Legop4o Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Съжалявам ако вече има такава тема, обаче търсачката изкара 1000+ резултата за "ноти" и реших, че предпочитам да ме уарннат, отколкото да ги гледам сичките Също така, мисля, че темата не е за мп3, по-скоро за docs, ама там никой нямаше да я види Както и да е. Значи, трябват ми ноти за пияно, по-специално за песента Feel на Роби Уилиамс. Претърсих целия нет, обаче гугъл нищо подобно не вади Всякакви други заглавия също ще ме зарадват, но това беше първоначалната идея. Ако някой знае подобен сайт или има нотите в някаква форма, нека ги сподели с мен... Благодаря предварително, макар че вече изгубих надежда, а като се опитвам да ги налучкам все не стават съвсем същите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Ами...проблемът ти може много лесно да бъде решен. В днешно време съществуват Powertabs и Guitar Pro таблатури. Какво е таблатура можеш да се поинтересуваш из Интернет. Изтегли си Powertab Editor и Guitar Pro 4. Това са програмите които отварят въпросните таблатури. Не обръщай внимание на това че пише за китари и т.н., всяка таблатура се състои от китарна таблатура и нотно петолиние Така фактически можеш да видиш нотите на произведение което принципно не е на пияно, пък ние китаристите можем да учим неща за пияно Аз скоро учих турския марш . На Guitar Pro 4 пък даже има и виртуална клавиатура на пияно и гриф на китара като всяко тонче ти е показано на съответния клавиш/прагче, така че и да не можеш да четеш ноти, все едно някои ти показва на ръка... А, да добавя и че програмите не само ти показват какво трябва да изсвириш ами могат и да изсвирят съответната таблатура Сайтът от където можеш да теглиш на воля Powertabs e www.powertabs.net, a за Guitar Pro - www.mysongbook.com (който обаче е малко лагав, защото е много натоварен ) Не знам колко ще съм от полза Ето ти едно примерче как изглеждат такива таблатури Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 има и друг начин- за мен по-лесен, сваляш ето това и зареждаш мид/миди/кар фаил и то ти показва едно виртуално пиано и си готов ,даже може и да си пееш има си търсачка в самия саит а феел е тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Махнете ги теч миди файлове бе хора! Аз кво? Трябва да си сложа компютъра на пианото да ги гледам нотите, а да не говорим колко калпаво са нотирани парчетата! Казвам го от опит. Пич дай си Е-мейла да ти я пратя на .пдф формат. Песента не е трудна между другото! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 31, 2005 Author Share Posted October 31, 2005 Пич дай си Е-мейла да ти я пратя на .пдф формат. Песента не е трудна между другото! legop4o2gmail.com Всъщност наистина не е трудна, вече успях да я налучкам наполовина Ако имаш още някакви, чувствай се свободен да ми ги пратиш (малко съм нахален само Благодаря предварително! Все пак ще пробвам варианта с миди файловете, най-малкото от любопитство А иначе темата може да я оставим и да си разменяме ноти... Аз имам много .pdf-та, ама сичките са класика, ако на някой му трябва нещо, мога да му го пратя евентуално Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Айде готово. Ама да я научиш както трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.