Jump to content
BulForum.com

Buy: Radeon 9550

Recommended Posts

GigaByte Radeon 9550 128 MB DDR TV

103 лв

Чисто нова,неразпечатана

12 месеца гаранция

ne mi e problema da vzema nova, prosto tursq vtora raka, inache obqvata nqmashe da e tuk :)

Съгласен съм,но ти я предлагам на цена която я няма никъде в Пловдив

Има я!

В Смарт системс.GB 9550 с 4ns памет.

Цена:59$

Или по днешен курс-96.17(крайна цена)

QUOTE(coyote @ Nov 1 2005, 18:45) <{POST_SNAPBACK}>

GigaByte Radeon 9550 128 MB DDR TV

103 лв

Чисто нова,неразпечатана

12 месеца гаранция

Бъркаш ето ТУК я има за 102.50 лв и е с 2 години гаранция

Не че човека ше си купи карта от мен,но да ви светна,че не е необходимо във всяка такава тема да се обясняваме за едни и същи неща,например:

---Никоя фирма не разменя доларите по курса на БНБ,нали това всички го знаем и сега не е нужно да ви убеждавам

---ДДС?!?!?!?! И това се надявам не е нужно да обяснявам

Така,че като отидете да си купувате такава карта и се окаже че е 109 лева(наи-евтиното)ако решите за 103 аз съм насреща

Не че човека ше си купи карта от мен,но да ви светна,че не е необходимо във всяка такава тема да се обясняваме за едни и същи неща,например:

---Никоя фирма не разменя доларите по курса на БНБ,нали това всички го знаем и сега не е нужно да ви убеждавам

---ДДС?!?!?!?! И това се надявам не е нужно да обяснявам

Така,че като отидете да си купувате такава карта и се окаже че е 109 лева(наи-евтиното)ако решите за 103 аз съм насреща

/офф

А ти защо си мислиш, че хората са толкова невежи??? С изключение на мост и ресет (за тези знам със сигурност) почти всяка фирма може ти продаде части за РС без ДДС, като тук изключвам монитори, принтери и някои други не толкова важни неща!

/офф

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...