Jump to content
BulForum.com

Помощ за Windows x64

desert

Recommended Posts

че кво общо има RAID-а със тоя вин :confused , то и другите от 2000 насам си подържат software RAID и някой други глезотийки. въпроса за 64 битовете приложения е съвсем различен вече ;)

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Между другото daemon tools пуснаха в събота версия

за x64 - доста бяха изнервените потребители, които

я чакаха с месеци рефрешвайки форума на daemon-tools.cc

ежедневно....

http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.p...ategory&catid=5

не че съм я инсталирал още за сега съм доволен от FantomDVD.....

Изглежда в раздела за геймс никой няма да каже, та да пробвам тука. Някой инсталирал ли е CoD 2 на уин х64. Единственото, което ме спира да го инсталирам е че ако не тръгне тая игра ще трябва пак преинстал...

здравейте, имам такъв проблем: imam XP home edition SP1, беше напалнил с некфи бацили :) преинсталирах го, бачкаше добре. Онзи ден се прибирам, пускам го и уж бачка нормално докатно не почна да прави следните мизерии. Пускам винампа, тръгва песента и в следващия момент вади съобшение от вида с Send to... i Don't send,davam don' send i winampa spira. Другата мизериика е че докато си браузвам в нета без причина пак вади подобно съобщение този путр нечо свързано с WIN32pak davam don't send i neta spira? opitvam se da restart no ne moga ot windows butona za tva trqbva ot kop4eto.............KAKVO DA PRAVQ, otkade teq problemi >??

не съм я играл cod 2, но ето какво пише на страницата на nvidia

за x64 драйвери

ForceWare Release 80

Version: 81.94

Release Date: November 14, 2005

Improved performance and compatibility for Call of Duty 2.

а вече има и нови - аз съм с 81.95 версия на драйверите....

Мда и аз това го забелязах и се замислих, че ако не поддържа код2 64-и битовия уиндоус едва ли нвидиа ще подобряват производителността:-))). Има, обаче едно, което ме спира да го инсталирам все още. Забелязал съм при предишния ми опит с уин64, че нерото записва два пъти по-бавно в уин64, от колкото в уин32 битов. Не съм пробвал с неро 7, обаче по-старите версии са ужас.

Nqkoi da ima po novi statistiki za w64 6toto teq starite mnogo kofti govorqt za nego.Dano da si gi opravili 6toto ako sa pak sa6tite 6te si sloji 32-bitoviq to ne si struva toga znam za kvo sam dal tolkova pari za takav proceros i da mi varzi po zle s 64-bitoviq win.I teq novite driveri na ATI ne6to sa jiv tashak mnogo lqg s tqh ama mnogo neznam novata versiq kak 6te e pishete kvo mislite za opredeleni versii drivers na ATI i nVIDIA i dr. :) Pak i za programki novi nqma da e lo6o da spodelite ae 4ao 64-bit maniaci :)

Значи нещата се подобряват със сигурност. Вече ще излизат доста повече програми оптимизирани за уин 64, не казвам изцяло 64 битови, защото... Ето, който се интeресува от програми, драйвери и т.н. : http://www.planetamd64.com/

Някой може да ми обясни как се работи с fantoн DVD за моунтване на имидж файлове? :)Давам броус и след това моунт,ама ми дава няква грешка и нищо не става

Сега го инсталирах този вин. и не съм особено очарован от него,почти никакъв прираст в производителността в сравнение с 32 битовата версия на бозата.И нещо друго,някои от драйверите които ползвам са стари и от производителя не са направени,такива съвместими с вин x64(пример мишката-microsoft intelimouse 4.0) :angry1 Трябва да карам така,без драйвери или пък да слагам отново стария вин(което не ми се занимава днес)

ЕДИТ:даемон тоолс 4 ми дава няква друга грешка даже не тръгва да се инсталира.Като преди това го ползвах без никав проблем на 32 битовия вин

ЕДИТ2:демона тръгна,свалил съм от датата някав чикименто ДТ4

За интел не, само за АМД независимо какви (семпрон, атолон).

А ти сегурен ли си в това твое твърдение или просто само, защото ти си с AMD значи, че не върви на Intel или и ти като остналите сте се подлъгали от изискванията за Хардуеър - AMD 64 CPU/ 512 MB RAM/ 1.5 GB HD?? Защото явно аз съм постигнал невъзможното тогава - да инсталирам Win за AMD на Intel!!!

Win х64 си работи с Intel и аз лично не съм забелязал някакви проблеми откакто съм си го инсталирал, а колкото за игрите - изчетох доста и много от хората казват, че нямат проблеми с повечето игри, но има и такива, които доста недоволстват. Моят скромен опит е единствено с WoW - там определено има нещо, което не мога да го нареча проблем, но все пак е дразнещо - след като сте решили да приключвате за вечерта (деня), играта не иска да се затвори и си седи на Login Screen - требва да се правят еквалибристики, за да я затворя, дори на два пъти ми се налагаше да се Log off-на от Win-а, за да може да си видя десктопа и да си продължа работата, която съм имал в момента.

И аз така знаех, че става за Интел, но не бях сигурен. Но според мен от 64 битов windows още няма смисъл, предвид проблемите които прави още

Някой може да ми обясни как се работи с fantoн DVD за моунтване на имидж файлове? :)Давам броус и след това моунт,ама ми дава няква грешка и нищо не става

Сега го инсталирах този вин. и не съм особено очарован от него,почти никакъв прираст в производителността в сравнение с 32 битовата версия на бозата.И нещо друго,някои от драйверите които ползвам са стари и от производителя не са направени,такива съвместими с вин x64(пример мишката-microsoft intelimouse 4.0) :angry1 Трябва да карам така,без драйвери или пък да слагам отново стария вин(което не ми се занимава днес)

ЕДИТ:даемон тоолс 4 ми дава няква друга грешка даже не тръгва да се инсталира.Като преди това го ползвах без никав проблем на 32 битовия вин

ЕДИТ2:демона тръгна,свалил съм от датата някав чикименто ДТ4

За драйварите: и аз останах приятно изненадан , след като си купих мойта конфигурация.

Така значи 64битов процесор с дъно което го потдържа. Страшно се ядосах когато разбрах че на цд-то което върви с дънната платка нямаше такова животно като 64бит драйвър :D. Няма обаче от какво да се притесняваш има толкова добре направени сайтове със всичко (малко се изхвърлих) което ти трябва за 64битовата ти платформа. А за въртуалните дискове - те задължително трябва да са 64битови.Някъде по-нагоре имаше линк към 64бит версия на деймън тулса. В самото начало (преди около 9 месеца) въобще не можех да се оправям с него. Задавах тъпи въпроси по форумите :D :punk на които нямаше кой да отговори. :cry :wacko: . В момента компа ми врви перфектно нямам никакви проблеми с 32бит приложенията. Но единствената разлика в момента между 32 и 64 вин е в БУУт логото :D . а това е така поради дефицита на 64 битови приложения. На мен това не ми пречи, но един ден ...... :devil ще се радваме на инвестицията си.

Весели празници !!! :beerchug :santa: :beer:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

kupih si tova CELERON-D 346/3.06/LGA775

ASROCK 775TWINS-HDTV /ATI /775

2x512MB DDR II 533 V-DATA

PSU FORTRON ATX-350PNF /350W

vuprsa mi e shte vurvi li dobre tozi pc na win64!zashtoto mi se struva 4e postoqnno se pravqt vse po burz hardwere i za smetka na tova se slaga vse po bugnat i tejak win!tova e estestveno de!no si milq 4e s toq maluk cache na cpu 256 nqma da vurvi dobre!i me interisuva dali shte vurvi most wanted na toq win!

vidqh v wareza 4e ima Vista x64 bit i 2 versii na xp 64!na vistata pishe 4e e beta!molq daite mi suvet kakvo to4no da si sloja i dali tezi ako gi zapisha tezi neshta na obiknoven disk toi shte e bootable! abe s 2 dumi utre si vzimam 64bitova mashina i mi trqbva os!

vidqh v wareza 4e ima Vista x64 bit i 2 versii na xp 64!na vistata pishe 4e e beta!molq daite mi suvet kakvo to4no da si sloja i dali tezi ako gi zapisha tezi neshta na obiknoven disk toi shte e bootable! abe s 2 dumi utre si vzimam 64bitova mashina i mi trqbva os!

Може да караш на 32-ботова версия на уиндоуса... не ти тряа 64-ботова... едно че вистата е бета, друго че нещо тоя XP x64 дето са го пуснали зарежда баааааааааааая повече от обикновеното XP и се влачи кат народна песен... може да съм уцелил някъф дефектен, ама ако питаш мен по-добре изчакай да излезне вистата, а ся си тури 32-битов уин

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...