Lil Scrappy Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Играта вече има и ДЕМО става въпрос за TOCA Race Driver 3 demo (131mb) ще изчакам да го метнат някаде из БГ че вмомента свалям други неща Minimum Requirements - Windows XP - DirectX 9c - Pentium 4 or Athlon at 1.5GHz - 512Mb RAM - Supported 64Mb Graphics Card - DirectX 9 Compatible Sound Card - 400 Megabytes Hard Disk Space Recommended Specification - Windows XP - DirectX 9c - Pentium 4 or Athlon at 3.2GHz - 1024Mb RAM - Graphics Card: ATi Radeon 8xxx and above, nVidia GeForce 4 and above Supported Graphics Cards - ATi Radeon 8xxx, 9000, 9100, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800 - nVidia GeForce 2, GeForce 3, GeForce 4, GeForce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 PLs качи демото като можеш, че много се кефих на Тока 2 даже още я играя Нямам търпение за 3ката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 PLs качи демото като можеш, че много се кефих на Тока 2 даже още я играя Нямам търпение за 3ката ми ас демото сам го дръпнал отдавна но още не съм го инсталнал ще го кача ще дам линк когато почна Edit: Демото го качвам вече тук: http://play.evrocom.net/dl/incoming/TOCA.Race.Driver.3.Demo/ голямо е 166МБ след 1 час ще е готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 ми ас демото сам го дръпнал отдавна но още не съм го инсталнал ще го кача ще дам линк когато почна Edit: Демото го качвам вече тук: http://play.evrocom.net/dl/incoming/TOCA.Race.Driver.3.Demo/ голямо е 166МБ след 1 час ще е готово 10тх А дата на илизането спомената ли е в темата че нещо не виждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Със сигурност играта ще бъде адски яка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Демото е качено: Download Demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Демото не ми тръгва май е заради това, че съм с Медиа център. Още при инсталация при края нещо ми каза ама кой да чете И сега само влизам в менюто нещо да цъкна и ми дава грешка... Карай скоро ще си преинстална бозЪта и ще си сложа ХП про с СП2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 ako originala e kato demoto zna4i sa se nasrali totalno kade be6e demoto na toca driver2 ehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 ako originala e kato demoto zna4i sa se nasrali totalno kade be6e demoto na toca driver2 ehe Защо много ли е зле играта??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Ако трябва да съдя за играта по демото ще кажа , че не е толкова зле. Просто се очакваше повече и сега има разачоравание. Наистина не са се развили достатъчно и това изобщо не е добре за хората които очаквваха тази игра с и още е очакват с нетърпение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 На някои хора май им е трудно да проумеят, че демото е отрязана версия от крайния продукт която не се пуска, за да видят хората играта преди да излезе и да си я свалят с кеф от Warez сървъра. служи, за да се види играта и да се реши дали си заслужава закупуване или не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 На някои хора май им е трудно да проумеят, че демото е отрязана версия от крайния продукт която не се пуска, за да видят хората играта преди да излезе и да си я свалят с кеф от Warez сървъра. служи, за да се види играта и да се реши дали си заслужава закупуване или не. Но,ако хората пробват демото и не го харесат, после няма да си купят крайния продукт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Но,ако хората пробват демото и не го харесат, после няма да си купят крайния продукт. Aми точно де. аз какво казвам? което ще рече, че демото е част от играта и представлява реални игрови условия. не "ох дано да е само в демото това и после да се оправи". Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Aми точно де. аз какво казвам? което ще рече, че демото е част от играта и представлява реални игрови условия. не "ох дано да е само в демото това и после да се оправи". Извинявай,спа малко (много)и много не мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Цъкнах демото преди малко, защото до одеве довършвах ToCA Race Driver 2. И така имам "прясна" база за сравнение. Нито предлага някъкви кой знае какви графични подобрения, нито е много по-различна като гемплей. Ама тя и ToCA Race Driver (първата част) си е така. Тазаи игра е само чист рейсинг симулатор и нищо повече. Което не е лишо, но омръзва по-бързо. Има обаче едно нововъведение, което ми хареса - скала с центъра на тежеста. Само незнам защо в TОCA 2 бяха махнали тази за турбото, а тук тази за педала на газта (не че имам педали за да има значение за мен ама...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 Хора какво става.Някой знае ли нещо повече за играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Хора какво става.Някой знае ли нещо повече за играта? На 22 февруари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 На 22 февруари. Супер.Като излезе ще я изкоментираме.Все пак не трябва да се съди по демото (пример:NFS MW) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 the best racing game Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Супер.Като излезе ще я изкоментираме.Все пак не трябва да се съди по демото (пример:NFS MW) А демото как е заслужава ли си да се тегли Гледам, че от доста време го има в локала... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM212 Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Със сигурност ще е добра ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 20, 2006 Author Share Posted January 20, 2006 А демото как е заслужава ли си да се тегли Гледам, че от доста време го има в локала... Ако искаш си го изтегли,но да знаеш че демото сигурно показва 3% от играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Играта я има от няколко дни в аренабг. Аз вече я играх и съм очарован. Най-добрата състезателна игра заедно с Richard Burns. Но тук има доста повече видове шампионати, така че е по-интересно. Някой знае ли някакъв начин, по който мога да играя всички състезания без да съм минал шампионата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 От Тока 2 не съм очарован!Първата част обаче ми кърти и мивките и ваните и всичко!Та някой ще може ли да качи Тока 3 на ФТП-то на ГГБИТ да и са насладим?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Хора ,който се интересува има я в арената. Ааа и някой да знае системни изисквания ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.