mic Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Гледам че доста хора имат инсталирана 64 битова операционна система.Искам да ги попитам някой от тях дали е пускал Apache с PHP и дали е имал проблем.Извинявам се ако въпросът е тъп ,но ми трябава отговор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Аз пуснах само Apache и засега нямам никакъв проблем. Имам обаче следния проблем: Инсталирал съм Windows Server 2003 R2 x64 Edition. Някой 32бит приложения обаче не разбират изобщо, че имам памет. Например една програма ми казва,че имам -128МБ памет , а друга, че нямам дори и 128МБ (което е минималното за нея) и от там не може да работи изобщо. Някой имал ли е подобни проблеми с 32 битовите програми ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Смятам при първа възможност като се поосвободя да минавам на Win Server 2008 x64. И тази тема е баш по мойта ситуация. Засега тествах доста неща, всички ми тръгнаха без проблем, досега съм с Win2003 x86. Изглежда също така че разни 32 битови програми успяват да насложат в шела на Explorer менютата си въпреки че според мен нямат 64 битови библиотеки. Winrar, Notepad++ и т.н. Може и да греша де и да са им такива. Както и да е. Та въпроса ми засега е имате ли проблем с Nero 7 или трябва 8 и дали има 64 битово неро? Да уточня, 2008 е все едно Vista. Колкото до фонетиката, да споделя, че и при Vista, и тук, ония няколко букви дето са разместени, лесно се оправят с MS Keyboard Layout Creator 1.4, може да се едитват леаутите и се поправя лесно тва без нужда от допълнителни фонетики и глупости. Инжинера влиза в историята. EDIT: Така или иначе тествах, и се оказа, че Nero 8.3.2.1 се инсталира, но както и по коментарите в торентите пишеха, нещо му има, постоянно реве за някакви липсващи language files, и общо взето като сложих 7.8.5.0, работата заспа. А, Acronis TrueImage Enterprise Server 9 омазва, така че не го слагайте на Win2008 x64! За имиджи може би ще ползвам вградения Windows Server Backup. Изглежда Ок, а и поне в 2003 знам, че работи коректно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.