Jump to content
BulForum.com

Къде ще ходите на 8ми декември?

Runner

Recommended Posts

на 8 смятам да се разглобя така както аз си знам,хич не ми тряаат колеги и тъпотии!

и най-вече ше си седя в пловдив!!!

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

За трета година едно и също-Пампорово .Ако зависеше от мен предпочитам някоя готина хижа,но курса иска Перелик,така че... Перелик it is. :sick

Всички сте тръгнали за това Пампорово.Хайде някой да ме опъти там за някое евтино хотелче че офертите за там са хипер космични. :sick Пък колегите твърдо държат да идем там.Ако някой може да ми кажа точна оферта на някое евтино хотелче там ще съм му много благодарен.Мерси предварително за помоща. :punk

Всички сте тръгнали за това Пампорово.Хайде някой да ме опъти там за някое евтино хотелче че офертите за там са хипер космични. :sick Пък колегите твърдо държат да идем там.Ако някой може да ми кажа точна оферта на някое евтино хотелче там ще съм му много благодарен.Мерси предварително за помоща. :punk

Мургавец излиза най - евтино от хубавите хотели. Иначе пробвай във " Финалндия " или х-л " Елина " мисля 4е беше скромно 3 звезди и респективно по - евтино. Иначе, ако питаш мен резервирайте си на Цигов Чарк луксозните бунгала за 60 тина лева за около 7 - 8 човека и ще си направите купона. Пък и на хотел да сте там ще ви е зна4ително по евтино отколкото Пампорово.

Отново вкъщи.

Ако няма много сняг може да се кача на вилата да остана за малко сам.

Мургавец излиза най - евтино от хубавите хотели. Иначе пробвай във " Финалндия " или х-л " Елина " мисля 4е беше скромно 3 звезди и респективно по - евтино.

Финландия е 4 звезди и е доста луксозно, пък и не става за купон там ;)

Пробвай на перелик там е евтино пък и в нощувката ти е включен фитнес+басейн и сауна

Перелик също е скъпо поне според мен.Нашета оферта е 90лв-2 нощувки+вечеря и това без посредническа фирма.

Финландия е 4 звезди и е доста луксозно, пък и не става за купон там ;)

Пробвай на перелик там е евтино пък и в нощувката ти е включен фитнес+басейн и сауна

Братче коя година на перелик е било евтино :) :punk

Никоя! Пампорово в момента е най-отвратителния курорт в България, много пари за нищо... по-миналата година ходих и просто повече няма да повторя. Предпочитам Аугуста в Хисар пред който и да е хотел в пампорово. Други по-приемливи варианти са Чепеларе, Велинград, Банско.

Отново вкъщи.

Ако няма много сняг може да се кача на вилата да остана за малко сам.

HELL NO :confused Това е престъпление(сам на студенския) ако питаш мене ама ти си знаеш :D

Някой може ли да ми даде координати на самостоятелна къща, която събира 13-15 човека, с механа? Вчера цял ден обикаляхме по родопите, ама нищо не намерихме. Тия дни ще отидем и до Цигов Чарк, ама там като чувам всичко било резервирано вече.

• 3 weeks later...
Здрасти!

За 8ми декемри с едни приятели мислехме да ходим тук: Комплекс Ягодите , но организирането се прецака и сега вилата която сме запазили е свободна!

Ако има желаещ нека ми пише.. може да се разберем и да му я отстъпя... все още не съм се обадил в този комплес... предполагам че ще има желаещи!

Значи да кажа малко информация:

Вилата която сме наели е "лукс" - 6 легла ... 110 на вечер... разделяте го на колкото човека ще сте и излиза ефтино :)

Както ще видите от сайта има още 14 вили мисля... които са заети от други студенти... има си програма за 8 ми организирана от комплекса.... няма проблеми дори и да сте повече от 6 човека ..за едната вечер ще се оправите.. а ако се реши да оставате и на 9ти вечрта ,от комплекса ми казаха че ще има свободни вили и ще може да ви настанят

Ако има желаещи нека да ми пишат... да се разберем..

Правя го защото от 15 човека останахме 4ма и не си заслужава,а НЕ искам да прецаквам жената с която съм се разбрал тъй като и капаро не ни искаха ...

П.С. За Транспорт ... до Стара Загора - влак/рейс/кола от там ако сте с влак/рейс има маршрутки до Ягодово за по 1лв.

Постнах в друга тема,но напълно забравих че има тема за 8ми ... извинявам се още веднъж!

Частна вила в дедево ;)

Колко пари ви излезе?

Мургавец излиза най - евтино от хубавите хотели. Иначе пробвай във " Финалндия " или х-л " Елина " мисля 4е беше скромно 3 звезди и респективно по - евтино. Иначе, ако питаш мен резервирайте си на Цигов Чарк луксозните бунгала за 60 тина лева за около 7 - 8 човека и ще си направите купона. Пък и на хотел да сте там ще ви е зна4ително по евтино отколкото Пампорово.

Някакъв телефон за тея бунгала...

аз ще си седя в общежитията на американския в Благоевград, ще се напием тука няколко братлета с Tullamor Dew и после ще се разпиляваме някъде

вече е решено...

на тумбата в Смолян... :tongue

дано местните са разбрани... :excl:

• 11 months later...

Айде 8-ми декември 2006-та наближава, а никой не казва къде ще ходи....Аз съм на Пампорово, тръгвам на 7-ми около обед с кола.Прибирам се на 10-ти.Ако има и други в тази посока, имам места в колата - пишете ПМ да се разберем нещо;-)

Аз вече капарирах на хотел "Снежанка" - Пампорово:-)
тая хижа е мноо зле , мизерия голяма !!!!!

тая хижа е мноо зле , мизерия голяма !!!!!
имах предвид "родопски партизани" :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...