Jump to content
BulForum.com

Star Wars Battlefront 2

Lil Scrappy

Recommended Posts

Много ми харесва кутийката :love .Сигурно ще е хубава играта.Мен 1-вата част ми хареса страшно много,а втората част ще бъде и с подобрене графика и ще можеш да играеш с джедаи,с една дума ще е яко.Дано да се направи сървър,за да може да играем в интернет .

4 rar-4eta mi ostavat ot igrata ^^ sled malko sh e igraq ama sh si e kupa kato izleze vaf BG a ako idva sas DVD-to na star wars episode 3 kakto vaf USA she e o6te po hubavo

EDIT: aaa ne igrata e zvesrska oba4e nemoga da go mina Jedi Temple-a stigam do library i sled tva _)_ zamalko da uspeq 5sec. ustavaha i takmo strelqm da go killna i toq razbi poslednata biblioteka a be6e na 1cm raketata ot nego ima li nqkaf po lesen na4in da s mine tva ?

012xp.png

и как да я подкарам сега?

стартирал съм онова VirtualCDHide.v1.0.0.4 ... даже и на daemon-a съм му дал securom, но все това ми излиза.

сега и това:

027wi.png

за тази игра очаква ли се друг release или да се мъча с този?

Аз пък имам друг проблем.Инсталирах я,цъкнах 2 пъти на иконката дадох старт на играта и нищо не ми излиза.Някой може ли да ми помогне моля.И,ако може някой да ми обясни за какво служи програмата VirtualCDHide

аз я подкарах, ама така става като не се изясняват нещата до край. значи ...

и sr7stop10.exe, и Play Star Wars Battlefront II (иконката на десктопа) ги променяте да се стартират като приложения за Windows 2000 (се десен бутон върху иконите):

Properties -> Compatibility и там нагласяте това:

031qo.png

с VirtualCDHide (подобна е на по-горната) би трябвало също да се получава

Като направя тези настрийки:Properties -> Compatibility пак не става :( .А програмата VirtualCDHide трябва ли да бъде стартирана или трябвали някви настройки да правя.Хелп........

ами сега пробвах с VirtualCDHide и при мен не става. най-добре си изтегли sr7stop10.exe, направи го да е на Windows 2000, стартирай го. ще ти излезе един прозорец. натисни бутона Hide (да не ти прави впечатление, че се изписва "нищо за скриване") и след това затвори прозорчето от X. стартирай играта от иконата на десктопа, която също трябва да направиш да се стартира като съвместима за Windows 2000 ... и би трябвало да ти тръгне

btw поиграх малко, ама нещо не ми хареса. играта си е за multiplay просто. играл съм и предишнатата и мога да каже, че тази ми се струва по-невзрачна (не че и онази ми е харесала кой знае колко).

и аз правя всичко както сте го обяснили и пак оная простотия ми дава

кво да правя сега? маи няма да можем да играме на тая версия

При мен проблемът бе във версията на daemon- а, стара беше, смених я с 3.47 и готово. Следващото го преписах:

:P

1.Инсталирате я както икате ...

2.Играта трябва задължително да е моунтната с деамон тоолс 3.47

3.Правите на иконата compability за win 2000

4.Пускате програмката sr7stop10 - и давате hide

5.Пускате я от иконата

6.Enjoy

За играта какво да кажа, който харесва първата част, ще хареса и тази, по-добра е. Но аз лично предпочитам да въртя светлинния меч.

1 - стартираш VirtualCDHide

2 - направи го да не скрива виртуалното cd и дай exit (т'ва с десен бутон върху иконата). за всеки случай превключи един път да го "скрий" и после му дай "да не го скрива"

3 - изкарай(unmount) играта от daemon-a и после пак я mount-ни.

4 - стартирай sr7stop10.exe и му дай Hide, след което затваряш прозорчето от x-чето.

5- пускаш играта

разбира се, преди това трябва да си направил exe-тата и иконата на играта да се стартират като "съвместими под Windows 2000"

ако посочение по-горе начин не стане, пробвай като смениш местата на 2 и 3, 'щото не помня кое след кое беше, а и в интерес на истината не знам дали има някакво значение

Това samkijot ми го каза.

Pusnah q igrata po tozi na4in:

1.Install(nqma da obqsnqvam kak stava tva :P)

2.copy sr7stop v direktoriqta na igrata

3.Promenqm ikonata na desktopa i programkata(sr7stop) da sa syvmestimi s win2000-samkijot po-gore e pokazal kak stava

4.Startiram sr7stop i natiskam Hide,sled tova q zatvarqm ot X

5.Startiram igrata ot ikonata na desktopa i QKO PLAY :D

Samo da vi kaja,4e q svalih ot arenata,a taq deto e na lokalniq ne znam 6to ama ni6to ne stava,kvoto i da prai6 :blink:

ako nqkoi iska da poigraeme po kasno da svali hamachi(koito emulira 4e sme vaf lan 4e nemoje prez internet zaradi CD-keya) sled tova da se connectne kam network - Battlefront 2 LAN

EDIT: a da pass-a na network-a e jedisux nemoje bez pass prosto :/

sorry,ама нещо не ми е ясно кво е това хамачи,може ли да ми обясниш???

На мисията когато тряабва да заловиш принцеса Леа последното нещо което рябва да изпъня нещо... немога. Пише че трябва да я намера, ама тоя в голям кораб нищо неможе да се намери :wacko: Някой да знае каде тая принцеса ?

Здравейте! По принцип много ме кефят игрите за звездните войни, ама тая не мога да я пусна!

Дава ми следното съобщение: "Please insert the original disc instead of a backup. See http://www.securom.com/no_orig_found for more details."

На диска няма crack и не знам по принцип дали трябва!

Моля помогнете да я пусна!

"May the force be with you!"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...