sandman Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Голям смях Препоръчвам го на всеки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Има ли вероятност да го качат в нет-а с бг озвучаване и евентуално кога може да стане това ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Има ли вероятност да го качат в нет-а с бг озвучаване и евентуално кога може да стане това ... ? След няколко месеца, когато излезе по видеотеките на DVD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Наистина филма беше забавен, но очаквах повече хумор. Много повече... Да, филма не беше кой знае какво. Въпреки, че 1вата част рулираше отвсякаде тука не беше така. Имаше само 3-4-5 яки сцени и това беше. И аз имах по-големи надежди. Като цяло 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Мен филма си ме кефи, Дори и смешните сцени да са били малко, все пак е много по-добър от някои съвременни комедий и анимаций. Отдавна не се бях смял толкова от сърце и го препоръвам сърдечно на всички. "Викай ми Скарид" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 По кината сега е на англииски нали? (не съм гледал първата част, а искам да знам дали на български или на англииски да я сваля) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 По кината сега е на англииски нали? (не съм гледал първата част, а искам да знам дали на български или на англииски да я сваля) не в кината е на български и с си заслужава гледането Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Аз пък се размазах от смях,едвам изленах от киното. Смешните моменти са 3 или 4 пъти повече от първата част (по мое мнение). Да не говорим, че героя дето прави филма (катеричока) го даваха през цялото време и беше по луд от всякога. Голям филм ,много съм доволен Не съм очаквал,че ще има толкова смях,бях се притеснил, че този тип анимацийки започват да се изчерпват,но за всеобща радост не съм прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Kolko pari e bileta ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Билета е 3лв .... и си заслужава напълно цената.Филмчето беше уникално снощи го гледах ....още като се сетя за ония опосум дето викаше "I believe i can fly....".Тази сцена просто ме накара да се смея 5мин сигурно Филмът е супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Дам много зарибено филмче, най-много ми хареса края.. горката катеричка Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Филма е неземен.Как съм са смял не е истина .Тая катерица ма размаза.Да не говорим за изказванията на Сид"викай ми Скарид",или "щом леда издържа 10 тонен мамут и 9 тонен опусум няма страшно" .Не е изтина просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Днеска го гледах и 3-те лева си струваха наистина . Вярно че имаше само някои яки моменти ( като изключим тея с катерицата, те бяха всички яки ), но определено сценката накрая с жълъдите направи филма направо незабравим... АХАХАХАХААА!!! Кви очи беше направила тая катерица . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 хаха яко е филмчето и ма много ценни моменти но тая катарица е номер 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosheto_todorov Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Мдаа, филмчето е веднъж... Сцената с пираните е незабравима, и изобщо катерицата направи яките кунг-фу моменти... Ама не забравяйте и двата опосума - бяха много добри, говориха като цветнокожи от гетото и вкараха допълнителен колорит във филма... Мноо нареждаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 намерих Ice Age 2 The Meltdown на ts xvid hustle с немски и руски субтитри , ако някой му се превейда от немски на бг или от руски на бг да пише да му ги пратя! ся свалям ! tuk e линк-а към торент-а , а в архива са субтитрите ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Има го в локалните, дърпайте си от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Ice Age 2: The Meltdown (2006) BG SUBS TS XVID HUSTLE с качество като в movies.co.jp , но с по-добър звук ! СВАЛЯЙТЕ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 бла бла бла.......само дето си дадох 3-те лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Eeee! И 3 лв. си заслужават! Филмчето беше супер яко. Малко прехвалено ми беше от всичките коментари тук - не е чак толкова по-добро от първата част, но си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Е не..днес се смазах...супер шоу е много смях.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Според мен е по-добро от първата част и повече се смях на него отколкото на единицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Ne e losho filmcheto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Ха филмчето е жестоко към стомаха ми, че не спря да ма боли през цялото време Само в началото малко проблеми със звука, ма айде от нас да мине, а дублажа на БГ е супер готин Аве струва си трите жълтици ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Дублажът наистина е супер, защото вчера като го гледах от локалния и с тоя превод половината смешни неща се губеха ["Викай ми Скарид"=>"Наричай ме Кид" ] и там... за "момчето намерило своята патка..." беше буквално преведено и съвсем не беше патка,а...забравих вече какво животно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.