raptor2721 Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Стигнах до нивото в което трабва да се спаси Морфеи и там дето трябва да се трепат многото спец части почва да лагва та не се трае до сега не ми е правило такав проблем. PC-то ли е ми е виновно не е баш такава щайга (512 ram, 2.4 celeron, radeon 9200 pro 128mb) пуснах всичко на low ефект нулев. Един кадър на 2 секунди. Какво да правя от играта ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Абе бъгове има много. Единственият вариант е - RELOAD raptor2721, иначе на теб не мога да ти помогна. Пробвай да промениш в ini файла нивото на шейдърите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Аз пък си сложих патча и сега неще да ми тръгне емулацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Баси играта така се заребих че е превъртях цяла нощ съм цъкал и о4ите са ми компот Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 neznam no za men e GOLQMO razo4arovanie sorry no nqmam cyrilic neznam prosto na koe i se kefite na tazi igra ?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobus Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Опитах се подкарам игрицата и докато прочета как става се прецака нещо Daemon-a, изписва се това: Some driver has invalid name or conflicts with other file or service in system. Please choose other driver names or make sure you have rebooted after repmoval of software using same names. доста пъти рестартирах и го мъчих , но нищо не става! Подобно е и положението при опит за инстал на алкохола. Помагайте! Edit: Оправих го!!! Ако някой има същия проблем: Go to your Windows\System32\Drivers folder and delete d347bus.sys and d347prt.sys. Go to Start, Run, and type: regedit In regedit, find HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services and look down the list for services with the same name as the deleted drivers. Right-click and delete them. Then, open HKEY_LOCAL_MACHINE\System\ControlSet001\Services (and any other numbered ControlSets) and do the same. Reboot. Install. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Или това 1) Remove Anti-Blaxx off your comp. * This part's easy, just uninstall it. Add/Remove Programs -> Uninstall. Hopefully, V4 will include blacklisting alt. so people won't have to install crap like this. 2) Restart * Start, shutdown, restart... 3) Remove Daemon Tools off your computer * Easier than it sounds, Add/Remove Programs -> Daemon Tools 4) Restart once more! * Get used to this step... 5) Back into Windows, go to Device Manager... * Start -> Run -> devmgmt.msc 6) Go down to SCSI and RAID controllers * near the bottom, can't miss it. 7) See that nasty bugger that starts out D347.... 8) Right click -> Uninstall 9) DO 10) NOT 11) RESTART 12) YOUR 13) COMPUTER 14) Now, run down to System Devices... 15) Find PnP BIOS Extension... 16) Right Click! Uninstall! 17) Make sure everything so far is the same way it was with me...go to CD/DVD Drives (near the top) and make sure that no DVD-ROM Generics are in there, that's a sign of Daemon Tools and should go away when you deinstall the SCSI devices. 18) If you don't uninstall the PnP BIOS extension, the SCSI device will come back, then the virtual drives you had set with Daemon Tools before you ran Anti-Blaxx will come back too. So make sure you do 15 and 16. Jesus, that part is important, don't forget it. 19) Double check. Seriously, make 100% sure you did everything right up until now. 20) Now, carefully, restart... 21) Run over to /WINDOWS/system32/drivers/ 22) look for d347 (or whatever you named your Daemon-Tools drivers upon last install) and DELETE. Usually, it's d347prtbus.sys and another d347 driver by default. Delete all d347???.sys in there. Anything that starts with d347. Clear? 23) Restart. Clears XP driver cache. 24) OK, now download and install Daemon-Tools, but at the spot where it asks you to name the drivers, go ahead and add a 1 at the end of the default driver name. 25) Follow the install (restart basically), and check it out, working Daemon-Tools! Exit it and open it a few times, no messed up errors or anything, enjoy. This guide, blah blah blah, I don't accept responsibility for any stupidity that may (will) come from idiots trying stuff and messing around. It worked for me, I hope it does for you too, if it doesn't, I don't care/want to hear about it. PS - great work dt dev team, I eagerly look forward to v4! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 a nqkoi da e stigal do magi4eskiq vlak tam deto trq da spre6 vlaka.ne6to ne moga da go mina.nqkoi da znae6 kak se minava?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 трябва вагона да е прав и аварийната спира4ка идва от лявата страна, ма6иниста съобщава кога наближава гара изписва ти го с жълти букви и то4но в тоя момент трябва да дръпнеш спира4ката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 az stignah do scenata s agentovcite smitove ama kak se pra tova deto zastava na pry4kata s 2ete ryce i po4va da se vyrti i da gi rita s krakata probvah ama ne staa. A i igrata ne6to ne mi trygva znam prbolema kakyv e ama ako go opraa ne moga da igraq Need for speed Most Wanted zaradi need for speeda slojih Deamon Tools 4.0 i Matrix-a ne trygva a kato sloja deamon tools 3.47 trygva matrixa kato pusna SecureRom7 mi dava nothing to hide , no tova e kombinaciq samo s deamon tools 4. Nqkvi idei probvah s Alcohol 120% kato mu dam hide na securerom7 mi hide-va device-a no pyk igrata ne trygva awe edinstvenoto re6enie e da preinstalirvam Deamon T.-a kogato mi se priigrae ednoto ili drugoto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Имам въпросче.С Радеон 9600Про съм и на шейдър над 8 ми се прецаква графиката и нищо не се вижда.Как да го фиксна това?!И ако сложа пача( официалния ) ще върви ли пак играта?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 играта нещо се е оказала провал Tha Matrix: Path of Neo! Най-недъгавата игра, която съм виждал от доста време насам! Shiny са "големи"! МНОГО слаба. Като си помисля , че си позволих да се надявам да е свястна... мразя шай(зе)ни... Аз лично си я нареждам в "топ 10 най-недъгави заглавия имащи някакви, макар и минимални претенции"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 играта нещо се е оказала провал И кое точно му е провала???! Вярно че можеше и да е по-добре, ама и сега е мноо яка!!! Я да обяснят тия кое точно е провала... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 прочети някое ревю и ше разбереш пц версията получава 6.5 ps2 и xbox 7.2 страхотно просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Пак същото - Имам въпросче.С Радеон 9600Про съм и на шейдър над 8 ми се прецаква графиката и нищо не се вижда.Как да го фиксна това?!И ако сложа пача( официалния ) ще върви ли пак играта?!Качих си най-новите драивари на АТИ и няма ефект ,дайте линк за крак след слагане на пача или някакво друго решение ако знаете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 И аз съм така над 3 не става на всички радеони са така. След милионите бъгове и два преинстала които не оправиха нищо го делнах тая боза. А съм matrix фен. Много жалко че създателите и явно са я сътворилили само за да дразнят феновете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JouiNeDeliHrana Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Moje li nqkoi da mi dade imeto na programata za dezaktivirane na cd rom, poneje nqmam dostup do Gamez/path of neo/download/ i ne moga da q svalq... te bqha dve, no koqto i da mi kajete sum dovolen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 А ве на тая игра графиката ми я дава малко кофти...с GeForce 6600 съм и съм направил детайлите на 10 и пак е една гадна що така? И играта си е провал Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 OOOOO.Nai nakraq izleze versiq koqto se instalira normalni bez nikfi star glyposti i neznam si kfo.Shte se svalqqqqqqqq . P.P.Molq sled komentara mi da nqma 20 posta s ybejdenieto 4e igrata e boza i ne si zaslyjava da q svalqm P.P.Emi thx.Fen sam.Ina4e obiknovenno i pri filmite i pri igrite gi ima takiva postove,zatova pomolih Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Еми няма да има такива 20 поста ,защото играта е просто добра.Не е велика ,не е и издънка.Приятна е ,но има доста трески за дялане.Ако си фен няма какво да му мислиш ,струва си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Случайно да можете да ми кажете как да оправя следня проблем: В момента съм на нивото,където трябва да спасявам Балард(в ония подземни кухни и ресторанти).Вървя си,убивам си гадовете и ХОП точно на входа на ресторанта се блъскам в нещо като невидим дебелак,заседнал на вратата и през който лошите могат да минават.Викам си че нещо се е get bugging и рестарт на нивото.Пак същото.Рестарт на играта-резулт:100% същия.ХЕЛП!!!ПОМОЩ!!!ПЛС!!! EDIT:Прескочих дебелака,натрепах слабите и като влязоха агентите ония с мен дето е се портна,като допреди това бягаше забит в стената дебелакът,както сме наблюдавали в много игри преди... EDIT 2:V momenta se biq s edin pankar v edin labirint det vseki si hodi kadeto si iska,di6at v koloni i t.n.Edno vapros4e...KAK PO DQVOLITE SE UBIVA TOQ TAPAK??????I codevision i focus i na gorniq etaj se ka4vah i speciali s buton 2,ama dokato mu smogna da go udarq sled kato se e portnal i toi si nato4va krafta.Nai-mnogo do 4ervena krav sam go ostavql i toi posle si q vazvra6ta postepenno.Ot 3 4asa sam na nego!Pls help!!!Toq pat nqma da se opravq tolkova lesno EDIT 3:Vratnah e nqma problemi EDIT 4:Ave tiq forumi da ne umrqha???V treti forum mnenieto mi sedi nai-novo 2-3 dena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 EDIT 4:Ave tiq forumi da ne umrqha???V treti forum mnenieto mi sedi nai-novo 2-3 dena Ами честно казано откакто станаха тия проблеми с пиратските сървъри и аз забелязвам, че форума далеч вече не е същия /да не говорим че вече има и много раздели..../. Относно играта - на моменти е велика, на моменти е пълна боза. Като цяло я биваше, ама финала ме побърка. Идеята да се направи нещо средно между Годзила, Кинг Конг и агент Смит лично аз не можах да я разбера и ме подразни много. Като изключим финала обаче играта определено си заслужава според мен, но не е това което очаквах като цяло. Според мен е много бъгава заради голямото разнообразие, което е вкарано. Пожелавам си следващата Матрица/ако има такава/ да не е толкова бъгава, а пък ако ще и с цената на по-малко удари,серии и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Kent Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 EDIT 2:V momenta se biq s edin pankar v edin labirint det vseki si hodi kadeto si iska,di6at v koloni i t.n.Edno vapros4e...KAK PO DQVOLITE SE UBIVA TOQ TAPAK??????I codevision i focus i na gorniq etaj se ka4vah i speciali s buton 2,ama dokato mu smogna da go udarq sled kato se e portnal i toi si nato4va krafta.Nai-mnogo do 4ervena krav sam go ostavql i toi posle si q vazvra6ta postepenno.Ot 3 4asa sam na nego!Pls help!!!Toq pat nqma da se opravq tolkova lesno А бе човек я кажи как го мина този тъпун че нещо и аз се мъча мно ои ме дразни вече тоя глупак ЕДИТ-Минах го тоя тъпак обаче на следващата шматка вече пълен блокаж майна оная с тъпата аура дето постоянно те замайва на тая пък никва кръв немоа да източа некой да помогне че тука май бая ще се седи Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Ако още не си го минал,щото го ударих на почивка и зарязах всякакви форуми Лупаш го колкото ти падне и това е.Стараеш се все да го набарваш, стоиш в средатата и го пришакваш да се появи.Хванеш ли го, много е чувствителен към ония сериики дето му риташ главата в стил мортал комбат и дето му биеш тукати в стил шаолинец бие стена...След като няколко пъти се шуе тъпия звук от удар крак-гола тиква или ръка-гола тиква ония пада на земята.Казвам ти и аз по няква случайност го минах.Важен съвет-хванеш ли го веднъж не го пускаи(Това се постига най-лесно като използваш няколко вида тупалки една след друга и той не успява да се портне.На трудност The One това не действа.Там е малко по на късмет,защото когато го наточиш стои горе докато се заздрави напълно...Трябва там да го тупалкаш).Иначе превъртиш ли я на трудност The One гаранция, че ще си умреш от кеф.Айде успех, следващата ми мишена е Принца на Персия 915 символа???Аз цял роман написах по темата :Р (До последната скоба са общо 1067 символа, ако трябва да сме точни, но до края на истинския пост са 915) Не ти видях едита,шматката се минава много лесно.Не е нужно постоянно да и мяташ кубове с силата си.Когата не е с твоята приятелка пред себе си отиваш и и нанасяш един обилен бой с мезенце от юмруци и салата от ритници и така няколко пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Kent Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Ако още не си го минал,щото го ударих на почивка и зарязах всякакви форуми Лупаш го колкото ти падне и това е.Стараеш се все да го набарваш, стоиш в средатата и го пришакваш да се появи.Хванеш ли го, много е чувствителен към ония сериики дето му риташ главата в стил мортал комбат и дето му биеш тукати в стил шаолинец бие стена...След като няколко пъти се шуе тъпия звук от удар крак-гола тиква или ръка-гола тиква ония пада на земята.Казвам ти и аз по няква случайност го минах.Важен съвет-хванеш ли го веднъж не го пускаи(Това се постига най-лесно като използваш няколко вида тупалки една след друга и той не успява да се портне.На трудност The One това не действа.Там е малко по на късмет,защото когато го наточиш стои горе докато се заздрави напълно...Трябва там да го тупалкаш).Иначе превъртиш ли я на трудност The One гаранция, че ще си умреш от кеф.Айде успех, следващата ми мишена е Принца на Персия 915 символа???Аз цял роман написах по темата :Р (До последната скоба са общо 1067 символа, ако трябва да сме точни, но до края на истинския пост са 915) Не ти видях едита,шматката се минава много лесно.Не е нужно постоянно да и мяташ кубове с силата си.Когата не е с твоята приятелка пред себе си отиваш и и нанасяш един обилен бой с мезенце от юмруци и салата от ритници и така няколко пъти. Аз сутринта я минах щях да си едитвам поста ама забраих все пак благодаря за отговора сега ще бием Батко Смит и превъртаме итричката, и все пак някой усети ли как се прави цаката с пръчката да блъска всичси Смитове с краката на нивото с многото Смитове Пък за това за трудноста аз първият път неможах да пребия Смит докато усета пинизите и започнах на трудостта преди The One , що кво стаа като врътнеш на тая трудност нещо отваря ли кво, и последно ти някой от чийтовете отворил ли си питам пост за инфо и ако да как щото аз досега не съм отворил нито един пък ми остават към 2 мисии некаде сега съм на въздушния бой с Смит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.