CrAzYChild Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 mm... sq sym v mehanoto ) ama neshto rokela mi stana nqq da moga da zavursha sha sa mestq v nqkva ginazia ama se chudq koq ...>! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 mm... sq sym v mehanoto ) ama neshto rokela mi stana nqq da moga da zavursha sha sa mestq v nqkva ginazia ama se chudq koq ...>! Извинявай ще ми преведеш ли рокела какво означава?Че май не съм в час вече със сленга! aaaaa mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Съмнява ме да имаш голям избор А и какво питаш?Поне кажи м/у кои се чудиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrAzYChild Posted November 2, 2005 Author Share Posted November 2, 2005 rokela shte reche da si precakan ) snatch emi nz ) iskam nqkvo det e po lesno i da imam reis do tam ot ki4uka ;P~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 rokela shte reche da si precakan )) snatch emi nz ) iskam nqkvo det e po lesno ) i da imam reis do tam ot ki4uka ;P~ Иди във Васила или пък в Антона и двете са в Кичука и е айляк, а може и в Братя Миладинови... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Абе я кандидатствай за Английската Стягай се и сядай да учиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Еми по-лесно от механото освен да отидеш в автото или в гюма щото изглежда ти е късно за Стефан Караджа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Абе я кандидатствай за Английската Стягай се и сядай да учиш! ма защо не ? ние и без тва цял ден си чешим таш***те ,колкому е да доидеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrAzYChild Posted November 2, 2005 Author Share Posted November 2, 2005 awe cheshete si tashacite vie sha vi kaja po cql den mi uchite nali va znam v taq angliska ... ako prisystvate v edin moi chas v mehanoto sha se otchaqta murzi ma sq da vi pisha nai malko da furlqsh piratki v chas ili da palish tablata ili da celish po duskata s tuhli edni ot malkoto neshta koito prai v chasovete ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 bas darja 4e tqxnite si nqmat i ideq kvo si misli detenceto im Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrAzYChild Posted November 2, 2005 Author Share Posted November 2, 2005 imat do sq sym govoril s maika mi tq iska da ma mesti v vasila Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 AWe TOpeeee baia Si E Zakusal......Qla v moito Daskalo Ti pone go znasih Frash sas Slivi qko eban meban eno drugo luda roata ti kaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Браво бе, да си е закъсал в механото. Наистина май автото или гюма ша ти е по-добре. А ако и там е закъсаш Абе вземи се стягай и учи, толкова ли нямаш акъл за една 3-ройка. Стига се излагай, седниси на задника и прочети два реда, колкото да не ти се ще. Не се ли чустваш унизен, пред останалите, че си така в даскало? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-9 Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 що не пробваш със Спортното чух че набират ученици. ако питаш мен там ще те напражят човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Абе за какво ти е изобщо да ходиш на даскало!?Бъди пич!Стой си глупав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Абе за какво ти е изобщо да ходиш на даскало!?Бъди пич!Стой си глупав! така като не учи хептен ще става по-голяма рокела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 ... там ще те направят човек kъсно е в нтерес на истината ,може да отидеш и в константина ,беше пълна мизерия едн0о време ,сега са цъкнали заличка с компо-ве и нет и мой кибичиш цял ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Ей тва е праите ми кефа така. И верно съвета да не хоиш на даскало май е най-одачен //Офф И бтв... Их как ме кефи да ми гепите старите аватари Много много оригинално... За авторчето на темичката става въпрос. Ма супер интересно ми е как стават тия магии, влизаш в някой форум гледаш някой има "як" аватар, бе що не си сложиш в същия форум същия аватар като него Той 100% ще си го смени нали Аре и аз почнах се занимавам с глупости :/ Офф// Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrAzYChild Posted November 3, 2005 Author Share Posted November 3, 2005 i kato sym ti zel avatara kvo phahaa ) btw mai sha se mestq v vapcarov ama trqq da durja preravnitelen po nemski muhahahah a az ne znam nishto po nemski :PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Отивай на село да копаш доматите.И без туй както гледам как си я подкарал рано или късно се до там ще стигнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Отивай на село да копаш доматите.И без туй както гледам как си я подкарал рано или късно се до там ще стигнеш. True, True ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrAzYChild Posted November 3, 2005 Author Share Posted November 3, 2005 _)_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 _)_ Molim moderatorskiq ekip da postavi toz murzeliv i nevuzpitan individ na moderated mode pone, s cel povdigane na obshtoto sredno intelektualno nivo. A do momchenceto - pich sigurno si nqmash ideq kak si provaliash nai vajnite godini v jivota, ma tova si e za teb, sled godinki she mi smenqsh pepelnicite v nqkoe zavedenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Да ти кажа честно щом имаш затруднения и в механото, то ти трябва да си много прост. Не те ли е срам от околните или на теб това не ти пука или още по-лошото- ти си горд от себе си, че си прост. Ей такива като тебе за нищо не стават. Само некви консуматори и са в упадък на обществото, а нашето и без това не е едно от наи-удухотворените морално и умствено. В никакъв случай не ходи на село да копаеш някакъв зарзават на полето защото така ще отнемеш работата и на някой трудолубив селянин, който може да е върши много по-добре от теб. Ама имаш и някаква надежда да ти кажа. Все пак такива като теб не са малко и макар превръщайки се в непотребна сган, която не става за нищо, си намират място в живота и продължават да пречат на другите, които са умни, но все пак им липсва някакъв потенциал. А относно училищата наистина "Вапцаров" не е лош бардак и ще ти допадне сганта, която уж се изучава там, но и гюма и автото не отстъпват. За другите училища не знам и немога да говоря много. Все пак избора трябва да си го направиш ти, а не някой друг защото макар и жалък живота си е твой и се надявам, че поне такъв избор можеш да направиш сам. Айде със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Ебаси... "Вапцаров" беше елитно училище по мое време, мамка му. Да ме прощавате тия малките дето сега уж учите, ама сте ебаси сганта безподобна, паплач затъмнена и безмозъчни едноклетъчни. Изобщо давате ли си сметка, че след година, две, три ще ви свърши времето за учене и ще ви тръснат насред Живота да се оправяте сами? А тая bitch не прощава, е те тогава ще ви стане "рокела" ама отвсякъде. Ще ви пръскат задниците под път и над път и никой няма да ви бръсне за слива дори. И накрая ще кандидатствате за работа в Комунал, ама няма да ви вземат, щото някой мангал ще е по-квалифициран от вас да върти метлата и ще ходите да лъскате обувки на гарата. Дедо, лека му пръст, едно време по повод на такива като вас казваше - "Тия защо изобщо тъпчат земята..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.