ma6inata1 Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 търся програма с която мога да сканирам и текстови документи и после да ги прехвърлям на Word , ако някой знае такава програма да казва мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Ами всеки скенер си има т. нар. OCR. Работата му е точно такава - да преобразува една страничка с текст в word-ски файл Обаче честно да ти кажа, има един голям проблем: дори и най-съвършения скенер си има около 5% грешка. Представи си например на 50 страници, 5% от буквите са объркани - аз бих предпочел да си го набера сам (или да примоля някой да ми го набере). Иначе хубава програмка за сканире е Fine Reader, Scan Buton също не е лоша . Тия двете ще ти свършат прекрасна работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Може да пробваш и тази: ABBYY ScanTo Office Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 ABBYY Fine Reader 8 Pro Прегледай и това. Ако не успееш да я накараш да работи, потърси тук за по-стара версия. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 adobe acrobat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted November 1, 2005 Author Share Posted November 1, 2005 мерси на всички които се отзоваха и най вече на @stanley тая програма е луда работа (работи и даже може да разпознава тези езици които ми трябвати я направих да е на български ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.