maddrum Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Според организаторите 10-тото юбилейно БАИТ ЕКСПО, е едно от най-силните. Аз днес бях и според мен не е съвсем вярно. Нямаше нищо кой знае колко ново за гледане. Единственото, което ме впечатли беше Интернет Автобуса. Представлята преобразен реис със кухня, трапезария и сателитен интернет. За съжаление аз като бях в него така и не успях да се свържа към какъвто и да било интернет, но все пак идеята ми допадна Какво по-хубаво от това да си джуркаш из БГ да ядеш пържени яйца и да сърфираш в интернет Ако някои друг е бил нека сподели мнения тук п.с. Търсих тема за Баит Експо, но не намерих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Много от фирмите, участвали в предишни издания на Байт Експо, тази година демонстративно отказаха да участват. И то точно фирмите, които си струва да видиш там. Така че... Основния довод, който изтъкват за отказа си е - слаба, неясна и некоординирана организация на експото, както и с нищо неоправдани и неподплатени високи такси за участие. Така че, твърдението, че "10-тото юбилейно е най-силното до сега" е сииилно преувеличено - напротив, обратното е. Това че на организаторите им се иска да е най-силното не е достатъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.