PePfx Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 350 Leva ramkata + 6oka Рамка за ATB/XC/FR - Материал: алуминий 7005; подсилки при челото и седалковата тръба - Чело за 1.125" стержен - Височина: 17" - Четириточкова система на окачване с кобилица и капсуловани лагери на 2 от ставите; настройваем ход - Ход задницата 120мм - Уши за дискова спирачка по международния стандарт - Използваема с гуми до 26X2.6 - Тегло: 3125 грама. Заден амортисьор от среден клас Смекчаване - маслена система Плаващо бутало с въздушна камера, пълна с азот. Настройки - твърдост, връщане Некапсълована конструкция, позволяваща сервизиране. Заключване на хода, посредством завъртана на лостчето за връщането в крайно ляво положение. Тегло: 415гр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Интересува ме причина за продажба... продава ли се отделно само рамката и на каква цена .... и ако с е договорим за цената може и да ти намеря купувач имаш ми координатите .... шока с колко либри е пружинката Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted November 1, 2005 Author Share Posted November 1, 2005 Интересува ме причина за продажба... продава ли се отделно само рамката и на каква цена .... и ако с е договорим за цената може и да ти намеря купувач имаш ми координатите .... шока с колко либри е пружинката Prujinata e 750X38, pri4ina za prodajbata kupuvane na po visok klas ramka,jelatelno e komlkekt, ne vijdam smisal da se slaga 6ok ot 3 leva na tazi ramka ftulkite sa zameneni s metalni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.