Jump to content
BulForum.com

TOCA Racedriver 3!!!!!!!!

asd

Recommended Posts

Да не би в този торент играта просто да е разделена на парчета, иначе пак да си е 4 гб двд? :)

Ми от арената направо го сваляш цяло,не е на парчета.

И е 4,5гб :)

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply
Да не би в този торент играта просто да е разделена на парчета, иначе пак да си е 4 гб двд? :)

Въпроса е че на мен още при свалянето ми казва че файла е голям..и да си сменя системата на ФАТ32 :(

edit:

не е ли по-лесно да си направите единия диск NTFS, ако чак толква ви се играе тази игричка?

Еми аз не разбирам от такива работи ще пробвам пък квото стане..баси пумийте.. :angry:

Въпроса е че на мен още при свалянето ми казва че файла е голям..и да си сменя системата на ФАТ32 :(

Би трябвало да ти казва да си смениш систеамта на NTFS... пък и дори да си го свалите на по-малки парченца, идеята ми беше, че после като се разархивира пак ще стане 4 гб и пак се прецаквате :) не е ли по-лесно да си направите единия диск NTFS, ако чак толква ви се играе тази игричка?

Не бях пробвал двойката

но тази като е поиграх малко ми хареса и то много графиката е на супер ниво гейм-плея също

определено си заслужава

само лошото беше че трябваше да си разкача ДРД-то за да е подкарам

Edit:

Пробвал съм много racing игри както за ПС така и за PS2

и мога да кажа че най добрата която съм играл и има вмомента е:

Forza Motorsport

ЕЕЕЕЕЕ!!! Най - после и аз ще мога да и се порадвам. Тази сутрин получих приятна изненада. Евала на хората, които са я кракнали и са я качили в локала. :punk

ЕЕЕЕЕЕ!!! Най - после и аз ще мога да и се порадвам. Тази сутрин получих приятна изненада. Евала на хората, които са я кракнали и са я качили в локала. :punk

@russsi-Ай като я свалиш да качиш някъде само крака :)

@russsi-Ай като я свалиш да качиш някъде само крака :)

Извинявай, че чак сега го правя. Аз я свалих още на обяд, ама сега виждам поста ти.

link

Извинявай, че чак сега го правя. Аз я свалих още на обяд, ама сега виждам поста ти.

link

С тоя крак пак трябва да имаш заредено mds-то в Даемона.

Аз така или иначе я бях подкарал без да разкачвам CD-то.Същият ефект :(

Но все пак благодаря,че се отзова ;)

Еми вече я има и RELOADED!

Качена е в локала :)

ДА,де,т.е. няма разкачване на кабели shits и т.н?! :punk :punk :punk :woot :woot

igrata sega q svalqm i spored men 6e e qko RULEZZZ :) samo kat gledam screen shotovete i :love basi nqmam turpenie

Чак пък такава революция в жанра не е. Аз не видях никакво нововъведение спрямо другите игри от поредицата. Графиката е много добра. Има толкова много режими на игра, че не мога да разбера дали са добавили още или са същите като на двойката. За звука няма да говорим - той винаги е бил на ниво в TOCA. Тройката на ниво на трудност - normal е доста по -лесна от двойката на това ниво, което за мен е минус. С двойката се искаше доста повече тренировки на една писта преди да започнете състезанието, а тук винаги минавате дадено трасе/писта от първия път.

Чак пък такава революция в жанра не е. Аз не видях никакво нововъведение спрямо другите игри от поредицата. Графиката е много добра. Има толкова много режими на игра, че не мога да разбера дали са добавили още или са същите като на двойката. За звука няма да говорим - той винаги е бил на ниво в TOCA. Тройката на ниво на трудност - normal е доста по -лесна от двойката на това ниво, което за мен е минус. С двойката се искаше доста повече тренировки на една писта преди да започнете състезанието, а тук винаги минавате дадено трасе/писта от първия път.

Ами то за тва има ново професионалист... кат искаш да ти е трудно що играеш на нормал? Ако нормал новото на трудност е толкова трудно колкото ти се иска, играта губи аудитория, защото не всички ще имат нерви да минават една и съща писта по 20 пъти...

Споко,тръгва си ;)

Ех,яко,на мен не...докато не си преинсталирам компа няма да ми тръгне :angry1 :angry1

има mini image за нея, ако не искаш да пазиш цялата игра, за да я играеш

Vsy6tnost igrata vyrvi i bez mini image prosto ot vas se iska da napravite slednoto:

1.izteglete http://play.evrocom.net:4/incoming/TNT/TOC...ver.3.noDVD.rar

2.extract-vate 2-ta faila v directoriqta na igrata za da moje da vyrne originalnoto .exe

3.slagate patch-a koito vyrvi v paketa koito sym dal

4.igraete

Vsy6tnost igrata vyrvi i bez mini image prosto ot vas se iska da napravite slednoto:

2.extract-vate 2-ta faila v directoriqta na igrata za da moje da vyrne originalnoto .exe

4.igraete

Стана!Сега тръбва без Daemon Tools. :punk

4.igraete

Браво на теб. Трябва да те черпя.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...