if_pif Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 наскоро си вазеь нов копуер със 160 хдд и един приятел се погрийи да да не остане нито един гг свободно място! проблема е 4е при ка4ването на музиката и от о6те хора се полу4и така4е има песни които се повтарят по 2-3-4 пъти! Въпроса ми е има ли програма, която мозе да "претърси" музиката, и да намери фаиловете с еднакжи имена! мерси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Има доста програми, но аз ползвам System Mechanic - една много добра програма, като една от функциите й е да намира duplicate files. Не че аз я ползвам, но принципно в програмата има доста инструменти. Ако я слагаш, не слагай версии над 5, защото са доста тромави, имат бъгове и лично мен изобщо не ми харесват - интерфейса са го нашарили прекалено, като са си оставили ръцете според мен. Аз ползвам 4.0d и е перфектна. От друга страна се сещаш, че песните може да са еднакви, но да има съвсем малка разлика в размера, да са компресирани с различни програми, въпреки че става въпрос за една и съща песен и качество на кодиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted November 1, 2005 Author Share Posted November 1, 2005 благодаря, 6те я прбвам веднага! зна4и пробвах я! откри ми 980 повтаря6ти се фаила, амма после трябва да ги трия един по един ?! така ли трябва да бъде или аз изускам не6то?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.