hoStel_1912 Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 tova e nai-brutalniq film koito sam gledala ostanah potresena ot tova koeto vidqh.... ne moga da si predstavq 4e nqkoi moje da se kefi na tova..... извратен но як Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Яко, много яко. На днешно време, пълно с толкова клишета трудно се прави толкова повлияващ филм Затова е по добре понякога да се върнем назад има много хубави трилари изпалнени с насилие само ще спомена едно име Ханибал друго май няма смисал tova e nai-brutalniq film koito sam gledala ostanah potresena ot tova koeto vidqh.... ne moga da si predstavq 4e nqkoi moje da se kefi na tova..... има и по брутални и все пак зависи каква психика имаш аз понякога немога да гледам хоръри докато трилари с повече насилие мога Ще видим в третата част какво ще направи жената която наследи занаята Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 3-част очаквам да бъде по брутална Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 3-част очаквам да бъде по брутална И аз, щото мадамата ша им праи жега под краката Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 И аз, щото мадамата ша им праи жега под краката тя тая много изживя и през двете части Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.