The Black Dragon Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 За мен това е най-гадното нещо - някой да ми разказва филм, който не съм гледал - още повече края. Или аз да разказвам на някой филм с подробности Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Отвратително е! Това е една от причините , поради които не гледам някои филми. Защото са ясни от самото начало до самият край! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 не тъпо е Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Естествено, че НЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Ако е някаква тъпня предпочитам да ми кажат как ще свърши , но ако филма е як предпочитам аз да разбера как ще свърши ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Mn e kofti taka nqkoi da ti kaje kraq !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 На мен пък не ми пречи ако го знам.Е по интересно е да не го знаеш ама и да го знам пак гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Не, мразя да ми казват какво става на края. Впрочем, всички, гледайте Swordfish, там краят е супер готин Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 няма смисъл да го гледам ако му знам края Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Ми,все ми е тая!И да го знам и да не го знам,ако ми се гледа филма ще го гледам! Защо пък да му се губи смисъла?!Напротив ако е як краят ще го чакаш с нетърпение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 tUPO EEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Ми то ша е много тъпо, ако знам кво става, ма и така да е пак гледам(ако е як де, а не неква боза) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Ето ти сега парадокс...принципно като уж нормален човек бих казал не. Обаче много обичам да гледам добрите филми повторно...а любимите ми съм ги гледал поне по 3-4 пъти. Е, тогава знам, какъв е края, но кефът не е по-малък... Има си нещо в тая работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Все ми е тая. Ако филма е як ще го гледам. Още повече, че аз го гледам заради филма а не заради края - края си е край, но как се е стигнало до там това за мен е интересното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Но ако става въпрос за "Дързост и красота" с удоволствие искам да знам края... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Ако целия филм не се крепи само на края не ми пука.Примерно като гледам някой филм като American Pie,Not Another Teen Movie или нещо такова и да ми кажат края не ми пука особено.Аз гледам филма заради майтапите повреме на филма.Ама примерно ако гледам някой филм като Mindhunters или нещо такова..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Ето ти сега парадокс...принципно като уж нормален човек бих казал не. Обаче много обичам да гледам добрите филми повторно...а любимите ми съм ги гледал поне по 3-4 пъти. Е, тогава знам, какъв е края, но кефът не е по-малък... Има си нещо в тая работа. И аз гледам любимите ми филми по няколко пъти, но през некъв период от време все пак и почти всеки път виждам нещо ново във филма, което не съм забелязал преди това.По принцип не обичам да гледам случайни филми по няколко пути щото мога да си прекарам времето в нещо ново и не по-лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Ако филма си заслужава не важно дали знам края или не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Temata kurti. Piete li voda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Temata kurti. Piete li voda? Мноо ясно че кърти....то вече няма какво да се прави и аре да пускаме въпроси на които им знаем отговора....ето аз имам един "Обичате ли да гледате филми без звук или картина?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted November 2, 2005 Author Share Posted November 2, 2005 Но ако става въпрос за "Дързост и красота" с удоволствие искам да знам края... и те не го знаят Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 определено не! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 И аз мразя много да ми разкажат за филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Kraq po4ti vinagi e 6tastliv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.