HitMan Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Маратонките са чисто нови внесени от "Австрия" не употребявани.Много як модел са ако не ми беха малки не бих ги продал но какво да се прави идва зима и ми трябват пари за други някви. Цена:125 лв възможен лек коментар тел:0887 77 04 89 Ако искате да ги видите посочвайте поща да ви пратя снимки,ако има някой сериозен интерес на PM ! ! ! Номер:44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Koi nomer sa ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted November 2, 2005 Author Share Posted November 2, 2005 Koi nomer sa ??? Номер 44 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 arnold_2005@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 evo_b@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Айде някой получил снимките да ги пусне тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Имаше и други ама нета пак се е скофтил и .... иначе ... от мен имаш 80 лева за тях поради ред причини ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted November 2, 2005 Author Share Posted November 2, 2005 Имаше и други ама нета пак се е скофтил и .... иначе ... от мен имаш 80 лева за тях поради ред причини ... Много ми е чудно кои са ти ред пречините...Може би безупречността им и че в Австрия са купени за 90 евро и че тук ги няма това ли са ,сори обаче за 80 лв късмет ако някаде си ги намериш !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted November 3, 2005 Author Share Posted November 3, 2005 Нова цена: 120 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Еми малко хора биха се навили да купят обувки 2ра ръка ... макар да казваш, че са и нови и неубувани ... поради факта 4е е недуказуемо също така тези хора сигурно се съмняват дали са оригинални или не .. дали са нов модел или не (щом ги няма в българия, което е малко преувеличено защото едва ли си влизал във всички магазини на леви'с, може да са и стар модел и да са излезнали от продажба) ... мога и още причини да измисля за това, че давам 80 лева за тях ... офертата ми важи още макар и да звучи нагло ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted November 3, 2005 Author Share Posted November 3, 2005 Еми малко хора биха се навили да купят обувки 2ра ръка ... макар да казваш, че са и нови и неубувани ... поради факта 4е е недуказуемо също така тези хора сигурно се съмняват дали са оригинални или не .. дали са нов модел или не (щом ги няма в българия, което е малко преувеличено защото едва ли си влизал във всички магазини на леви'с, може да са и стар модел и да са излезнали от продажба) ... мога и още причини да измисля за това, че давам 80 лева за тях ... офертата ми важи още макар и да звучи нагло ... Маратонките са "Оригинални" естествена кожа гарантирам за това,модела е 2005 лятото не съм точно сигорен с дни и месеци .А дали са обувани за това си прав обувани са когато се опитах да ги сложа но не ми станаха .И за това че си "НАГЪЛ" също си прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Ок .. да станем малко по-ненагли 100 лева .. последна оферта от мен .. и без тва наистина идва зима ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted November 8, 2005 Author Share Posted November 8, 2005 Продадени на "Ценител" да си ги носи със здраве,може да затваряте темата !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.