Jump to content
BulForum.com

Обичате ли да знаете края на филмите

Recommended Posts

Ако е някаква тъпня предпочитам да ми кажат как ще свърши , но ако филма е як предпочитам аз да разбера как ще свърши !

Ми,все ми е тая!И да го знам и да не го знам,ако ми се гледа филма ще го гледам!

Защо пък да му се губи смисъла?!Напротив ако е як краят ще го чакаш с нетърпение!

Ето ти сега парадокс...принципно като уж нормален човек бих казал не. Обаче много обичам да гледам добрите филми повторно...а любимите ми съм ги гледал поне по 3-4 пъти. Е, тогава знам, какъв е края, но кефът не е по-малък... Има си нещо в тая работа.

Все ми е тая. Ако филма е як ще го гледам. Още повече, че аз го гледам заради филма а не заради края - края си е край, но как се е стигнало до там това за мен е интересното :)

Ако целия филм не се крепи само на края не ми пука.Примерно като гледам някой филм като American Pie,Not Another Teen Movie или нещо такова и да ми кажат края не ми пука особено.Аз гледам филма заради майтапите повреме на филма.Ама примерно ако гледам някой филм като Mindhunters или нещо такова..... :angry1

Ето ти сега парадокс...принципно като уж нормален човек бих казал не. Обаче много обичам да гледам добрите филми повторно...а любимите ми съм ги гледал поне по 3-4 пъти. Е, тогава знам, какъв е края, но кефът не е по-малък... Има си нещо в тая работа.

И аз гледам любимите ми филми по няколко пъти, но през некъв период от време все пак и почти всеки път виждам нещо ново във филма, което не съм забелязал преди това.По принцип не обичам да гледам случайни филми по няколко пути щото мога да си прекарам времето в нещо ново и не по-лошо :)

Temata kurti. Piete li voda?

Мноо ясно че кърти....то вече няма какво да се прави и аре да пускаме въпроси на които им знаем отговора....ето аз имам един "Обичате ли да гледате филми без звук или картина?"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...