KenwooD Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Да не би в този торент играта просто да е разделена на парчета, иначе пак да си е 4 гб двд? Ми от арената направо го сваляш цяло,не е на парчета. И е 4,5гб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Да не би в този торент играта просто да е разделена на парчета, иначе пак да си е 4 гб двд? Въпроса е че на мен още при свалянето ми казва че файла е голям..и да си сменя системата на ФАТ32 edit: не е ли по-лесно да си направите единия диск NTFS, ако чак толква ви се играе тази игричка? Еми аз не разбирам от такива работи ще пробвам пък квото стане..баси пумийте.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Въпроса е че на мен още при свалянето ми казва че файла е голям..и да си сменя системата на ФАТ32 Би трябвало да ти казва да си смениш систеамта на NTFS... пък и дори да си го свалите на по-малки парченца, идеята ми беше, че после като се разархивира пак ще стане 4 гб и пак се прецаквате не е ли по-лесно да си направите единия диск NTFS, ако чак толква ви се играе тази игричка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Свали си програмата Norton Partition Magic и си го направи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Не бях пробвал двойката но тази като е поиграх малко ми хареса и то много графиката е на супер ниво гейм-плея също определено си заслужава само лошото беше че трябваше да си разкача ДРД-то за да е подкарам Edit: Пробвал съм много racing игри както за ПС така и за PS2 и мога да кажа че най добрата която съм играл и има вмомента е: Forza Motorsport Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 ЕЕЕЕЕЕ!!! Най - после и аз ще мога да и се порадвам. Тази сутрин получих приятна изненада. Евала на хората, които са я кракнали и са я качили в локала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 ЕЕЕЕЕЕ!!! Най - после и аз ще мога да и се порадвам. Тази сутрин получих приятна изненада. Евала на хората, които са я кракнали и са я качили в локала. @russsi-Ай като я свалиш да качиш някъде само крака Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 @russsi-Ай като я свалиш да качиш някъде само крака Извинявай, че чак сега го правя. Аз я свалих още на обяд, ама сега виждам поста ти. link Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Извинявай, че чак сега го правя. Аз я свалих още на обяд, ама сега виждам поста ти.link С тоя крак пак трябва да имаш заредено mds-то в Даемона. Аз така или иначе я бях подкарал без да разкачвам CD-то.Същият ефект Но все пак благодаря,че се отзова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Та,не съм прочел по-назад,но някой подкарал ли е играта? Тръгва ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Та,не съм прочел по-назад,но някой подкарал ли е играта? Тръгва ли? Еми вече я има и RELOADED! Качена е в локала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Еми вече я има и RELOADED!Качена е в локала ДА,де,т.е. няма разкачване на кабели shits и т.н?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 ДА,де,т.е. няма разкачване на кабели shits и т.н?! Еми до момента незнам такава игра кракната от RELOADED Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 igrata sega q svalqm i spored men 6e e qko RULEZZZ samo kat gledam screen shotovete i basi nqmam turpenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 igrata sega q svalqm i spored men 6e e qko RULEZZZ samo kat gledam screen shotovete i basi nqmam turpenie Чак пък такава революция в жанра не е. Аз не видях никакво нововъведение спрямо другите игри от поредицата. Графиката е много добра. Има толкова много режими на игра, че не мога да разбера дали са добавили още или са същите като на двойката. За звука няма да говорим - той винаги е бил на ниво в TOCA. Тройката на ниво на трудност - normal е доста по -лесна от двойката на това ниво, което за мен е минус. С двойката се искаше доста повече тренировки на една писта преди да започнете състезанието, а тук винаги минавате дадено трасе/писта от първия път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Чак пък такава революция в жанра не е. Аз не видях никакво нововъведение спрямо другите игри от поредицата. Графиката е много добра. Има толкова много режими на игра, че не мога да разбера дали са добавили още или са същите като на двойката. За звука няма да говорим - той винаги е бил на ниво в TOCA. Тройката на ниво на трудност - normal е доста по -лесна от двойката на това ниво, което за мен е минус. С двойката се искаше доста повече тренировки на една писта преди да започнете състезанието, а тук винаги минавате дадено трасе/писта от първия път. Ами то за тва има ново професионалист... кат искаш да ти е трудно що играеш на нормал? Ако нормал новото на трудност е толкова трудно колкото ти се иска, играта губи аудитория, защото не всички ще имат нерви да минават една и съща писта по 20 пъти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Аз ся я екстрактвам и се моля само да ми тръгне! Та я кажете,докъде стигнахте? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Аз ся я екстрактвам и се моля само да ми тръгне! Та я кажете,докъде стигнахте? Споко,тръгва си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Споко,тръгва си Ех,яко,на мен не...докато не си преинсталирам компа няма да ми тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 задължително ли трябва имидж Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 задължително ли трябва имидж има mini image за нея, ако не искаш да пазиш цялата игра, за да я играеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 има mini image за нея, ако не искаш да пазиш цялата игра, за да я играеш Vsy6tnost igrata vyrvi i bez mini image prosto ot vas se iska da napravite slednoto: 1.izteglete http://play.evrocom.net:4/incoming/TNT/TOC...ver.3.noDVD.rar 2.extract-vate 2-ta faila v directoriqta na igrata za da moje da vyrne originalnoto .exe 3.slagate patch-a koito vyrvi v paketa koito sym dal 4.igraete Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Vsy6tnost igrata vyrvi i bez mini image prosto ot vas se iska da napravite slednoto:1.izteglete http://play.evrocom.net:4/incoming/TNT/TOC...ver.3.noDVD.rar 2.extract-vate 2-ta faila v directoriqta na igrata za da moje da vyrne originalnoto .exe 3.slagate patch-a koito vyrvi v paketa koito sym dal 4.igraete Стана!Сега тръбва без Daemon Tools. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Vsy6tnost igrata vyrvi i bez mini image prosto ot vas se iska da napravite slednoto:1.izteglete http://play.evrocom.net:4/incoming/TNT/TOC...ver.3.noDVD.rar 2.extract-vate 2-ta faila v directoriqta na igrata za da moje da vyrne originalnoto .exe 3.slagate patch-a koito vyrvi v paketa koito sym dal 4.igraete Браво на теб. Трябва да те черпя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 как се конфигурира управлението? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.