Aleksandyr Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Като влезеш с избрания профил -> Options -> controller set-up wizard Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Като влезеш с избрания профил -> Options -> controller set-up wizard т'ва не е ли за джойстик? .... щото нещо не става. посочвам, че искам да ги преконфигурирам, давам му там Yes и ми излиза надписа "посочете бутон на контролера, който искате да използвате" и каквотои да натисна на клавитатурата надписа си седи, освен аконе "избягам" с Esc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 т'ва не е ли за джойстик? .... щото нещо не става. посочвам, че искам да ги преконфигурирам, давам му там Yes и ми излиза надписа "посочете бутон на контролера, който искате да използвате" и каквотои да натисна на клавитатурата надписа си седи, освен аконе "избягам" с Esc Да моя грешка, извинявай.. Пробвай така: Options -> Driving -> избираш Player-a -> Control Assignments Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Да моя грешка, извинявай.. Пробвай така: Options -> Driving -> избираш Player-a -> Control Assignments голямо благодарско. как ги правят тея игри, да се омота човек в тях btw играта ми се вижда с много "по-лесно" управление, отколкото предишната ... завоите се взимат без много "напрягане" Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 голямо благодарско. как ги правят тея игри, да се омота човек в тях btw играта ми се вижда с много "по-лесно" управление, отколкото предишната ... завоите се взимат без много "напрягане" Пък на мен ми се струва че е трудно... ...спрямо Мost Wanted Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Пък на мен ми се струва че е трудно... ...спрямо Мost Wanted съгласен съм много е трудна много се мъчих Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 голямо благодарско. как ги правят тея игри, да се омота човек в тях btw играта ми се вижда с много "по-лесно" управление, отколкото предишната ... завоите се взимат без много "напрягане" Е,баш без много напрягане....зависи на коя трудност си,и на колко % е тя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Има опция управлението да бъде по-реалистично съобразно силите,които действат върху автомобила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Интересува ме дали някой от вас е играл с волан, как реагира колата има ли поне малко реализъм? Щото гледам че играта има мн писти и бая коли за каране и ще е по яко да се цъка с волан (просто се чудя дали да си купя) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Интересува ме дали някой от вас е играл с волан, как реагира колата има ли поне малко реализъм? Щото гледам че играта има мн писти и бая коли за каране и ще е по яко да се цъка с волан (просто се чудя дали да си купя) А пък аз се чуда как да накарам играта да приеме че имам волан и да си играя с него нещо или аз бъркам, или някой не си е довършил работата... някой да си е подкарал волана и ако да къде има някакви настройки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Някой би ли ми казал дали има опция за управление с мишката? 10x in advance... Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 с волан си върви без проблеми и е доста реалистично и хич не се чуди(logitech-forcefeedback) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Аз пък мога да ти кажа, че хич не е реалистично, по простата причина, че колата е като залепена на пътя. На World Tour съм на 94% и не си спомням да съм се завъртал освен ако някой не ме блъсне. Тръпка има единствено в разни класове с много мощни коли и задно предаване и при положение, че излизаш с пълна газ от завоите и не използваш спирачки Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 ти земи карай в мулти на про-сим и щете питам дали ти екато залепена Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Тази игра може и да симулира нещо, ама със сигурност не е racing Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 на мен игричката ми харесва.вчера я свалих,днеска поиграх и за ся бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Някой знае ли дали върви на GeForce 4 MX? Ако още някой се чуди - тръгва, опитах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 24, 2006 Author Share Posted September 24, 2006 Имам два въпроса-като играя на ProCarrier мога ли да си наглася трудноста на нпс-тата,че ми са виждат много лесни .И второ-като започна да играя на някоя купа как след като се сейвам да си продължа от същото място на което съм стигнал в състезанията за тази купа или не може Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Изтеглих, пълне истал направих, качвам крак-а( Релоудит ) и като я пусна хвърля в Win!? 2.6Ghz 1Gb Ram Ati Radeon 9600Pro 256MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 3 ghz 768 ram win xp 2002 SP2 и ме изхвърля веднага след логотата Send/Domt Semd Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Чак днес я превъртях.Няма такава дивотия само офроуд състезанията ме дразнеха, всичко друго 6+.Дори има и Ф1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.