Jump to content
BulForum.com

Продавам Маратонки !!!

Recommended Posts

Маратонките са чисто нови внесени от "Австрия" не употребявани.Много як модел са ако не ми беха малки не бих ги продал но какво да се прави идва зима и ми трябват пари за други някви.

Цена:125 лв възможен лек коментар

тел:0887 77 04 89

Ако искате да ги видите посочвайте поща да ви пратя снимки,ако има някой сериозен интерес на PM ! ! !

Номер:44

14ib.th.png 22rg.th.png Имаше и други ама нета пак се е скофтил и .... иначе ... от мен имаш 80 лева за тях поради ред причини ...

Много ми е чудно кои са ти ред пречините...Може би безупречността им и че в Австрия са купени за 90 евро и че тук ги няма това ли са :D ,сори обаче за 80 лв късмет ако някаде си ги намериш !!!

Еми малко хора биха се навили да купят обувки 2ра ръка ... макар да казваш, че са и нови и неубувани ... поради факта 4е е недуказуемо :) също така тези хора сигурно се съмняват дали са оригинални или не .. дали са нов модел или не (щом ги няма в българия, което е малко преувеличено защото едва ли си влизал във всички магазини на леви'с, може да са и стар модел и да са излезнали от продажба) ... мога и още причини да измисля за това, че давам 80 лева за тях ... офертата ми важи още макар и да звучи нагло ...

Еми малко хора биха се навили да купят обувки 2ра ръка ... макар да казваш, че са и нови и неубувани ... поради факта 4е е недуказуемо :) също така тези хора сигурно се съмняват дали са оригинални или не .. дали са нов модел или не (щом ги няма в българия, което е малко преувеличено защото едва ли си влизал във всички магазини на леви'с, може да са и стар модел и да са излезнали от продажба) ... мога и още причини да измисля за това, че давам 80 лева за тях ... офертата ми важи още макар и да звучи нагло ...

Маратонките са "Оригинални" естествена кожа гарантирам за това,модела е 2005 лятото не съм точно сигорен с дни и месеци :D .А дали са обувани за това си прав обувани са когато се опитах да ги сложа но не ми станаха :lol: :laughing: .И за това че си "НАГЪЛ" също си прав :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...