velvet_underground Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 След 2723489364 оферти,които разгледахме,12313423423 запазвания на места в Пампорово,отиваме на Цигов чарк.....някъде там,само знам,че сме окупирали някакво хотелче Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Цигов Чарк е криминална балканска (разбирай селско-пиянска) емоция. Един 8-ми бяхме там - кошмар - пазете се от местните селски беци - отвратителни са, откровено провокативни, по селски задружни и досадни - ако има хубави жени с вас има голяма вероятност да влезете в мощен BRAWL. Иначе ние по стара дългогодишна традиция ще окупираме голямата вила на Стойките за три дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Никъде щот няма кво да се празува. То един празник Стефчо, що така се излагате ваща група? Иначе аз съм на Чепеларе в едно хотелче за 8 9 10 а самата вечер на 8-ми сме в Пампорово на ресторант Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Аз жа въра с колегата по неволя в кварталната кръчма освен ако не се уреди едно място за моите задни части при "английска фиология" първи курс в ПУ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Старозагорски минерални бани Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Върховръх... с на един приятел групата от ТУ-София. Тъй като не знам изобщо какво ще се получи от цялата работа (разбирай: най вероятно няма да има свободни мадами...).. смятам да си взема нещо подпомагащо медитацията .. и сливането с природата на... емоционално ниво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Тази година съм в Пампорово. В тази връзка някой ако може да ми каже къде е в Пампорово станцията на МС? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Тази година съм в Смолян с колеги Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 UP! Честит празник на всички студенти! Пожелавам ви всичко добро и успешна реализация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Значи 1-во щяхме да ходим на Цигов Чарк, Батак - развали се работата, след тва на мойта пр-ка на вилата - и тва не стана, та сега последно ще сме в тях - дано поне тва да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 на няква кръчма близо до главната....само трябва да се обадя на колегите и да ги питам как точно се казваше,че нещо ми изкочи от лгавата. честит празник иначе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Наздраве на тея, които пият и размазващо изкарване. Моя милост отпрашва Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 На работа, нощна смяна.УжасТ направо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Тази година съм в Пампорово. В тази връзка някой ако може да ми каже къде е в Пампорово станцията на МС? А и ти ли си ходил на СТРОЕЖ Пампорово Повече няма да стъпя там, освен че колата стана цялата в цименто-кал от строежите, баровете бяха "игла да пуснеш няма къде да падне", алкохола в магазина x2 , но за сметка на това партито бе на 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Аз преди малко се върнах от Пампорово... Бяхме в Мургавец - доволно хора... Хотелчето беше повече от прилично. Цените бяха Още не мога да се отърся от психическия ценови шок Стандартните entrance такси от 10лв както и да е, ама 160лв за бутилка Jack те карат да изтрезнееш при плащането на сметката, което обезсмисля пък пиенето... 2 RedBull-a и две големи Smirnoff Green Apple - 34лв. Изобщо всички се опитват да си изкарат печалбата за годината само за няколко дена работа и това те кара да се чувстваш малко глупаво като осъзнаеш как едва ли не се подиграват с теб, само че нищо не можеш да направиш, защото вече си се хванал на хорото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 оха 160 кинта никак не е зле... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Току що се върнах от Върховръх... 2 дни .. умряхме... Партито беше просто на 6.. особено втория ден Мога спокойно да заявя че това беше най-якия 8-ми till today на нова година очаквам reply Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Честит празник и успешна сесия на всички колеги. Малко на патерица, ама... по-добре късно отколкото никога Върнах се снощи, но днес продължаваме Иначе нашия хотел беше на 2км. от центъра на Пампорово и беше много готино. Нямаше строежи, нямаше камиони, нямаше прахоляци и мръсотия. Само съм леко уморен защото от 7-ми насам съм спал макс 4-5 часа, но от сън спомен няма, а и така ми се пие, че не ми се говори Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Няма такъв 8-ми Прекалих с всичко и още съм като разглобен.Евала на чистия планински въздух,защото без него сигурно нямаше да издържа.Айде,догодина пак веселба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.