Jump to content
BulForum.com

The Matrix: Path of Neo

Lil Scrappy

Recommended Posts

дали да пробвам с целеронче 2.4 512 рам и fx 5900 xt

ше докара ли поне медиум?

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply
Ем и тая игра няма да се играе.Ето минималните изисквания :

System: PC

Operating System: Windows 2000/XP

Processor: Pentium 4 1.8 GHz or AMD Athlon 1.8 GHz or higher

Memory: 512 MB RAM

Hard Drive Space: 6 GB free

DVD Drive: 6X DVD-ROM compatible drive required

Video Card: nVidia Geforce FX 5200 or ATI Radeon 8500 or greater*

Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card

DirectX Version: DirectX version 9.0c (included) or higher

Онези които са в локалния са препоръчителни.

Все едно са ми преписали конфигурацията. Обаче качеството, с което ще върви няма да си заслужава дърпането. :angry:

Само едно ще кажа - играта е много добра,даже меко казано добра....НО,едно голямо "НО",едва ли някой ще й се наслади на макс детайли,с малки изключения! :ghost

Айде вижте дали ще ви тръгне,щото да не плачите когато я свалите :) )

http://www.srtest.com/referrer/srtest

:и там търсите играта

На какъв принцип работи? Гепва спецификациите на РС-то и сравнява с официалните system requirements? Що ми се струва, че тва и аз мога да го направя ..

Ми май на тоя принцип бачка тоя сайт и странно отговарям на препоръчителните изисквания за Q4 а за Матрицата.. ми казва че трябвало 6800 и нагоре...

Струва ми се като една игра (не и помня името) пишеше пак космически изисквания и накрая кво подкарах е на супер мизерна щайга на която тррябваше да не тръгне изобщо.Предизвиква ме да си е сваля

Айде вижте дали ще ви тръгне,щото да не плачите когато я свалите :))

Ама не работи на файърфокс... Дава ми pass на всичко, даже на reccomened :) Mечти... Няма да се играе май, ама дори да тръгне, няма да е сега... В момента свалям Хари Потър 4 (срам ме е, ама тя поне гаранция ще ми върви)

ааа това е яко

Айде вижте дали ще ви тръгне,щото да не плачите когато я свалите )

Мерси сега ще видя и за другите игри как е.

Ама това дали найстина е вярно :P

Освен 'минималните' изисквания иска и pixel shader 1.1 or higher....

ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ :wacko: ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Често ще я играя :unsure: Споделете поне как е ;)

тая програмка ми дава,че няма да ми тръгне и nfsu2,но ми върви идеално....просто е мн тъпо.Като не ти отговаря наприемр видеото и ти пише няма да тръгне

тая програмка ми дава,че няма да ми тръгне и nfsu2,но ми върви идеално....просто е мн тъпо.Като не ти отговаря наприемр видеото и ти пише няма да тръгне

Need for Speed: Underground 2

System Requirements Lab Analysis

CPU

Minimum: Pentium III or Athlon XP

You Have: AMD Athlon XP 1700+

FAIL

Video Card

Minimum: AGP Video Card with 32 MB and a DirectX 8.1 compatible driver (GeForce2+ /Radeon 7500+)

You Have: NVIDIA GeForce4 MX 440 (GeForce4 MX 440)

FAIL

E пък как да не ми тръгне NFSU :))

Гледайте все пак,може и програмата да допуска грешки.

Не,не,не мога,не! :laughing: :woot

Мноо е яка играта , обаче ако имах 1К рам,щеше да върви супер,иначи почти нямам проблеми с подкарването на 1,8 атлон,512 рам,ati 9550 @ 256mb

Просто поредната игра... Получават се атрактивни сцени понякога, но липсва, смея да кажа, реализъмът от филма. Съвсем типична бойна система ала "цепи 2та бутона на мишката и клавиатурата и скибай кво ще стане". Графиката е посредствена - множество грозни замазващи шейдъри, които колкото и да се старят трудно могат да скрият ръбестите обекти и нискорезолюционни текстури.

ПП Дори звукът не струва. От .ini файла се опитах да пусна EAX, но това само доведе до спирането на целия звук.

pomo6t!!! igrata si e drupnah,no moje li niakoi da mi kaje sled kato instaliram igrata,kakvo se pravi sus "Anti-Blaxx.1.18/" i "SR7.Stop.1.0/ "??? ne sum podkarval igri o6te ot "dvd" i mi e dosta mutna tazi istoria! zasega samo instalirvam igrata s "deamon tools",ami po natatuk kakvo da pravia? :confused

molia nekoi da mi pomogne,za da e podkaram tazi igra i az!!! :punk

А ме хора много е лесно.Трябва просто да mount-нете с Alcohol120 и да използвате програмата SR7.STOP там нещо си.Но мен ако питате играта изобщо не си заслужава.Много е зле.Всичко е ръбесто и толкова грозно че просто нямам думи.Играта ми насичаше супер много като се бия с 2-3ма макар че всичко е на low,а на компа ми спокоино можеш да играеш Half-Life 2 на max даже и с bloom ефекти(те бяха добавени към Half-Life 2 след излизането на Lost Coast).Натискам само MOUSE1 и тва е цялата игра.Звука е също супер тъп и няма никаква музика,което не го очаквах.А ве изобщо много олигофренско.В началото Нео е като някъв самураи :wacko: и се бия срещу самураи :wacko: :wacko: :wacko: .Много се разочаровах.

Просто поредната игра... Получават се атрактивни сцени понякога, но липсва, смея да кажа, реализъмът от филма. Съвсем типична бойна система ала "цепи 2та бутона на мишката и клавиатурата и скибай кво ще стане". Графиката е посредствена - множество грозни замазващи шейдъри, които колкото и да се старят трудно могат да скрият ръбестите обекти и нискорезолюционни текстури.

ПП Дори звукът не струва. От .ini файла се опитах да пусна EAX, но това само доведе до спирането на целия звук.

А ме хора много е лесно.Трябва просто да mount-нете с Alcohol120 и да използвате програмата SR7.STOP там нещо си.Но мен ако питате играта изобщо не си заслужава.Много е зле.Всичко е ръбесто и толкова грозно че просто нямам думи.Играта ми насичаше супер много като се бия с 2-3ма макар че всичко е на low,а на компа ми спокоино можеш да играеш Half-Life 2 на max даже и с bloom ефекти(те бяха добавени към Half-Life 2 след излизането на Lost Coast).Натискам само MOUSE1 и тва е цялата игра.Звука е също супер тъп и няма никаква музика,което не го очаквах.А ве изобщо много олигофренско.В началото Нео е като някъв самураи :wacko: и се бия срещу самураи :wacko: :wacko: :wacko: .Много се разочаровах.

Колкото и да не искам да го призная ,защото и филмите и Enter the matrix много ми харесват ,Path of Neo е едно голямо разочарование. :cry

Инсталирах си това анти-блакс ... изтрих го ... и реших да си ъпдате-на демон туул-а ... и сега не може да се инсталира демона:( какво да правя.Edit: Оправено

А иначе как стартирате играта ... че нещо не става ?Edit:оправено

Нещо не ми зарежда филмчетата? Някой да има подобен проблем?

пуф бати тъпнята...пс-то ми заби 3 пъти докато я подкарам и то всичко заради оная програмка дето трябва да сеи нсталира и след като я подкарах уж....взе да ми се поява някъв бял екран;((

явно не е за мойта щайга :rolleyes:

Абе не е лоша игрицата, но имам един проблем:

Има едно ниво, дето измъкваш някакъв негър от един ресторант. Започвате от кухнята, пробивате си път през две помещения и избивате доволно народ. Трябва да минете през ресторанта, но когато стигнете до отворената врата на ресторанта играта не ви пуска. Има някакъв бъг все едно е затворена, ама като че ли смо за вас. НПС-тата си минават като отче наш. Джъткат си без проблеми оттам, но при вас не става хавата. Плс, някой ако стигне до същото място - да пише минава ли се или не. Много кофти, тъкмо се зарибих и се бъгна :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...