Jump to content
BulForum.com

The Matrix: Path of Neo

Lil Scrappy

Recommended Posts

пуф.............аз съм свалял http://gamez.com.tw/info.php?id=455 много съм прост.......

Хахаха :D Намерих ,че играта е излезнала вече ама само за америка. С други думи на 7 ноември. А в Европа излиза на 25 ноември. Така че има да почакаме още малко :)

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply
Хахаха :D Намерих ,че играта е излезнала вече ама само за америка. С други думи на 7 ноември. А в Европа излиза на 25 ноември. Така че има да почакаме още малко :)

Az Pak nqq da ioburna nikvo vnimanei na taia igra useshtam....

ShDoto Poznaite kvo sha PlqKam....

Nfs MOst Wanted xaaxax :)))) xexe CHak kat sa naigraia na taia i togaa na Neo-to sha plqkam :P

Az Pak nqq da ioburna nikvo vnimanei na taia igra useshtam....

Shtoto Poznaite kvo sha PlqKam....

Nfs MOst Wanted xaaxax :) ))) xexe CHak kat sa naigraia na taia i togaa na Neo-to sha plqkam :P

Ха често заради Кармагедон 3 ще играя по-късно Матрицата. :)

Бъркаш.100% някои ще я кракне и ще я пусне в интернет преди 25

Nfs MOst Wanted xaaxax :) ))) xexe CHak kat sa naigraia na taia i togaa na Neo-to sha plqkam :P

Просто играй NFS:U или U2, все едно играеш Most Wanted ;) Все пак за ЕА говорим :P

Clone на играта ще има до ден-два според мен. Друг е въпроса дали вас ви урежда Clone с "ужасно тежкото" подкарване(общо 15 секунди работа) :)

Оффф аз с тая arenabg.com не мога да се оправа.Имам регистрация обаче съм си забравил паролата.Давам му възстановяване на акаунт,пиша е-маил и ми дава че няма регистирарн такъв е-маил :angry1 .Ша чакам тука да я качат

Аз лично видях ама ти видя ли тия препоръчителни изисквания ?

Recommended System Requirements: Windows® 2000/XP, Pentium® 4 2.8 GHz or AMD Athlon™ 2.8 GHz or higher, 1 GB RAM, Hard Disk Space 6 GB free, DVD-ROM Drive 6X speed or faster, Video NVIDIA® GeForce™ 6800 or ATI Radeon® X800 or greater, Sound DirectX® version 9.0c-compatible sound card

Става ми лошо като си помисля и минималните какви ще са ;)

к'ви са тея изисквания ве?! :blink: ... аз няма совалки в космоса да изстрелвам с моята щайга.

цялата гейм индустрия да се гръмне!

btw "нормален" release очаква ли се?

Аз лично видях ама ти видя ли тия препоръчителни изисквания ?

Става ми лошо като си помисля и минималните какви ще са ;)

Да бе видях и много се изненадах.Честно да ти кажа очаквах да няма високи изисквания.Но мисля че ще върви на 512 RAM,1.8 GHZ,ATI Radeon 9550(256mb) на low.Мен повече ме притеснява големината на играта.HDD-то ми е само 40GB :( и е почти пълно

Ot KADE GI NAMERIXA TIA IZISKVANIA WE TO IMA LI V PLOVDIV TAKAVA MASHINA DEto sha moje DA TRUGNE TAIA IGRA NA MAX BE ???????

tztztztz Kak da si e drupna s moia 2,4hz 256ram i radeon 9200 128mb ...

Tva e IGra napraena SAMO ZA NQKVI KOSMICHESKI KOMPUTRI >.......

TVa razbiram da e na Max da sa takiva obache...Na minimum....

Nachii dalaverata e iasna che nqma da e igraia taia igra........

Ot KADE GI NAMERIXA TIA IZISKVANIA WE TO IMA LI V PLOVDIV TAKAVA MASHINA DEto sha moje DA TRUGNE TAIA IGRA NA MAX BE ???????

Има има.Един от нашия клас е с точно такава машина.И иска още 1024 mb ram да свага. :wir ...Аааааа и вика че може направо нов процесор да си вземе щото 2.5GHZ не му стигало :D

Хора ,спокойно.Това неможе да са минимум изисквания.Ще се получи като при Lost Coast ,покривам минимумите точно ,а ми вървеше на high без грам сеч.

Ем и тая игра няма да се играе.Ето минималните изисквания :

System: PC

Operating System: Windows 2000/XP

Processor: Pentium 4 1.8 GHz or AMD Athlon 1.8 GHz or higher

Memory: 512 MB RAM

Hard Drive Space: 6 GB free

DVD Drive: 6X DVD-ROM compatible drive required

Video Card: nVidia Geforce FX 5200 or ATI Radeon 8500 or greater*

Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card

DirectX Version: DirectX version 9.0c (included) or higher

Онези които са в локалния са препоръчителни.

tztztztz Kak da si e drupna s moia 2,4hz 256ram i radeon 9200 128mb ...

TVa razbiram da e na Max da sa takiva obache...Na minimum....

Nachii dalaverata e iasna che nqma da e igraia taia igra........

emi pi4 az imam AMD A64 4000+, 2GB Ram, 7800 GTX i perfectno si varvi na high

Нз но като гледам графиката не ми се струва толкова тежка.... лол ся видях ония уш препоръчителни изисквания че те тая игра земат да е изкарат по тежка от Quake IV

....

Да ти кажа целия свят се върти около тва дали в Пловдив има толкова мощен компютър. И да, както виждаш, има и то доста такива ;)

Космически компютри? ХА! Това е нормален европейски компютър(да, знам че не сме на нивото на Европа) и определено не може да се нарече космически компютър.

Между другото обмисли писането без капслок и на кирилица. Повече хора ще обръщат внимание на постовете ти ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...