дубре вевеве ...... няма как да не почнат сички да пишат и да са прават ........

Ако имате кво да продавате КАЖЕТЕ КАКВО Е ТО И СЪОТВЕТНО ЦЕНАТА ... не ми треат коментари : Произвеждат ли се нови , курса на долара незнам си кво и ......

Нонсан ... интересувам се ама кажи цена де , че нищу ни разбрах с тия обяснния за долара ....

СТОКА-ЦЕНА ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...