Jump to content
BulForum.com

Къде ще ходите на 8ми декември?

Runner

Recommended Posts

Мисля, че имаше такава тема миналата година, но не можах да я намеря... :) Та къде ще ходите тоя 8ми? Дайте някакви препоръки за хижа, че ние не можем да решим къде да идем тая година.

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

всичките тука ли сте от пу-то?Защото там сищо говориме за пампорово и се чудя дали не се мярка някой от пловдивския,който случайно да е от английска и българска филология.От моята група никой нямаше интернет и не можах да взема един читав имейл.

на 'Родопски Партизани' или в една къща в Смолян... ;)

Човече ако не искаш да се чувастваш доста прецакан - НЕ ходи на тази хижа "родопски партизанин". Аз съм ходил там преди 3 години и беше ужасна мизерия, а хора ходили по-скори ми казаха, че нещата са се влошили!!!!!

Човече ако не искаш да се чувастваш доста прецакан - НЕ ходи на тази хижа "родопски партизанин". Аз съм ходил там преди 3 години и беше ужасна мизерия, а хора ходили по-скори ми казаха, че нещата са се влошили!!!!!

за партизаните знам всичко...не се притеснявай... ;)

за последната година съм бил 3-4 пъти и верно е голяма мизерия...веднъж дори нямаше ток :bgrin: ...

но именно в това й е чара...пък и хижаря е пич... ;)

и в крайна сметка компанията е важна, не мястото... :lol:

ашата чета се събира тук - http://www.restorantmarkovo.com/bg_predstaviane.html .

Кръмчмата е готина, не е скъпа , на осми осигуряват безплатен транспорт, десет кинта куверт, по едно безпллатно питие, въобще - веселба.

На мен много ми се ще да мръдна някъде из горите ( разбирай вили с много водка вътре ) , ама май няма да стане тая година :(

Ще трябва да се премиря със селяндурщината по такива празници в Пловдив .

И аз мисля да мръдна някаде из планината в някоя вила пълна с whisky :D. Ще направим нещо от сорта 48 часа нон-стоп пиене (поне се надявам де) и ще видим докъде ще я докараме. Надявам се тая година да е по тежка от предишната :beerchug

Хм...дано някой ме покани нейде, че аз както не съм истински студент, няма да организирам нищо. Иначе ще съм като ov3rm4an.

ашата чета се събира тук - http://www.restorantmarkovo.com/bg_predstaviane.html .

Кръмчмата е готина, не е скъпа , на осми осигуряват безплатен транспорт, десет кинта куверт, по едно безпллатно питие, въобще - веселба.

И не ме каниш а! Мръсник!

хахахахах

Весело изкарване

Ние като нищо пак ще се приземим в "Хъшове" като в доброто старо студентско време

Ние като нищо пак ще се приземим в "Хъшове" като в доброто старо студентско време

тва не беше ли долна дупка в стария град

Ами сигурно това е идеята, да се чувстваш като един партизанин, който се крие някъде из гората :)

Има много удобна землянка, за по истинско преживяване, в полеви условия B)

Ще трябва да се премиря със селяндурщината по такива празници в Пловдив .

То в Пловдив на 8ми остава май само селяндурщината от уни-тата :ghost

Аз ще съм в Пампорово или Боровец,не се знае още.Малко са несериозни в курса :D

Приятно прекарване на всички ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...