Jump to content
BulForum.com

Къде ще ходите на 8ми декември?

Runner

Recommended Posts

След 2723489364 оферти,които разгледахме,12313423423 запазвания на места в Пампорово,отиваме на Цигов чарк.....някъде там,само знам,че сме окупирали някакво хотелче

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Цигов Чарк е криминална балканска (разбирай селско-пиянска) емоция. Един 8-ми бяхме там - кошмар - пазете се от местните селски беци - отвратителни са, откровено провокативни, по селски задружни и досадни - ако има хубави жени с вас има голяма вероятност да влезете в мощен BRAWL.

Иначе ние по стара дългогодишна традиция ще окупираме голямата вила на Стойките за три дни :punk

Никъде щот няма кво да се празува. То един празник

Стефчо, що така се излагате ваща група?

Иначе аз съм на Чепеларе в едно хотелче за 8 9 10 а самата вечер на 8-ми сме в Пампорово на ресторант ;)

Аз жа въра с колегата по неволя в кварталната кръчма освен ако не се уреди едно място за моите задни части при "английска фиология" първи курс в ПУ ;)

Върховръх... с на един приятел групата от ТУ-София. Тъй като не знам изобщо какво ще се получи от цялата работа (разбирай: най вероятно няма да има свободни мадами...).. смятам да си взема нещо подпомагащо медитацията .. и сливането с природата на... емоционално ниво. :)

Значи 1-во щяхме да ходим на Цигов Чарк, Батак - развали се работата, след тва на мойта пр-ка на вилата - и тва не стана, та сега последно ще сме в тях - дано поне тва да стане :)

на няква кръчма близо до главната....само трябва да се обадя на колегите и да ги питам как точно се казваше,че нещо ми изкочи от лгавата.

честит празник иначе

Наздраве на тея, които пият и размазващо изкарване. Моя милост отпрашва :bgrin:

Тази година съм в Пампорово. В тази връзка някой ако може да ми каже къде е в Пампорово станцията на МС? :bgrin:

А и ти ли си ходил на СТРОЕЖ Пампорово ;) Повече няма да стъпя там, освен че колата стана цялата в цименто-кал от строежите, баровете бяха "игла да пуснеш няма къде да падне", алкохола в магазина x2 :wacko: , но за сметка на това партито бе на 6 :beer:

Аз преди малко се върнах от Пампорово... Бяхме в Мургавец - доволно хора... Хотелчето беше повече от прилично. Цените бяха :cry Още не мога да се отърся от психическия ценови шок :laughing:

Стандартните entrance такси от 10лв както и да е, ама 160лв за бутилка Jack те карат да изтрезнееш при плащането на сметката, което обезсмисля пък пиенето... 2 RedBull-a и две големи Smirnoff Green Apple - 34лв. Изобщо всички се опитват да си изкарат печалбата за годината само за няколко дена работа и това те кара да се чувстваш малко глупаво като осъзнаеш как едва ли не се подиграват с теб, само че нищо не можеш да направиш, защото вече си се хванал на хорото...

Току що се върнах от Върховръх... 2 дни .. умряхме... Партито беше просто на 6.. особено втория ден :)

Мога спокойно да заявя че това беше най-якия 8-ми till today :) :punk :punk :punk на нова година очаквам reply :)

Честит празник и успешна сесия на всички колеги. Малко на патерица, ама... по-добре късно отколкото никога :D

Върнах се снощи, но днес продължаваме :laughing:

Иначе нашия хотел беше на 2км. от центъра на Пампорово и беше много готино. Нямаше строежи, нямаше камиони, нямаше прахоляци и мръсотия. Само съм леко уморен защото от 7-ми насам съм спал макс 4-5 часа, но от сън спомен няма, а и така ми се пие, че не ми се говори :beer: :beer: :beer: :lol: :lol: :lol:

Няма такъв 8-ми :D Прекалих с всичко и още съм като разглобен.Евала на чистия планински въздух,защото без него сигурно нямаше да издържа.Айде,догодина пак веселба

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...