doctorx Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Ами ако имате и някъв аналог (2x35 w). По принцип нов е 35 лв,така че давам 20 лв . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Самодеен усилвател ли си решил да правиш или ремонтираш някакъв готов? Ако си решил да правиш самодеика погледни тук Ако е второто-аналози са: STK4152 STK4161 STK4162 STK4171 STK4172 STK4181 STK4182 STK4191 STK4192 Успех.И да почерпиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctorx Posted October 30, 2005 Author Share Posted October 30, 2005 Самодеен усилвател ли си решил да правиш или ремонтираш някакъв готов?Ако си решил да правиш самодеика погледни тук Ако е второто-аналози са: STK4152 STK4161 STK4162 STK4171 STK4172 STK4181 STK4182 STK4191 STK4192 Успех.И да почерпиш. Мерси за инфото.Всъщност ми изгоря усилвателят .Изгоря ми точно тоя елемент,а той си е целият усилвател .Ако някой ми каже къде мога да си го оправя и да не ми вземат повече от 40 лв.ще съм му благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 При това положение пълен аналог му е STK 4152(27-42V) Другите аналози работят на малко, по-високо захр.напрежение(30-52v),но имат и по голяма изходна мощност(до 2х50Вт). Иначе начина на свързване е един и същ. Защо не опиташ сам да си го смениш.Не е трудно.Взимаш един поялник. Разпояваш 18-те пинчета и т.н. тук го гледам на по ниска цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctorx Posted October 30, 2005 Author Share Posted October 30, 2005 При това положение пълен аналог му е STK 4152(27-42V)Другите аналози работят на малко, по-високо захр.напрежение(30-52v),но имат и по голяма изходна мощност(до 2х50Вт). Иначе начина на свързване е един и същ. Защо не опиташ сам да си го смениш.Не е трудно.Взимаш един поялник. Разпояваш 18-те пинчета и т.н. тук го гледам на по ниска цена. Мерси за помоща,ама не ми се рискува да пробвам със друг Тези цените в сайта май не са актуални,при условие че има разлика от 20лв на един и същ артикул ,пък и половината фирми не съм ги чувал и едва ли имат магазин в Пловдив. П.С. Със запояването нямам проблеми,учил съм 5 години в ТЕТ-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Проблема ще дойде по-скоро при разпояването! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Мерси за помоща,ама не ми се рискува да пробвам със друг Тези цените в сайта май не са актуални,при условие че има разлика от 20лв на един и същ артикул ,пък и половината фирми не съм ги чувал и едва ли имат магазин в Пловдив. П.С. Със запояването нямам проблеми,учил съм 5 години в ТЕТ-а Cenite sa si sushtite kakvito gi pishe na saita. Az sum pazaruval ot nego kato za dostavka da ti vzemat nai mnogo 5 leva i to v zavisimost ot firmata. Taka che napravo vzimai toq po 10,.. i si gotov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Проблема ще дойде по-скоро при разпояването! Ако разпоява с пиниз няма да има проблем. Та пиниза се състои в следното : Взима многожичен проводник или оплетка от коаксиален кабел слага го в/у спойките и нагрява естествено с употреба на калофон. Припоя се полепва по оплетката. Има и още един вариант- С помпичка за калай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Ако разпоява с пиниз няма да има проблем.Та пиниза се състои в следното : Взима многожичен проводник или оплетка от коаксиален кабел слага го в/у спойките и нагрява естествено с употреба на калофон. Припоя се полепва по оплетката. Има и още един вариант- С помпичка за калай. Ima i oshte ediv koito e idealen za sluchai s izgoreli chipove. Prosto izrqzva krachetata na chipa blizo do korpusa (koeto za tazi shema ne bi trqbvalo da e problem) i sled tova si razpoqva krachetata edno po edno. Taka nqma da ima risk ot pregrqvane na pistiti kakto bi se poluchilo po purviq nachin osobenno ako ne go e pravil predi tova. Kolkoto do drugiq shte trqbav da se brukne 2 leva za edna pompichka vmesto za edno shushe birichka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.