THE-AGENT Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Може да ви се стори тъп въпрос обаче си нямам никаква представа как става искам върху една снимка да сложа още 2-3 снимки ....мисля че с Corel Draw става но в момента го нямам а ми трябва спешно и за това питам дали може да стане със PhotoShop помагайте Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Внеси малко пояснения какво точно искаш да направиш - да монтираш малки снимки в по-голяма, да направиш колаж или да слееш няколко снимки? Доколкото мога ще помогна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted November 2, 2005 Author Share Posted November 2, 2005 Върху една снимка която е по-голяма да сложа 1-2 по-малки да монтирам или колаж за мен няма значение важното в случая е да стане голяма снимка с 1-2 по-малки в нея и утре да я занеса вев фотото и там да ми направят едно малко постерче Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 С Фотошоп не съм компетентен, ама и с вградения Paint на Windows ще стане. Само трябва да отвориш поне две сесии на програмката, и в първата слагаш основната снимка, а в другата последователно отваряш по-малките снимки. Ctrl+A; Ctrl+C > прехвърляш се на голямата снимка > Ctrl+V >наместваш, мащабираш и т.н. По същата схема и с втората по-малка снимка, като просто я отваряш с втората сесия на Paint. Накрая File>Save As... и е готово. Провери какво си направил, преди да я занесеш в печатницата. Ако не си променил атрибутите на голямата снимка, тя ще излезе в оригинален размер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted November 3, 2005 Author Share Posted November 3, 2005 Благодаря много направих каквото ми трябваше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Аз минавам към по-сложен проблем : Как да направя в 1 папка всичките снимки в 1 компресия (искам с Photoshop защото ми харесва на какво качество остават като направя компресичта на 5 и ми е идеално оба4е трябва 1 по 1 да ги правя ) А и за brightnest and contrast ако ми кажете пак същото ( да не са 1 по 1 а всичките)... Благодаря предварително !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Знам, че ACDSEE става, ама никога не съм го правил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 IrfanView: File -> Batch Conversion/Rename -> Use advanced options -> Set Advanced Options -> Brithness etc. -> Options -> JPEG/GIF Save Options Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 IrfanView: File -> Batch Conversion/Rename -> Use advanced options -> Set Advanced Options -> Brithness etc. -> Options -> JPEG/GIF Save Options Хубава програмка (хубава работа въши). А сега може ли да ми препоръчате подобна за .avi да си правя компресията щото Virtual Dub гледам 1 по 1 трабва да ги правя фаиловете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.